Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Ο Μπρείβικ και η ιδεολογία του one world...


Αυτή την εποχή γίνεται στην Νορβηγία η δίκη του «μακελάρη της Ουτόγια» Αντερς Μπέρινγκ  Μπρέιβικ.


big brother 1984 Νορβηγίας με την επίθεση στο νησάκι Ουτόγια. Η υπόθεση Μπρέιβικ έχει ό,τι χρειάζονται τα καθεστωτικά ΜΜΕ για να την προβάλουν με τρόπο που να δυσφημούνται...
τα πατριωτικά - εθνικιστικά κινήματα της Ευρώπης και γενικά όλοι όσοι αντιστέκονται στην ιδεολογία του one world.
Ναζιστικούς χαιρετισμούς, ξανθούς υπερ-άριους τρομοκράτες, χριστιανικό φονταμενταλισμό ... Ολα αυτά τα στοιχεία που χρειάζονται για να στοχοποιήσουν τον νέο και επικίνδυνο εχθρό της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ που δεν είναι άλλος από τον μέσο Ευρωπαϊκής καταγωγής χριστιανό πολίτη. 

Ο Μπρέιβικ είναι ένας παράξενος τύπος εθνικιστή. Σίγουρα δεν είναι αυτό που προσπαθούν τα καθεστωτικά ΜΜΕ παγκοσμίως να μας παρουσιάσουν. Τα ΜΜΕ σκοπίμως αποκρύπτουν πολλά στοιχεία που αφορούν την δράση και τις ιδέες του Νορβηγού.
Σκοπίμως εμφανίζουν τον Νορβηγό σαν Ναζιστή και αντισημίτη επιχειρώντας μ’ αυτό τον τρόπο να καταγγείλουν  ως εν δυνάμει ''τρομοκράτες όσους εμφορούνται από πατριωτικές ιδέες και δεν θέλουν την αλλοίωση της εθνικής υπόστασης του κράτους τους.
 
Τα πράγματα όμως δεν είναι έτσι. Μια πρόχειρη έρευνα στο διαδίκτυο αρκεί για να διαπιστώσει κανείς ότι το προφίλ του Νορβηγού είναι πολύ διαφορετικό από αυτό ενός νεοναζί. Φανατικός διώκτης των Μουσουλμάνων και των Παλαιστινίων και φιλοσιωνιστής.
Αυτό δεν είναι το προφίλ ενός τυπικού νεοναζί. Είναι χαρακτηριστικό ότι η δολοφονία των νεαρών μελών του σοσιαλιστικού κόμματος πανηγυρίστηκε από φανατικούς σιωνιστές σε διάφορα forum.... Μέλος τεκτονικής στοάς και παράλληλα χριστιανός ,συντάκτης ενός μανιφέστου 1500 σελίδων. Mια αντιφατική προσωπικότητα στα όρια της ψυχικής ασθένειας ,υποστηρικτής μιας αντιφατικής κοσμοθεωρίας ....

Η δίκη του Μπρέιβικ γίνεται σε μια εποχή που στην χώρα μας συζητιέται και πάλι έντονα το θέμα της λαθρομετανάστευσης και της πολυπολιτισμικής κοινωνίας. Η κοινωνία έχει φτάσει στα όρια των αντοχών της εξαιτίας της  μαζικής μετανάστευσης. Αυτό πλέον μοιάζει με εισβολή. Καθημερινά έχουμε φαινόμενα ανεξέλεγκτης βίας μεταξύ Ελλήνων και ξένων αλλά και μεταξύ ξένων διαφόρων εθνικοτήτων.
Βίαιες εξεγέρσεις ξένων όπως στην Λαμπεντούζα της Ιταλίας ή όπως στο Λονδίνο το Σεπτέμβρη του 2011 είναι πλέον πολύ κοντά μας. Ηδη οι λαθρομετανάστες αποτελούν τον εφεδρικό στρατό που σπάει, καίει και λεηλατεί την πρωτεύουσα κάθε φορά που υπάρχει κοινωνική αναταραχή όπως συνέβη πρόσφατα την 12η Φεβρουάριου. 
 
Η μαζική μετανάστευση εξυπηρετεί καθαρά τα συμφέροντα της ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.  Η πολτοποίηση των εθνών και η μετατροπή τους σε μια άμορφη μάζα ατόμων - καταναλωτών  ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ. Είναι πολύ εύκολα χειραγωγήσιμη μια άμορφη μάζα, ένας κιμάς, ατόμων - καταναλωτών ευνουχισμένων από κάθε συνείδηση διαφορετικότητας. Να το πούμε πιο απλά.
Κάποιοι επιθυμούν την μετατροπή του «χωραφιού» της ανθρωπότητας σε μονοκαλλιέργεια. Κάποιοι θέλουν να καταργήσουν την πολυμορφία και την διαφορετικότητα επιβάλλοντας «από τα πάνω» την ιδεολογία του one world που πρακτικά σημαίνει την κατάργηση των φυλών, των θρησκειών, των πολιτισμών ακόμα και των διαφορετικών γλωσσών .
Οι φορείς της «ιδεολογίας»  του οne world  άτομα, κόμματα και ΜΚΟ διακατέχονται από αριστερές ιδεοληψίες. Η κλασσική αριστερά  καλλιεργεί την εχθρότητα προς το έθνος θεωρώντας το ως μια αστική ιδέα. Η κλασσική μαρξιστική αριστερά είτε κομμουνιστική είτε ανανεωτική υπήρξε πάντα διεθνιστική. Σε όποια χώρα απέκτησε, είτε την εξουσία, είτε την ιδεολογική κυριαρχία (όπως στην δικιά μας χώρα) επιχείρησε να επιβάλει τα ιδεολογήματα της πολυπολιτισμικότητας της ανοιχτής κοινωνίας και του one world μέσω των  ΜΜΕ  αλλά ακόμα και χρηματοδοτώντας ουσιαστικά την εισβολή λαθρομεταναστών (ΜΚΟ).
Τελικά αντί να καταπολεμήσουν τον ρατσισμό και την μισαλλοδοξία αυτοί τον εκτρέφουν. Ο ρατσισμός και η μισαλλοδοξία και τα φαινόμενα εθνοτικών συγκρούσεων έρχονται ως αντίδραση στην άνωθεν επιβαλλόμενη κατάργηση της πολιτισμικής ιδιαιτερότητας κάθε έθνους. Οπως ακριβώς και με τα μεταλλαγμένα τρόφιμα το σώμα αντιδράει στην ΥΒΡΗ γεννώντας ασθένειες έτσι και στην περίπτωση των εθνών. Τα έθνη θα αντιδράσουν στην επιβολή μιας τάξης αντίθετης στην φυσική τάξη πραγμάτων.
         
 Τα φαινόμενα τύπου Μπρέιβικ αλλά και η χρησιμοποίηση βίας και τρομοκρατίας για την διεκδίκηση πολιτικών αιτημάτων είναι καταδικαστέα, αλλά ο μόνος δρόμος για να επανέλθει η κοινωνική ειρήνη στις πόλεις μας και στα χωριά μας αλλά και ο μόνος τρόπος να υπάρξει ειρήνη μεταξύ των εθνών είναι η εφαρμογή του αξιώματος «ο καθένας στην χώρα του».
Γιώργος Σταφυλάς

 www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου