Κυριακή 6 Μαΐου 2012

Θα μας τρελάνει εντελώς!Παπανδρέου: Δεν είμαστε και μακριά, αρκεί να βαδίσουμε σταθερά

Παπανδρέου: Δεν είμαστε και μακριά, αρκεί να βαδίσουμε σταθεράΠρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό και συνάμα μήνυμα σιγουριάς, για να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού, είπε ο Γιώργος Παπανδρέου

Στο χωριό της οικογένειας των Παπανδρέου, το Καλέτζι στην Τριταία της Αχαΐας, βρέθηκε την Κυριακή ο Γιώργος Παπανδρέου για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.
Ο πρώην πρωθυπουργός και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ μπήκε στο εκλογικό κέντρο λίγο πριν τις 12.00 το μεσημέρι, αφού πρώτα μίλησε με αρκετούς από τους παριστάμενους κατοίκους.
Στη συνέχεια,...
αφού ψήφισε έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, στις οποίες τόνισε ότι στην Ευρώπη αλλάζει η τάση υπέρ όσων διεδικούσε η Ελλάδα από την πρώτη στιγμή.
«Εχουμε διανύσει πολύ δρόμο, δύσκολο δρόμο, για να ορθοποδήσει η χώρα. Είναι δρόμος πολύς για να κάνουμε την Ελλάδα αυτοδύναμη, χωρίς εξαρτήσεις, ελεύθερη. Με κόπο, με πόνο, για μία Ελλάδα πιο δίκαιη. Και δυνατότητες έχουμε, και πλούτο έχουμε, και ανθρώπους έχουμε.
Η Ελλάδα μπορεί. Δεν φτάσαμε ακόμη, αλλά δεν είμαστε και μακριά. Αρκεί να βαδίσουμε σταθερά, χωρίς πισωγυρίσματα, τώρα που γυρίζει ο τρόχός στην Ευρώπη, τώρα που φυσάει άνεμος προοδευτικός.
Τώρα που δικαιώνονται οι διεδικήσεις μας, τώρα που έρχεται το χτύπημα της ανεργίας σε όλη την Ευρώπη, ειδικά τώρα πρέπει να στείλουμε ένα μήνυμα προοδευτικό και συνάμα μήνυμα σιγουριάς, για να μην χαθούν οι θυσίες του ελληνικού λαού. Ψηφίζοντας το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα».

www.ethnos.gr

1 σχόλιο:

  1. ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΠΑΡΑΜΥΘΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΑΓΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ.ΚΟΥΦΑΛΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ.ΜΙΣΗΤΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.ΚΟΠΡΙΤΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή