Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

Άμεση απάντηση Β.Χήτου περί ΕΥΠ: "Δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Π.Καμμένο και τα βάζουν μαζί μου"


Image
Ανεβαίνει το προεκλογικό θερμόμετρο και σήμερα η εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος φέρνει στο φως της δημοσιότητας "ντοκουμέντο-βόμβα", όπως υποστηρίζει, για χρηματοδότηση από τα μυστικά κονδύλια της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ) δημοσιογράφου που κατεβαίνει ως υποψήφιος βουλευτής με το κόμμα του Πάνου Καμμένου, Ανεξάρτητοι Έλληνες.
Σύμφωνα με την απόδειξη πληρωμής...
που αποκαλύπτει η εφημερίδα, ο δημοσιογράφος Βασίλης Χήτος έλαβε από την Β’ Υποδιεύθυνση της ΕΥΠ για «για προσφερθείσες υπηρεσίες κατά το δεύτερο εξάμηνο του 2011» το ποσό των 30.000 ευρώ.
Η είσπραξη του ποσού έγινε στις 10 Ιανουαρίου 2012 βάσει της απόδειξης που φέρει τις υπογραφές του διοικητή της ΕΥΠ κ. Κωνσταντίνου Μπίκα, της Αρμόδια υποδιευθύντριας της ΕΥΠ, και βέβαια του δημοσιογράφου, που κατέρχεται στις εκλογές ως υποψήφιος του κόμματος στο νομό Ιωαννίνων.
Απαντώντας άμεσα στο εν λόγω δημοσίευμα, ο Βασίλης Χήτος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Βήμα 99, 5 και την τηλεόραση του Σκάι υποστήριξε:
«Δεν μπορούν να χτυπήσουν τον Πάνο Καμμένο και χτυπούν εμένα. Είναι πλαστή η απόδειξη που παρουσιάζει η εφημερίδα, και κανείς δεν με πήρε τηλέφωνο, να με ρωτήσει. Αν αποδειχθεί οποιαδήποτε έμμισθη σχέση μου με την ΕΥΠ να δημεύσουν αμέσως την ακίνητη περιουσία μου».
Απέδωσε το δημοσίευμα στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι σε θέση, όπως είπε, να κερδίσει την έδρα της Ν.Δ στα Ιωάννινα και συμπλήρωσε: «Καλώ τον διοικητή της Υπηρεσίας, κ. Μπίκα να δώσει απαντήσεις».
Σε δηλώσεις του στον Σκάι, ο Β. Χήτος υποστήριξε πως είχε αντιπαλότητα με την ΕΥΠ και ότι η μοναδική φορά που επισκέφτηκε τα γραφεία της ήταν προκειμένου να δοθούν διευκρινίσεις για δημοσίευμα της εφημερίδας όπου εκείνη την περίοδο εργαζόταν.
Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου