Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ο Σαμαράς ξεσκεπάζεται... Είναι και με μαθηματική ακρίβεια ο επόμενος αρχιπροδότης!!!

Πολλοί δεν κατάλαβαν ΤΙ ακριβώς είπε ότι θα κάνει ο Αντώνης Σαμαράς. Μην ξεχνάτε ότι η αποδοχή της Δανειακής Σύμβασης της 27ης Οκτωβρίου 2011 με πλειοψηφία πάνω από 180 βουλευτών, υποχρεώνει ΚΑΙ κάθε μελλοντική κυβέρνηση να υποκύψει στους όρους της τρόικας 100%. Από τη μπλόφα (ή ανοησία) του ΓΑΠ για "δημοψήφισμα" ο Σαμαράς εκβιάζεται και ξεσκεπάζεται...




χθες μετα τη δηλωση, σε μπλε μπλογκ, γινοταν χαμος.

Το φυσαγαν και δεν κρυωνε. Αντε να ξυπναμε ολες οι χρωματιστες φυλες σιγα σιγα. Οι πρασινοι εχουν μεινει στο 8%, συμφωνα με αληθινες δημοσκοπισεις, οι μπλε ελπιζω απο χθες να το καταλαβαν το υπονοουμενο. Μας μενουν οι κοκκινοι, να καταλαβουν κι αυτοι, ποσο συμβιβασμενο ειναι το ΚΚ και τοτε δεν τους σωζει τιποτα.

Kαι όχι μόνο δεσμεύει τις μελλοντικές κυβερνήσεις για πολλά χρόνια (πάντα θα μπορούσαμε να ελπίζουμε σε εναν Κίρσνερ αλλά...) αλλά ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΕΙ και τις έως τώρα υπογραφές που είναι κυριολεκτικά στον αέρα από νομικής άποψης!!!

Αυτό είναι το κόλπο που έχουν στήσει με τα ξένα αφεντικά τους... Είναι πολλά τα λεφτά της προδοσίας... ΞΥΠΝΑΤΕ και ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΣΑΣ!



Δε προκειται κανεις να βγει απο αυτους στις εκλογες.. ειναι ιστορικη ευκαιρια για την Ελλαδα να τους πεταξει μια για παντα εξω απο τη βουλη.. και τη Ν.Δ. και το ΠΑ.ΣΟ.Κ.. Ολοι αυτοι πρεπει να φευγουν σιγα σιγα απο τη χωρα.. Ουτε Σαμαραδες ουτε Βενιζελοι ουτε τιποτα.. ειναι ολοι τελειωμενοι.. Οι Ελληνες πλεον ξυπνησαν και ειναι αποφασισμενοι να στειλουν στον αγυριστο ολους τους προδοτες και δημαγωγους ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ!

ΟΛΟΙ ΠΑΡΑΔΙΔΟΥΝ ΧΑΟΣ Ο ΕΝΑΣ ΣΤΟΝ ΑΛΛΟΝ, ΜΟΝΟ Η ΧΟΥΝΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΑΦΗΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΤΑΚΤΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...ΑΛΛΑ ΟΛΑ ΚΙ ΟΛΑ ΕΧΕΙ "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ" ΤΩΡΑ Ο ΤΟΠΟΣ....ΦΑΤΕ ΧΑΛΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ... ΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΛΗ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΝΟΣ.. ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟΥΣ...



Όλα ένα θέατρο σκιών και οίκος ανοχής μαζί.. Το ΨΕΜΑ ως ΑΛΗΘΕΙΑ και η ΑΛΗΘΕΙΑ ως ΨΕΜΑ. Σύγχυση και μόνο για να μας κυβερνούν. Δεν υπάρχει έλεος για τους εμπαιχτές της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Είμαστε φιλοτομαριστικά πρόβατα ή όχι? Κρίσιμη ιστορική στιγμή για να αποδείξουμε το αντίθετο, να αποδείξουμε ότι είμαστε Έλληνες και σκεπτόμενοι άνθρωποι. ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΣΤΟ ...ΔΙΑΟΛΟ ΕΠΙΛΕΓΟΝΤΑΣ ΣΤΙΣ 6 ΤΟΥ ΜΑΗ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ .

epanastasitora.posterous.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου