Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Οταν ο παγανισμός συναντά την θεοσοφίακαι το τεκτονισμό!~δείτε το αποτελέσμα~Sasha Chaitow η πλαβατσκυ της Ελλαδος


Εμεις απλα σχολιαζουμε..τι κριμα να μη ζουμε στον μεσαιωνα...οταν oι μαγισσες γινοντουσαν σταχτη!!!!

Η ομιλία της κας Sasha Chaitow στην Metacon 2012.
Η Sasha Chaitow είναι υποψήφια διδάκτωρ στον Δυτικό Εσωτερισμό στο πανεπιστήμιο του Έξετερ, κάτοχος MA Δυτικού Εσωτερισμού από το ίδιο πανεπιστήμιο και ΜΑ Αγγλικής Φιλολογίας από το Παν/μιο Ινδιανάπολης. Ερευνά την...
διασταύρωση μεταξύ συμβολικής τέχνης και αποκρυφισμού στο Παρίσι του 19ου αιώνα, ενώ η διπλωματική της εργασία εξερευνούσε το συμβολικό περιεχόμενο των αλχημικών εμβλημάτων στο έργο του Αναγεννησιακού αλχημιστή και Ρoδόσταυρου Μασονου Μιχαήλ Μάϊερ.

Η Sasha είναι η ιδρύτρια και διευθύντρια της Ακαδημίας Εσωτερικών Σπουδών και Δημιουργικών Τεχνών Phoenix Rising που δραστηριοποιείται κυρίως σε Λονδίνο και Αθήνα. Είναι επίσης αναπληρώτρια καθηγήτρια Ιστορίας και Θρησκειολογίας στο Παν/μιο Ινδιανάπολης στην Αθήνα.Τα ενδιαφέροντά της συμπεριλαμβάνουν την τέχνη και τον εσωτερισμό, θεωρίες συνειδητότητας κι επικοινωνίας, και η εσωτερική ιστορία της Ελλάδας. Συμμετέχει με άρθρα της σε επιστημονικές εκδόσεις, και αρθρογραφεί συχνά στα Ελληνικά περιοδικά έντυπα ΑΒΑΤΟΝ και ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ. Επίσης έχει παρουσιάσει πολλές ομιλίες σε διεθνή ακαδημαϊκά συνέδρια και σε εκδηλώσεις δικής της διοργάνωσης στα πλαίσια των δραστηριοτήτων της Ακαδημίας Phoenix Rising.

anti-neotaxites.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου