Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Ξεφτίλας!Εγώ είμαι με την Ελλάδα και αυτή θέλω να υπηρετώ

Εγώ είμαι με την Ελλάδα και αυτή θέλω να υπηρετώ   Τα βάρη σε αυτή την περίπτωση είναι πραγματικά πολύ βαριά, αλλά όχι και ασήκωτα, τονίζει ο ολυμπιονίκης

Ο Πύρρος Δήμας μπαίνει στη Βουλή των Ελλήνων. Χθες πήρε, από τις Ηνωμένες Πολιτείες όπου βρίσκεται, τη μεγάλη απόφαση...
και ουσιαστικά ξεπέρασε το φράγμα των μέχρι σήμερα αναστολών του, όσον αφορά τη συμμετοχή του σε εκλογικές διαδικασίες και κατ' επέκταση τέθηκε στη διάθεση της προσπάθειας για ανανεωτική πορεία της χώρας.
Αποδέχθηκε την απευθείας και σε προσωπικό επίπεδο πρόταση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου, και τέθηκε επικεφαλής της λίστας Επικρατείας, στην πρώτη της θέση, απόλυτα εκλόγιμη.

www.ethnos.gr

2 σχόλια:

  1. Ρε τωρα εξηγητε γιατι δεχτηκε , δεν ειναι στην Ελλαδα αλλα στην Αμερικη ο ανθρωπος . Ας ερθει μια βολτα απο εδω να δει πως ειναι τα πραγματα , να μιλησει με τους απλους ανθρωπους , να δει το φοβερο ρευμα που εχει πια το ΠΑΣΟΚ και αν επιμεινει στην αποφαση του τοτε ΝΑΙ ειναι και αυτος ΠΡΟΔΟΤΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε τωρα εξηγητε γιατι δεχτηκε , δεν ειναι στην Ελλαδα αλλα στην Αμερικη ο ανθρωπος . Ας ερθει μια βολτα απο εδω να δει πως ειναι τα πραγματα , να μιλησει με τους απλους ανθρωπους , να δει το φοβερο ρευμα που εχει πια το ΠΑΣΟΚ και αν επιμεινει στην αποφαση του τοτε ΝΑΙ ειναι και αυτος ΠΡΟΔΟΤΗΣ των ΕΛΛΗΝΩΝ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή