Τετάρτη 25 Απριλίου 2012

ΕΚΛΟΓΕΣ 2012: Ψηφίζοντας ΝΔ – ΠΑΣΟΚ, υπογράφεις τα μνημόνια και την καταδίκη σου.

Ελληνική κυβέρνηση και ΕΕ γνωρίζουν, ότι τα μέτρα που εφαρμόστηκαν από το 2010 μέχρι σήμερα αλλά και αυτά που προβλέπει το μνημόνιο 2, δεν είναι έγκυρα αφού δεν έχουν την λαϊκή έγκριση.

Για να μην φανεί λοιπόν, ότι τα δύο κόμματα έχουν επιβάλει δικτατορικό καθεστώς και επειδή ένα δημοψήφισμα επικύρωσης των μέτρων, δεν θα είχε καμία τύχη, υποχρεώθηκαν να προκηρύξουν πρόωρες εκλογές. Δεν πιστεύω να υπάρχει λογικός άνθρωπος που να μην καταλαβαίνει ότι ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ υπογράφει τα...
μνημόνια, αποδέχεται δηλ. και εγκρίνει όλα τα μέτρα που ήδη εφαρμόζονται, όλα εκείνα που προβλέπει το μνημόνιο 2 και δίνει λευκή επιταγή για οποιαδήποτε άλλα μέτρα θεωρηθούν από αυτούς αναγκαία.

Επιπλέον, ψηφίζοντας ΝΔ-ΠΑΣΟΚ δίνεις συγχωροχάρτι στους κλέφτες, απαλλάσσεις όλους τους ενόχους και συνυπεύθυνους για την εθνική καταστροφή από κάθε κατηγορία και τους δίνεις την άδεια να συνεχίσουν τη ληστεία, και δυστυχώς, χρήμα για κλέψιμο υπάρχει ακόμα πολύ (εκποίηση δημόσιας περιουσίας και κατάργηση του κοινωνικού κράτους). Όλοι αυτοί οι απατεώνες έχουν βρει άσυλο στα στρατόπεδα της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και δημιούργησαν το δικό τους κράτος. Αυτό το κράτος θέλουν να σώσουν οι γαλαζοπράσινοι πολιτικοί όταν μιλάνε για την σωτηρία της χώρας.

Ο στόχος τους είναι, να οδηγήσουν τους μη προνομιούχους έλληνες σε αργό θάνατο για να διατηρήσουν τους παχυλούς τους μισθούς και τις περιουσίους τους ανέπαφες και επειδή και οι προνομιούχοι έχουν γίνει πολλοί, ένα μέρος αυτών θα έχει την ίδια τύχη αργότερα, προς το παρόν χρειάζονται την ψήφο τους για να εφαρμόσουν τα σχέδιά τους. Τα σατανικά τους σχέδια είναι εφιαλτικά για όλους, κυρίως όμως για τους νέους, γι’αυτούς προβλέπεται κατάργηση της σύνταξης, του εθνικού συστήματος υγείας και της δωρεάν παιδείας, όσον αφορά τον μισθό, αυτός θα συρρικνωθεί στο ένα τέταρτο του κόστους ζωής, δηλ. θα δουλεύουν τέσσερις εβδομάδες και θα πληρώνονται μόνο για τη μία.

Το σχέδιο προβλέπει τιμές και ενοίκια μεγαλύτερες της Γερμανίας, μισθούς βαλκανικών χωρών, κατάργηση του κοινωνικού κράτους και βιοτικό επίπεδο για τους εργαζόμενους, περίπου σαν αυτό των λαθρομεταναστών. Αυτή είναι η προϋπόθεση για να παραμείνει η Ελλάδα στην ευρωζώνη. ΝΔ και ΠΑΣΟΚ συμφωνούν απόλυτα με αυτό το πρόγραμμα και μας καλούν να τους ψηφίσουμε για να το εφαρμόσουν.

Ένα είναι το μέτρο σωτηρίας της χώρας, η απομάκρυνση από την εξουσία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ για να καθαριστεί η κρατική μηχανή από τους κλέφτες και τους απατεώνες, μόνο τότε θα ανοίξουν οι δρόμοι για μια δίκαιη κοινωνία, για ένα κράτος δικαίου όπου θα κατανεμηθούν δίκαια τα βάρη και τα δικαιώματα, μόνο τότε θα ανοίξουν οι δρόμοι της ανάπτυξης και της προόδου. Οι επερχόμενες εκλογές είναι η τελευταία μας ευκαιρία να αποφύγουμε τον όλεθρο. Δεν πρέπει να υπάρξει αγανακτισμένος πολίτης που να μην πάει να ψηφίσει και δεν πρέπει, σε καμία περίπτωση, η ψήφος του να πάει στη ΝΔ ή στο ΠΑΣΟΚ.

Αδίστακτοι ληστές, που δεν σέβονται ούτε το μεροκάματο του ανθρώπου που παλεύει για την επιβίωσή του, δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στα κοινά.

Βασίλης Αϊβάτσης 
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου