Τρίτη 12 Ιουνίου 2012

Οι …ντρεμπεντέρηδες του Reuters

Γράφει ο Μαγια

Ο ντρεμπεντέρης δεν είναι φρούτο της Διαπλοκής, που ευδοκιμεί μόνο στη χώρα της φαιδράς πορτοκαλέας. Εχει μεταλλαχθεί, ώστε να παράγεται ακόμη και στα κατ΄ ευφημισμόν σοβαρά διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία.

Τυχαίο ότι, λίγα 24ωρα πριν την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση, η νέα τρομοκρατική επίθεση της διεθνούς κερδοσκοπίας σε βάρος της ελεύθερης βούλησης του λαού έγινε μέσω του Reuters;

Οικονομικοί αξιωματούχοι της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μετέδωσε το Reuters, έχουν επεξεργαστεί σενάριο προετοιμασίας για έξοδο της Ελλάδας από την ευρωζώνη, στην περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ, το οποίο προβλέπει: σχέδιο επιβολής πλαφόν στις...

αναλήψεις μετρητών από τα ΑΤΜ, διασυνοριακούς ελέγχους και περιορισμούς στην κίνηση κεφαλαίων.

Όχι, επιδρομή εξωγήινων δεν αναφέρεται στο σενάριο…

Ερώτημα: Το Reuters δεν διάβασε, δεν άκουσε ότι, περίπτωση εξόδου της Ελλάδας από το ευρώ δεν υφίσταται;

Η Λούκα Κατσέλη, με σειρά συνεντεύξεών σε μεγάλα διεθνή Μέσα της Ευρώπης και των ΗΠΑ, έχει τεκμηριώσει με αδιάψευστα στοιχεία το ψευδεπίγραφον του δίλημματος: μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ.

«Εδώ και ένα χρόνο επιχειρείται η επιβολή αποφάσεων διά του εκφοβισμού της κοινής γνώμης μέσω εκβιαστικών και παραπειστικών διλημμάτων: Μνημόνιο ή χρεωκοπία, Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ», αναφέρει η Λ. Κατσέλη, σημειώνοντας: «Όπως προκύπτει από σχετική Έκθεση της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που κατέθεσα στη Βουλή, ακόμα και αν μια χώρα θέλει να φύγει από το ευρώ, τα νομικά κωλύματα είναι τεράστια. Το οικονομικό κόστος και για την Ελλάδα και για την Ευρωζώνη είναι επίσης υπέρογκο, ενώ, πολιτικά, ένα τέτοιο σενάριο θα σήμαινε την αρχή του τέλους της ίδιας της Ευρωζώνης. Επομένως, πέρα από τις όποιες εκλογικές σκοπιμότητες, οι μόνοι που ωφελούνται από τη διαιώνιση της συζήτησης είναι «οι γύπες των αγορών», που συνεχίζουν να αποκομίζουν τεράστια κέρδη. Δυστυχώς, σε αυτό το παιχνίδι, ηθελημένα ή όχι, έχουν εμπλακεί και η Ν.Δ. και το ΠΑΣΟΚ».

Η μαύρη προπαγάνδα, που θέλει να μετατρέψει τις εκλογές σε δημοψήφισμα για το ευρώ, αλλοιώνοντας τη λαϊκή ετυμηγορία, προδίδει τον πανικό των διεθνών κερδοσκόπων και των χρεωκοπημένων εγχώριων υπεργολάβων τους μπροστά στο ορατό πλέον ενδεχόμενο σχηματισμού ακηδεμόνευτης, προοδευτικής, πατριωτικής κυβέρνησης, η οποία χωρίς εκπτώσεις, δισταγμούς και εξαρτήσεις θα θέσει επιτακτικά το θέμα της επαναδιαπραγμάτευσης των συμφωνιών της υποτέλειας.

Υ.Γ. Ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, λίγες ώρες αργότερα, διέψευσε τους …ντρεμπεντέρηδες του Reuters. 
ksipnistere.blogspot.gr

2 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μα ειναι τοσο απλο δοκιμαστε να μαθετε ποιοι ειναι οι ιδιοκτητες του Reuters και θα δειτε οτι ειναι οι ιδιοι που εχουν τους οικους αξιολογησης και τις κεντρικες τραπεζες και τα ΜΜΕ και τις 7 πολυεθνικες αδελφες και παει λεγοντας . Χιλιαδες παπαγαλακια ανα τον κοσμο εχουν εκπαιδευτει οχι να ειναι δημοσιογραφοι αλλα να αποτελουν ασπιδα λασπης σε οποιαδηποτε προσπαθεια αποκαλυψης των βρωμερων και κολασιμων ενεργειων των Εβραιοσιωνιστων που μεσα στην απολυτη εξουσια που εχουν στο χρημα εχουν χασει καθε σταγονα ανθρωπιας . Η πλακα ειναι οτι ο κοσμος εχει πια απαξιωση τα παπαγαλακια τους και τοσα δις που εχουν επενδυσει θα χαθουν ασκοπα την στιγμη που με τοσα χρηματα θα μπορουσαν να βοηθησουν την ανθρωποτητα να παει μπροστα και οχι πισω οπως τωρα . Μας κλεβετε τον κοπο μας , την ζωη μας αλλα την ψυχη μας δεν θα την παρετε ΠΟΤΕ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή