Παρασκευή 27 Απριλίου 2012

Μητροπολίτης Άνθιμος: 'Έχουν κάνει εγκλήματα οι πολιτικοί στη Θράκη'


Ξένοι στην ίδια τους τη χώρα αισθάνονται οι κάτοικοι της Θράκης. Και πώς να νιώθουν διαφορετικά, όταν το ελληνικό κράτος τους έχει εγκαταλείψει.Χαρακτηριστική ήταν η παρέμβαση...
στην εκπομπή «Αποκαλύπτω» του Μητροπολίτη Αλεξανδρούπολης Άνθιμου.Ο σεβασμιότατος ανέδειξε τις ασφυκτικές πιέσεις, που υφίστανται οι κάτοικοι της Θράκης από το Προξενείο της Κομοτηνής.«Υπό πίεση και με βία ομολογούν σήμερα ότι είναι Τούρκοι, όχι μόνο οι τουρκογενείς, πολύ περισσότερο και οι Πομάκοι», είπε.«Έρχεται τώρα το ελληνικό κράτος και χαρακτηρίζει όλους Τούρκους. Αυτό είναι λάθος. Είναι άνθρωποι συμπατριώτες μας, που τους ξέρουμε και τους βοηθάμε. Καταπιέζονται από το τουρκικό Προξενείο που βρίσκεται στην Κομοτηνή», σημείωσε.

«Είναι συμπατριώτες μας, τους γνωρίζουμε και τους αγαπάμε», σημείωσε ο μητροπολίτης Άνθιμος και χαρακτήρισε έγκλημα τη Σαρία. «Πρέπει να καταργηθεί» τόνισε. Υπογράμμισε ότι έχουν γίνει εγκλήματα από τους πολιτικούς στη Θράκη και αποκάλυψε  ότι το 89% των γυναικών στην ψυχιατρική κλινική είναι μουσουλμάνες, που καταφεύγουν εκεί λόγω βίας και ξυλοδαρμού!


agiotitikovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου