Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Γιατί επιδιώκεται η διάλυση των κομμάτψν...!!!

Είναι πλέον γεγονός η διάλυση του μεγαλύτερου μεταπολιτευτικού κόμματος που παρέμεινε το περισσότερο διάστημα στην εξουσία και με τα σημερινά δεδομένα θεωρείται αδύνατη η επανάκαμψη του, αναφερόμαστε φυσικά στο ΠΑ.ΣΟ.Κ .

Με αυτές τις εκλογές θα...
παρατηρήσουμε την οριακή διαφορά των δύο εν δυνάμει πρώτων κομμάτων ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., και στην περίπτωση που κερδίσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι βέβαιη πλέον και η διάλυση της Ν.Δ.


Από την άλλη ο ΣΥΡΙΖΑ δεν ελέγχει την εκλογική του βάση γιατί προέρχεται από το ΠΑ.ΣΟ.Κ, που επί της ουσίας είναι ψήφος διαμαρτυρίας στο ΠΑ.ΣΟ.Κ της διαφθοράς.

Αν εκλεγεί η Ν.Δ. θα αναγκαστεί να πάρει τα σκληρά μέτρα του μνημονίου οπότε η ζωή της θα παραταθεί για μερικούς μήνες ακόμα και σε επόμενες πολύ σύντομες εκλογές, από την μία θα επέλθει η διάλυση της, από την άλλη θα αυξηθεί η δύναμη των ακραίων κομμάτων τύπου ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.

Αν η κεντροαριστερά δύναμη που στην ουσία πάντα στήριζε το ΠΑ.ΣΟ.Κ και που αντιστοιχεί σε ποσοστό 40-45% δεν μπορέσει να εκφραστεί μέσα από έναν νέο φορέα που σήμερα φαίνεται αδύνατο να συγκροτηθεί, τότε η εικόνα της Ελλάδας μοιάζει με χάος και με διαρκεί ακυβερνησία.

Αυτό θα αποτελέσει την αφορμή ώστε να υπάρξουν σκέψεις για κυβερνήσεις τύπου ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ .

thoureios.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου