Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

Οι αγράμματοι πολιτικοί μας διώχνουν τους νέους

Τον τελευταίο καιρό τουλάχιστον σε καθημερινή βάση ακούω από νέα ζευγάρια που είτε έχουν παιδιά είτε όχι αλλά ακόμη και από νέους που τελειώνουν το πανεπιστήμιο, ότι αναζητούν μια καινούρια ζωή στο εξωτερικό.
Αναρωτιέμαι αν η λύση αυτή είναι...
λύση για τους ίδιους αλλά πολύ περισσότερο για την χώρα που σιγά σιγά αποδυναμώνεται και περνάει σιγά σιγά στα χέρια των ΑΛΛΩΝ των… ΞΕΝΩΝ. Ποιος δεν πιστεύει ότι το σχέδιο αυτό ήταν σχέδιο χρόνων και πέτυχε.

Αυτός ήταν ο στόχος να αποδεκατιστεί η Ελλάδα να μείνει με τους λίγους . Οι πολλοί, το νέο αίμα αυτοί που θέλουν να δημιουργήσουν και να δημιουργηθούν , να χτίσουν μια πιο φωτεινή ζωή θα αφήσουν την χώρα τους πίσω και θα βάλουν πλώρη για άλλες πολιτείες. Ήδη οι περισσότεροι κάνουν αιτήσεις για δουλειές στο εξωτερικό κάποιοι έχουν ήδη φύγει και τώρα οικογένειες με παιδιά αναζητούν κι εκείνες λύσεις ζωής.

Το πρόβλημα όμως δεν είναι μόνο αυτό , το μεγάλο πρόβλημα είναι ότι οι πολιτικοί άνδρες αυτού του τόπου έχουν στρέψει την προσοχή τους και μαζεύουν τις δυνάμεις τους μόνο στην καριέρα τους και στην καριέρα του κόμματός τους αφού όλοι ετοιμάζονται για τις εκλογές.

Κανείς μα κανείς δεν σκέφτεται το ρεύμα αυτό των νέων που θα εγκαταλείψει την χώρα , κανείς μα κανείς δεν βιάστηκε να φτιάξει τις συνθήκες που θα κρατήσουν τους Έλληνες στην χώρα τους και την πιο δυναμική γενιά στον τόπο της για να βοηθήσει τον τόπο να ξαναναπνεύσει χωρίς μάσκες οξυγόνου. Είναι τόσο μίζερο να σκέφτεσαι ότι υπάρχει κόσμος που ξυπνάει το πρωί και το μόνο που σκέφτεται είναι πως θα τα καταφέρει να μεταναστεύσει.

Ποιος άραγε από τους πολιτικούς άνδρες που βρίσκονται κι ετοιμάζουν την κρεμάλα του ελληνικού λαού κόπιασε μαζί με άλλους συναδέλφους του να κάνει το αυτονόητο; Να βρει δηλαδή τον τρόπο που θα αναπτυχθεί αυτή η χώρα την ώρα που κόβουν από παντού.

Όταν οι μισθοί και οι συντάξεις μειώνονται πως θα υπάρχει κατανάλωση και πνοή στην αγορά. Πολύ φοβάμαι ότι οι κύριοι που είναι μέσα στη Βουλή είναι αγράμματοι οι περισσότεροι και δεν ήξεραν που βάδιζαν και που μας οδηγούσαν όλα αυτά τα χρόνια… και τώρα σε λίγο θα μείνουν εδώ να κυβερνούν οι ίδιοι σε μια χώρα χωρίς δυναμικές ομάδες αφού όλοι θα έχουν φύγει και μάλιστα με κυβερνήτες ξένων χωρών στο κεφάλι τους γιατί σίγουρα οι ίδιοι δεν θα κάνουν κουμάντο.

www.briefingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου