Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

Εφιάλτης...


samaras-zappeio2


Μετά το "ευχαριστώ τους Αμερικανούς" του αρχιερέα της Αναγνωστοπούλου γερμανόδουλου Σημίτη, ήρθε το "θα τιμήσουμε τις υπογραφές μας" του γερμανόδουλου και Αμερικανοκίνητου Σαμαρά.
Μνημόνιο για να στραγγίξει και να πιεί...
το εναπομείναν αίμα του δύστυχου λαού.
Εκκαθαριστικά, χαράτσια, φόροι, αυτοκτονίες, εγκληματικότητα, φόνοι και αίμα στο δρόμο.
Τα γερόντια και οι ανόητοι επικράτησαν οριακά.
Απέναντί του όμως ο Εφιάλτης του εθνοσωτήριου δοσιλογισμού και της ξεκάθαρης κωλοτούμπας, θα έχει το 60% του λαού.
Αυτά τα μάρμαρα Σαμαρά σγουριά δεν τα ζυγώνει. Να το θυμάσαι.
Αντίσταση στους δούλους της Μέρκελ με το όποιο τίμημα. Το makeleio είναι απέναντι σου. Έντιμη αντίσταση. Αλλά ούτε μια σπιθαμή από τα πιστεύω μας. Εκτός εαν αλλάξεις. Και πας με το ρεύμα του λαού. Αλλά δεν περιμένουμε στα 60 σου να αλλάξεις...

makeleio.gr

3 σχόλια:

  1. ΣΗΜΕΡΑ 18 ΙΟΥΝΙΟΥ ΤΟΥ 2012 ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΠΑΡΕΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΚΑΤΟΧΗ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αποχη στις χτεσνες εκλογες χτυπησε το εξωφρενικο ποσο του 39 %! Και για του λογου αληθες:



    http://www.axortagos.gr/sto-39-afksithike-apoxi.html



    Λοιπον, τι συζηταμε τωρα;; ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Απ'οτι διαβασα χτες, στη Λ. Ποσειδωνος ειχε τετοια κινηση σε σημειο που ΔΕΝ ΕΠΕΦΤΕ ΚΑΡΦΙΤΣΑ!


    http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4730422


    Η αποχη ΕΥΝΟΕΙ τον πρωτο ΠΑΝΤΑ! Τοσες μερες εχουνε για να κανουν μπανια τους. ΧΤΕΣ βρηκανε που κρινεται το μελλον τους;; Στο κατω κατω ειμαστε και στην αρχη του καλοκαιριου! Να ενας λογος για το χτεσινο αποτελεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τι προτεινω. ΟΛΟΙ οι Ελληνες να πανε να κανουνε μεταδημοτευση στην περιοχη διαμονης/εργασιας τους. Ο λογος ειναι επειδη οι εκλογες ΔΕΝ πεφτουν σε εποχες (διακοπων Χριστουγεννων, Πασχα, Καθαρα Δευτερα, τριημερο Αγιου Πνευματος,Του Ευαγγελισμου, Πρωτομαγια, μεσα στο καλοκαιρι, κλπ.) που φευγει κοσμος απ'την πολη για να παει στο χωρια/εξοχικα τους (οσοι εχουν). Οποτε ετσι, γλυτωνουν το πηγαινε-ελα για λιγες μερες, κοπο, κουραση, χρονο, βενζινες, διοδια, και λοιπα εξοδα. Ειδικα αν εχουμε επαναληπτικες εκλογες. Ετσι οπως βλεπω να πανε τα πραγματα απο'δω και περα, πανω απο 5-6 μηνες δεν προκειται να κρατησει αυτη η κυβερνηση. Οποτε, πηγαινουμε ΟΛΟΙ για μεταδημοτευση.


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή