Σάββατο 14 Ιουλίου 2012

Φρίκη!Δείτε πως θα μαθαίνουν να γράφουν στα παιδιά πέμπτης και έκτης δημοτικού άπο την νεα σχολική χρονία!


Σύμφωνα με τους νέους "κανόνες" που ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΕΓΚΡΙΘΕΙ από το "Υπουργείο Παιδείας", ιδού πώς θα...μαθαίνουν να γράφουν τα ελληνόπουλα της πέμπτης και έκτης δημοτικού από τον Σεπτέμβριο:...


Το μικρό αυτό παράδειγμα - ΑΝΑΤΡΙΧΙΛΑ θα έπρεπε να έχει ήδη ξεσηκώσει όσους (λένε ότι) ενδιαφέρονται για το μέλλον της ελληνικής γλώσσας αλλά και των παιδιών μας!
ΟΙ ΓΡΑΙΚΥΛΟΙ ΠΟΥ (ΣΥ)ΓΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΑΟ ΜΑΣ!!!
Ακούει κανείς;;;
hellas-orthodoxy.blogspot.gr

14 σχόλια:

  1. Αν αληθεύει είναι ΑΙΣΧΡΟ!!!Πάντως εμείς τα παιδιά μας θα τα συνεχίσουμε με το κανονικό αλφάβητο...κι ας πάρουν 0 στη γλώσσα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. οταν θα μοιρασουν τα βιβλια ολοι οι γονεις πρεπ[ει να τα παρουν και να πανε να τα καψουν εξω απο το υπουργειο παιδειας. αν δεν το κανουν τοτε ειναι ολοι πουλημενοι τομαρια γονεις και πολιτικοι μαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτο το πραγμα εχει εγκριθει?? και απο ποιους παρακαλω και ποτε?? και γιατι δεν το γνωριζει ο υπολοιπος κοσμος ουτε ειναι σε κανενα δελτιο ειδησεων?? εαν γινει και αυτο ειμαστε εντελως αξιοι της τυχης μας οχι απλο καψιμο επανασταση θελει !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτό το πράγμα δεν αληθεύει και δεν μπορώ να καταλάβω τι κερδίζουν οι ανόητοι κινδυνολόγοι που προωθούν αυτές τις αηδίες. Όταν στη γραμματική αναφέρονταν 5 φωνήεντα ως φθόγγοι ήταν σωστό. a, e, i, o, u (γλωσσολογικά μιλώντας) απλά ο φθόγγος i στα ελληνικά αντιπροσωπεύεται από περισσότερα γράμματα. ι, η, υ, ει, υι, οι. Άλλο φθόγγος κι άλλο γράμμα. Η γραμματική δεν έκανε λάθος, απλά είναι (κλασικά) κακή δουλειά και ακατάλληλη για χρήση γιατί συγχέει τις σκέψεις των παιδιών. Γιατί βγήκαν όλοι ξαφνικά να το παίξουν ειδήμονες επί του θέματος λες και έγιναν όλοι ξαφνικά γλωσσολόγοι; Ο κίνδυνος υπάρχει και μάλιστα είναι 10 φορές χειρότερος απ' όσο λέγεται, αλλά δεν τον βλέπουμε γιατί μας έχουν τυφλώσει πνευματικά. Κάθονται όλοι και καταπιάνονται με ανοησίες ενώ ο πραγματικός κίνδυνος και η καταστροφή είναι μπροστά στα μάτια μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΕΝΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΑΜΠΕΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΕΜΕΤΟΣ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΜΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΔΙΔΑΧΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΠΑΛΑΒΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΛΑΒΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ΕΙΔΗΣΗ ΝΟΜΙΖΩ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΔΙΑΣΤΑΥΡΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΕΥΟΥΜΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΟΛΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΟΥΝ ΒΑΛΑΝ ΣΤΟΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΙΣΧΟΣ ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΡΕΜΑΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΑΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΓΟΝΕΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ ΝΑ ΔΙΔΑΞΕΙ Η ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟ ΕΝΕΚΡΙΝΑΝ ΜΑΖΙ.
    ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΓΙΑΤΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ, ΠΡΟΤΙΜΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΣΤΕΙΛΩ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ, ΝΑ ΤΟ ΔΙΔΑΞΩ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ. ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. https://sarantakos.wordpress.com/2012/07/06/grammatik/ διασταυρωνετε τις πηγες σας καλυτερα, γιατι παιζουν κ μαλακες... κ μπορει να ειναι κ δασκαλοι-"φελοι"

    ΑπάντησηΔιαγραφή