Τρίτη 24 Απριλίου 2012

Όταν η δικαιοσύνη θέλει

tsoxatzopoulotrh
Όσο οι αρμόδιες Αρχές στην Ελλάδα ψάχνουν τους λογαριασμούς και τις κινήσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου και των «αυλικών» του, όλο και περισσότερο έρχονται στο φως πράγματα και καταστάσεις που τον ενοχοποιούν.
Οι έρευνες του ΣΔΟΕ συνεχίζονται για την υπόθεση του Άκη Τσοχατζόπουλου και προκύπτον καθημερινά νέα επιβαρυντικά στοιχεία.
Σύμφωνα με τις έρευνες, έχουν βρεθεί...
άλλες δύο εταιρείες με έδρα τη Λιβερία και οι οποίες εξετάζονται κι αυτές μήπως είναι επίσης εταιρείες ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, όπως ήταν και οι άλλες τρεις.
Ωστόσο, οι έρευνες δείχνουν και νέα επιβαρυντικά στοιχεία και για την κόρη του Άκη Τσοχατζόπουλου, τα οποία αναμένεται να διαβιβαστούν στις αρμόδιες εισαγγελικές αρχές.
Αυτά τα στοιχεία έχουν να κάνουν με νέα ακίνητα και καταθέσεις που έχουν μπει στο στόχαστρο των ερευνών της ΣΔΟΕ, πέρα από όλα αυτά που έχουν ήδη βρεθεί μέχρι τώρα.
Και φυσικά οι δικαστικές αρχές θα εξετάσουν αυτά τα νέα στοιχεία μιας και την Παρασκευή, η κόρη του πρώην υπουργού όπως και η σύζυγός του απολογούνται, όπου θα κριθεί πιθανότατα και το ενδεχόμενο προσωρινής τους κράτησης.
Πράματα και θάματα αποκαλύπτονται καθημερινά για την δράση του Άκη Τσοχατζόπουλου, οι συνήγοροι του οποίου έχουν το θράσος και ζητούν την αποφυλάκισή του. Τσοχατζόπουλος ο οποίος κρατείται σε ειδικό VIP κελί στον Κορυδαλλό. Τσοχατζόπουλος ο οποίος τυγχάνει μιας προνομιακής μεταχείρισης μέσα στη φυλακή την στιγμή που φαίνεται να έχει κάνει πολλά και να έχει λάβει μίζες εκατομμύριων ευρώ εις βάρος του Ελληνικού λαού.
Όλη αυτή η ιστορία με την δικαστική έρευνα εις βάρος του πρώην υπουργού, αποδεικνύει όμως και κάτι ακόμη, πέραν από το αμαρτωλό παρελθόν του πράσινου ηγετικού στελέχους. Αποδεικνύει ότι όταν η δικαιοσύνη θέλει, μπορεί να δουλέψει και να βρεί άκρη πίσω από τα μονοπάτια του οικονομικού εγκλήματος. Αποδεικνύει ότι όταν υπάρχει πολιτική βούληση, μπορεί να υπάρξει απονομή της δικαιοσύνης.
Και όλο αυτό μας κάνει να απορούμε γιατί 

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου