Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Εχει χαζέψει!«Δεν θα αλλάξουμε την ταυτότητα που για αιώνες χτίσαμε» είπε ο Γκρούεφσκι!

«Θέλουμε να καταλήξουμε σε έναν συμβιβασμό με την Ελλάδα, αλλά με μια λύση που δεν θα μας υπαγορευτεί, δεν θα αλλάξει την ταυτότητα μας που για αιώνες χτίσαμε» δήλωσε την Πέμπτη ο ανεπανάληπτος πρωθυπουργός των Σκοπίων Νίκολα Γκρούεφσκι, απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή Τίτο Πετκόφσκι, για το εάν υπάρχει...

βούληση για επίλυση της διαφοράς, πριν από τη σύνοδο του ΝΑΤΟ τον Μάιο στο Σικάγο των ΗΠΑ.Ο Νίκολα Γκρούεφσκι, επανέλαβε την πάγια θέση του πως η «λύση» θα τεθεί ενώπιον του λαού των Σκοπίων, με τη διενέργεια δημοψηφίσματος.

«Επιδιώκουμε συμφωνία με την οποία θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις μας με το νότιο γείτονά μας, χωρίς όμως να βλάπτονται τα εθνικά μας συμφέροντα», δήλωσε ο ίδιος, καταλήγοντας: «Μετά τις εκλογές στην Ελλάδα, είμαστε έτοιμοι να συζητήσουμε και να αναζητήσουμε μια λύση, που δεν θα ταπεινώσει τον λαό μας και δεν θα δημιουργήσει ένα νέο πρόβλημα στην περιοχή». Τώρα βέβαια ο πρωθυπουργός των Σκοπίων δεν μας είπε ποια ταυτότητα εννοεί ό, τι χτίζουν «αιώνες»!!! Γιατί ό, τι χτίζουν, χτίζουν οι άνθρωποι, άλλα όχι και αιώνες ρε παιδιά, άντε και καμιά 30αριά χρόνια την «χτίζετε» και την διακινείτε μπας και στο τέλος την πιστέψετε κιόλας!

Το δε καλύτερο κ. Γρούεφσκι με το οποίο ομολογώ μας φτιάξατε την διάθεση με αυτό το συνονθύλευμα χωριουδάκι – κράτος που έχετε, είναι το σημείο που στα βιβλία της ιστορίας των σχολείων σας γράφετε, ότι οι Τσιγγάνοι των Σκοπίων είναι γνήσιοι απόγονοι της Κλεοπάτρας, απ’ όταν ο Αλέξανδρος γνώρισε την Αιγύπτια Βασίλισσα και έφερε μαζί του στην Μακεδονία μερικούς άντρες της φρουράς της! Πρώτον ο φουκαράς ο Μέγας δεν πρόλαβε να γυρίσει ποτέ στην Μακεδονία, δεύτερον η Κλεοπάτρα ήταν απόγονος του Πτολεμαίου, Στρατηγού του Αλέξανδρου, άρα που συναντήθηκαν σε χρονομηχανή; Αλλά μιλάμε για κυβέρνηση που κουβάλησε ένα ζευγάρι Πακιστανούς στα Σκόπια και τους δώρισε γη, γιατί λέει ήταν απευθείας απόγονοι του Αλεξάνδρου και τους αποκάλεσε Βασιλείς του!!! Το κακό με εσάς είναι ότι δεν έχετε για γείτονες ένα σοβαρό κράτος με σοβαρή εξωτερική πολιτική, το οποίο απλά θα σας ξεφτίλιζε μέσα σε λιγότερο από 2 λεπτά στον ΟΗΕ! Α ..μη το ξεχάσω σας ξέφυγε ο ραταπλάν και ο φλας γκόρντον ..κάτι μας λέει, ότι και αυτοί ήταν γνήσιοι πρόγονοι της Vardaska!

voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου