Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2012

Στα Σκόπια φτιαχνονταί οι ΄΄Ελληνικες΄΄φρυγανιές elite-μόνιμο μποϊκοτάζστους προδότες τώρα

Αναγνώστης του ιστολογίου μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία, όπου διακρίνεται ξεκάθαρα η χώρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ των γνωστών φρυγανιών Elite: Π.Γ.Δ.Μ!

Σημειώνουμε ότι η "ελληνική" κατασκευαστική εταιρεία είναι η Elbisco, που έχει...

κι άλλες ανάλογες φίρμες στον χώρο των αρτοσκευασμάτων (Κρις-Κρις, Βοσινάκη, Αλλατίνη).

Καλούμε όλους τους Έλληνες ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ!


Αυτά τα ρεμάλια, οι προδότες "επιχειρηματίες" που μετέφεραν τις επιχειρήσεις τους στα Σκόπια, την Βουλγαρία, την Αλβανία και αλλού, είναι από τους κύριους υπεύθυνους της άσχημης οικονομικής κατάστασης εκατομμυρίων συμπατριωτών μας!

Την ώρα που η ανεργία μαστίζει τη χώρα, ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ πάνε και δίνουν δουλειές στους...Σκοπιανούς!!!


Ταυτόχρονα, ενώ η παραγωγή των συγκεκριμένων προιόντων τους κοστίζει πολύ φτηνά, ΤΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ στην ελληνική αγορά!


Δηλαδή ΚΑΙ ωθούν τους Έλληνες στην ανεργία και τη φτώχεια ΚΑΙ αυξάνουν τις τιμές σε βάρος τους!

Είναι ή δεν είναι αυτό ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, καραγκιόζηδες "εθνικοφιλελεύθεροι";


Θα μας πείτε επιτέλους τι σημαίνει "ελεύθερη αγορά"; Μήπως ελεύθερη μονάχα ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΒΙΟΜΗΧΑΝΩΝ ΦΙΛΩΝ ΣΑΣ;


Αν υπήρχε Εθνική Κυβέρνηση στη χώρα, θα είχε τσακίσει τους συγκεκριμένους αλήτες, που φέρονται χειρότερα κι από...εβραίους τοκογλύφους!


Επειδή όμως αυτή (ακόμα) δεν υπάρχει, οφείλουμε εμείς, οι απλοί Έλληνες πολίτες να δράσουμε, προχωρώντας σε μαζικό μποικοτάζ της συγκεκριμένης εταιρείας!


Επίσης, όσοι γνωρίζουν ανάλογα προιόντα "ελληνικών" εταιρειών που παρασκευάζονται στο εξωτερικό, ας μας τα υποδείξουν για να τους βάλουμε στη μαύρη λίστα!


ΑΡΚΕΤΑ με τα κοράκια, που κερδοσκοπούν σε βάρος μας υπό την ανοχή των "κυβερνώντων"!

13 σχόλια:

  1. Δεν φταινε οι εταιριες και οι επιχειρηματιες ,δεν ειναι φιλοπτωχα ταμεια κερδοσκοπικες ειναι. Το ελληνικο κρατος και η φοροεισπρακτικη πολιτικη του φταιει.ετσι κλεινουν μια μια ολες ΄΄ήν φευγουν απο την ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να επισημάνω ότι η εταιρία δεν έκανε άλλο εργοστάσιο, απλά εξαγόρασε τοπική εταιρία.

