Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Το ίδρυμα Gates συνεργάζεται με φαρμακευτικούς κολλοσούς για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού


Στο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού το οποίο πραγματοποιήθηκε στο Λονδίνο (LSFP) το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates υποσχέθηκε ότι...
θα χρηματοδοτήσει με 560 εκατομμύρια δολάρια την εκστρατεία μείωσης του πληθυσμού των υπανεπτυγμένων εθνών του κόσμου, όπως αναφέραμε σε προηγούμενο μας άρθρο εδώ στο pentapostagma.gr

Παγκόσμιοι ηγέτες, επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα, εκπρόσωποι του Ο.Η.Ε και Μη-Κυβερνητικές Οργανώσεις συμμετείχαν στο Συνέδριο Οικογενειακού Προγραμματισμού του Λονδίνου.

Μέχρι το 2020, η Melinda Gates ευελπιστεί να επεκτείνει τη χρήση της εξαναγκαστικής στείρωσης μέσω της χειραγώγησης των ξένων κυβερνήσεων ώστε να επιτύχει τη προώθηση του σχεδίου πρόληψης 80 εκατομμυρίων «ανεπιθύμητων εγκυμοσύνων» σε μέρη όπως η Αφρική, η Ινδία και η Νοτιανατολική Ασία.
 
Η εταιρία-φαρμακευτικός κολοσσός Merck ανακοίνωσε σε επίσημη δήλωση εκπροσώπων της  ότι θα δωρίσει 25 εκατομμύρια δολάρια σε περίοδο 8 ετών για την Καμπάνια  “Merck for Mothers” (βλέπε σχετικά http://www.merckformothers.com/home.aspx#2) σε απόλυτη «σύμπνοια» με την Ατζέντα Απομείωσης Πληθυσμού του Ιδρύματος Βill και Melinda Gates.

Η φαρμακευτική εταιρία Merck ισχυρίζεται ότι η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί μία προσπάθεια μείωσης της μητρικής θνησιμότητας σε ολόκληρο τον κόσμο και προώθησης της εκπλήρωσης του Στόχου 5 των Αναπτυξιακών Στόχων της Χιλιετίας του Ο.Η.Ε, η οποία καλεί στην μείωση της μητρικής θνησιμότητας κατά 75% και στη καθολική πρόσβαση στις υπηρεσίες αναπαραγωγικής υγείας μέχρι το 2015 .”

 
Τόσο η φαρμακευτική εταιρία Merck όσο και το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates έχουν σχεδιάσει ένα πρόγραμμα δράσης το οποίο εστιάζει σε τρείς κύριους άξονες:
  1. Τη χρησιμοποίηση προπαγάνδας στα μέσα μαζικής ενημέρωσης ώστε να κερδίσουν την υποστήριξη της κοινής γνώμης για τη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού.
  2. Τη συνεργασία και τη χρησιμοποίηση φαρμακευτικών εταιριών και εταιριών του ιδιωτικού τομέα ώστε να καταστήσουν σίγουρο ότι οι ενέργειες «οικογενειακού προγραμματισμού» μπορούν να πραγματοποιηθούν στα υπανεπτυγμένα έθνη.
  3. Να πείσουν τις κυβερνήσεις, τις εταιρίες και την κοινωνία των πολιτών να υποστηρίξουν τη κοινωνική νόρμα του υπερπληθυσμού καθώς και τις ενέργειες «θεραπείας» του προβλήματος από το Ίδρυμα Bill και Melinda Gates.
Το σχέδιο ελέγχου του παγκόσμιου πληθυσμού της γης αποτελεί το πρόγραμμα που σχεδιάστηκε από τον Γενικό Γραμματέα του Ο.Η.Ε ΩΣ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΚΑΙΠΑΙΔΙΚΗ ΥΓΕΙΑ (GSWCH):

Το  Διεθνές Συνέδριο Σχετικά με τον Πληθυσμό καιτην Ανάπτυξη (ICPD) που πραγματοποιήθηκε περίπου 20 χρόνια πριν ανακοίνωσε ως επίσημους στόχους την καθολική εκπαίδευση, τη μείωση των γεννήσεων και τη προστασία της μητρικής θνησιμότητας ως προπέτασμα καπνού για τη λειτουργία προγραμμάτων οικογενειακού προγραμματισμού που σκοπό έχουν την πρόληψη της τεκνοποίησης στις πυκνοκατοικημένες περιοχές του κόσμου, ώστε να επιτευχθεί κατά γράμμα η ατζέντα των παγκόσμιων ελίτ.

Όπως έχουμε ξανατονίσει εδώ στο pentapostagma.gr, η προπαγάνδα περί του προβλήματος της αύξησης του πληθυσμού της γής και ο κίνδυνος του υπερπληθυσμού αποτελούν ξεκάθαρα την ατζέντα των ελίτ της παγκοσμιοποίησης - η οποία θα επιχειρήσει ως τελικό στόχο να μειώσει τον πληθυσμό της γης κατά 80%.

pentapostagma.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου