Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Η Ρεπούση σε παραλήρημα


Σε μια εμετική εκπομπή που προβλέθηκε χτες το στο Μέγκα, στους πρωταγωνιστές του Σ. Θεοδωράκη , η Μαρία Ρεπούση, υποψήφια με τη Δημοκρατική Αριστερά και πασίγνωστη για τον αποτρόπαιο βιβλίο ιστορίας που έγραψε, ανέφερε καθαρά και ξάστερα πως...
χρειάζεται να γραφτούν βιβλία ιστορίας από κοινού με την Τουρκία. Φυσικά και υπήρξε ένα αριστερότατο παραλήρημα σχετικά με το φεμινιστικό κίνημα, το έθνος, τον μητροπολίτη Πειραιώς και τα υπόλοιπα γνωστά της ατζέντας των εθνοαποδομητών.
Το δυστύχημα είναι ότι όλα αυτά περνούν απαρατήρητα, όχι μόνο από τον ελληνικό λαό αλλά ακόμη και από τον ... πατριωτικό χώρο, ο οποίος αυτή την στιγμή έχει αναλάβει επ' ώμου κομματικές εργολαβίες.

www.elkosmos.gr

3 σχόλια:

  1. OYΣΤ ΒΡΩΜΙΑΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. Το τι τράβηξε η Μητέρα μου
    και τα αδέλφια της με τον διωγμό και όλοι οι συμπατριώτες μας δεν σου είναι φιλοτουρκάλα
    απορώ πως δεν καταδικάστηκες ακόμη για εσχάτη προδωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καποτε ακουσα την λεξη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ και αναρωτιομουν τι σημαινει αλλα τωρα πια οχι μονο καταλαβα αλλα την νιωθω και στο πετσι μου . Αυτο μου δινει ομως το δικαιωμα να αμυνθω απεναντι στην εξολοθρευση μου σαν ατομο αλλα και σαν εθνος . Γεμισαμε φιλοεβραιους και φιλοτουρκους και φιλογερμανους και φιλοαμερικανους ,κανενας φιλελληνας θα υπαρξει ? Οχι τιποτα τον πολιτισμο που ζητε το ωφειλεται στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμο παλιοπροδοτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καποτε ακουσα την λεξη ΕΘΝΟΚΑΘΑΡΣΗ και αναρωτιομουν τι σημαινει αλλα τωρα πια οχι μονο καταλαβα αλλα την νιωθω και στο πετσι μου . Αυτο μου δινει ομως το δικαιωμα να αμυνθω απεναντι στην εξολοθρευση μου σαν ατομο αλλα και σαν εθνος . Γεμισαμε φιλοεβραιους και φιλοτουρκους και φιλογερμανους και φιλοαμερικανους ,κανενας φιλελληνας θα υπαρξει ? Οχι τιποτα τον πολιτισμο που ζητε το ωφειλεται στον ΕΛΛΗΝΙΚΟ πολιτισμο παλιοπροδοτες .

    ΑπάντησηΔιαγραφή