      Διαγραφή
  2. τον φόρο εισαγωγής να κοιτάξετε δημοσιουπαλληλακια της καρεκλας να τον κατεβάσουν για να παιρνουν οι Ελληνες φτηνά είδη οπως στο εξωτερικό,γεμίσανε καρεκλοκενταυρους μαχαραγιαδες γραφειοκρατες του δημοσιου οι κομμουνιστες την Ελλαδα,τον μισθο τους πληρωνει ο φορος εισαγωγης που υπαρχει,χειρότερα από Κουβα θα γίνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι είναι λίγο υπερβολική η δημοσίευση. Καταλλαβαίνω την καλή διάθεση αλλά δε νομίζω ότι είναι σωστό.
    Δεν είμαι ούτε λεφτάς, ούτε βιομήχανος, είμαι στην γενιά των 500 ευρώ. Αλλά δεν πρέπει να τα γειώνουμε όλα.
    Ξέρω ότι το επιχειρείν στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο και όπως είπε ο pantolio οι εταιρίες δεν είναι φιλόπτωχα...
    Επίσης, εδώ υπάρχει τέτοια γραφειοκρατία και μεγάλοι φόροι και τέτοια προβλήματα αδειοδοτήσεων που ακόμη και αυτός
    που έγραψε τη δημοσίευση μπορεί να'χε αγανακτήσει και να'λεγε: Αϊ σιχτίρ πια! Πάω αλλού που σε 2-3 μέρες έχω άδεια λειτουργίας
    και δεν έχω και άλλους μπελάδες. ΣΙΓΟΥΡΑ παίζουν ρόλο και τα πιο φτηνά εργατικά και στο κάτω-κάτω επιχειρηματίες είναι!
    Έχω δει φίλους που'χανε μικροεταιρίες που κλείσαν λόγω των φόρων και της γραφειοκρατείας (που ύπο άλλες συνθήκες δε θα έκλειναν - εννοώ αν ήταν σε άλλη χώρα πχ).
    Προδότες? Δε νομίζω. Λίγο βαρύ μου φαίνεται...
    Βέβαια, το δικό μας καθήκον (ειδικά τώρα) είναι να πέρνουμε πραγματικά ελληνικά προϊόντα, οπότε απλά επιλέγουμε αυτά που'ναι ελληνικά και παράγονται στην Ελλάδα... Σ' αυτό (που νομίζω ότι είναι και η ουσία της δημοσίευσης) συμφωνώ απόλυτα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να κάνω μια ερώτηση; το αλεύρι από που είναι το γάλα; η συσκευή από την οποια συνδέεσαι στο internet, ο φορέας σύνδεσης;
      τίποτα δεν είναι ελληνικό!!!! οι φρυγανιές μας ενόχλησαν!!!

      Διαγραφή
    2. Συμφωνώ μαζί σου. Πολύ ΣΩΣΤΟΣ!!!!!

      Διαγραφή
  4. GET A JOB MALAKES ANTI NA KRAZETE APO EDW KI APO EKEI KAI NA DHMOSIEUETE MALAKIES...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ετσι.. εδω τα κουμουνια το ΠΑΜΕ ειδικότερα και καθε λογής καραγκιόζης αντί να βρουν δουλειά ξέρουν μόνο να κράζουν... τους είδαμε πως προστατευανε την βουλή τα μοθνοπανα...

      Διαγραφή
  5. το άρθο είναι απαράδεκτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ ! ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΓΕΝΝΗΣΕ ΠΡΟΔΙΔΕΤΕ ΤΗ ΓΗ ΣΑΣ ΤΟ ΛΑΟ ΣΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΗΔΑΤΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΤΕ ΣΕ ΚΟΤΕΡΑ ΕΛΕΙΝΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ !!! ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΙΑΛΙΣΤΕΣ ΘΑ ΣΑΣ ΚΡΕΜΑΣΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ''ΕΘΝΙΚΟ'' ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ !!! ΠΑΤΡΙΔΑ ΛΑΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ !!! 1 ΦΥΛΗ 1 ΤΑΞΗ 1 ΣΤΡΑΤΟΣ !
    ΑΥΤΟΝΟΜΟΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ! ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ......ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΣΟΣΤΟ ΤΩΝ ΑΝΙΔΕΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ.... ΟΤΑΝ Η ΧΩΡΑ ΣΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΑ ΜΙΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΟΥ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΣ ΑΛΛΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΣΟΥ.....ΚΑΙ Η APPLE ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ ΣΤΗ ΚΙΝΑ.......ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ?????? ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ?????? ΑΣ ΣΟΒΑΡΕΥΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ 200.000 ΛΑΜΟΓΙΑ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΒΟΛΕΥΤΗΚΑΝ ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΤΗΣ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ 10-20 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΙ...... ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ E-SHOP ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΚΟΠΡΑΝΩΝ , ΑΚΤΙΝΟΓΡΑΦΙΑ ΘΩΡΑΚΟΣ ΚΑΙ 8 ΜΗΝΕΣ ΠΕΡΙΠΟΥ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ 1-2 ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΤΙ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΡΘΡΟ????????
    ΜΕ ΚΑΤΙ "ΜΥΑΛΑ" ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ....... ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΤΗ ΕΛΛΑΔΑ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΙΤΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή