Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Εξαγοράζουν συνειδήσεις με άθλια ρουσφέτια


geroulanos-fofi


Νέες προσλήψεις πριν από τις εκλογές με μπροστάρηδες δύο από τους πιο αποτυχημένους υπουργούς που βούλιαξαν τη χώρα δημιουργούν άθλιες εντυπώσεις και έχουν ξεσηκώσει την κοινή γνώμη αφού πίσω από αυτές κρύβεται η κομματική μεθόδευση...
της εξαγοράς συνειδήσεων.
Συγκεκριμένα σε 6.000 νέες προσλήψει με εγκύκλιο της λίγο πριν αποχωρήσει από το υπουργείο Εσωτερικών προχώρησε η σιγανοπαπαδιά, Φώφη Γεννηματά. Προσλήψεις που αφορούν σε προσωπικό καθαριότητας, ύδρευσης και αποχέτευσης στους Δήμους της χώρας. Η εν λόγω απόφαση πέρασε και θα προχωρήσουν πριν από την προεκλογική περίοδο. Όλοι στον αγώνα για να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ. Για να δώσουν σταυρό στην αποτυχημένη φίλη του Τζέφρι.
Παράλληλα, σε προσλήψεις 680 εποχικών υπαλλήλων σε φορείς του υπουργείου Πολιτισμού και κυρίως στο κέντρο της Αθήνας (όπου ενδεχομένως θα πολιτευτεί) πηγαίνει ο Παύλος Γερουλάνος. Από αυτούς 450 θα είναι φύλακες, 140 νυχτοφύλακες και 90 καθαριστές. Ο κομματικός στρατός θα απασχοληθεί στο Βυζαντινό και Χριστιανικό Μουσείο ,στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο και στο Νομισματικό Μουσείο στο κέντρο της Αθήνας.
Αυτοί μας κυβερνούν. Θα τους ψηφίσουμε;

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου