Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Ελεος!Μεταστροφή του φοβισμένου πόπολου:Νέο μνημονιακό μέτωπο που αυτομολέι στην ΝΔ


dimoskopisi-panas2


Σοκ και οι απαντήσεις στο δεύτερο ερώτημα 47% των ερωτηθέντων απαντούν ότι προτιμούν την ενίσχυση του αντιμνημονιακού μετώπου στις προσεχείς εκλογές ενώ πολύ μεγάλο ποσοστό, το 44% ούτε πολύ ούτε λίγο λένε ότι...
θα ψηφίσουν...μνημονιακά κόμματα.
Ο κόσμος αρχίζει και λακίζει φοβισμένος. Έτσι δείχνουν τα δεδομένα στην σφυγμομέτρηση. Αυτό ας μας γίνει μάθημα για τι είδος λαού έχουμε και τι είδος πολιτικούς που τους ψηφίζει ο κόσμος.
Κρίμα...

makeleio.gr

4 σχόλια:

  1. Στρεφονται στα μνημονιακα κομματα;; Ειναι με τα καλα τους;; Για να διαβασουν εδω λιγο τι ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΑ τους περιμενουν τον Ιουνιο ετσι και βγουν τα μνημονιακα κομματα!

    http://www.anti-ntp.blogspot.com/2012/05/blog-post_7175.html#more


    ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΑ ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΟΥ παρακαλω για να ξυπνησουν μερικοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 35 % του των Ελληνων που δεν ψηφισε στις εκλογες της 6ης Μαιου, θα πρεπει να ψηφισει στις εκλογες της 17 Ιουνιου ΜΟΝΟ αντιμνημονιακα κομματα οπως για παραδειγμα, τους Ανεξαρτητους Ελληνες, ΚΟΙΝΩΝΙΑ ( http://www.koinwnia.com/ ), ΟΧΙ (Καζακης και Παπαθεμελης). Μονο ετσι σωζεται η Πατριδα. Το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους ψηφοφορους που πηγαν και ψηφισαν στις 6 Μαιου.



    Υ.Γ. Το κομμα ΚΟΙΝΩΝΙΑ που ανεφερα, ΔΕΝ ειναι το Κοινωνικη Συμφωνια της Λ. Κατσελη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και η Χρυση Αυγη επισης ειναι αντιμνημονιακο κομμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΠΕΘΑΝΕ.ΜΑΖΙ Κ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΨΗΦΙΣΑΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΓΙΑ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ.ΜΗΝ ΜΑΣΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!ΜΙΛΗΣΤΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΝ ΜΕΓΚΑ,ΑΝΤ1,ΣΚΑΙ Κ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΠΑΡΟΚΑΝΑΛΑ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ.ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ,Κ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ.ΑΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ.ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή