Σάββατο 4 Φεβρουαρίου 2012

Απίστευτη πατάτα της Κανέλη: Το μνημόνιο δεν φταίει για την σημερινή κατάσταση!


anti-ntp.net
Συμφωνεί με Καρατζαφέρη για μνημόνιο!

Όποιος είδε σήμερα megaΣαβ/κο θα του έπεσε η μασέλα! Η Λ.Κανέλη δήλωσε ότι:...
"Το μνημόνιο δεν ευθύνεται για την σημερινή κατάσταση που βιώνει η χώρα μας. Το μνημόνιο είναι αποτέλεσμα και όχι αιτία!!!  Σαν να ακούω τον Γεωργιάδη ή τον Καρατζαφέρη! Μάλλον δικαιολογημένα έφαγες το γιαούρτι σου Λιάνα μου...τέτοια κολοτούμπα ούτε ο Σαμαράς δεν την έκανε.

anti-ntp.blogspot.com

9 σχόλια:

  1. Καλα τα λεει αλλα ο εγωισμος σας δεν σας αφηνει να παραδεχτειτε τα χαλια που προκαλεσατε ψηφιζοντας πασοκα και ΝΔ. εσυ που δημοσιευσες αυτη την ταχα μου πατατα εισαι αξιος τη μοιρας σου και κοιμασαι με ανοιχτα ματια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Καλα τα λεει αλλα ο εγωισμος σας δεν σας αφηνει να παραδεχτειτε τα χαλια που προκαλεσατε ψηφιζοντας πασοκα και ΝΔ. εσυ που δημοσιευσες αυτη την ταχα μου πατατα εισαι αξιος τη μοιρας σου και κοιμασαι με ανοιχτα ματια!"

    Ετσι ακριβώς!!!!!
    Ξεσταυρώσου πρόβατο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΝΑΕΙ....... ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΔΙΚΙΟ ΕΧΕΙ Η ΛΙΑΝΑ!!!!!! ΤΟΣΕΣ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΜΑΣ ΚΛΕΒΑΝΕ ΓΙΑ ΝΑ'ΡΘΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ! ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ! ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΑ....!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. κανε λιανα κομμα... και εσυ κολλημενε που σηκωσες αυτο post.. πηγαινε στον καθρεφτη και ριξε μια μουτσα σε αυτο που βλεπεις μεσα... εισαι ακομη πιτσιρικη στις αποψεις!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό κατάλαβες απο τη δήλωση ??? Φυσικά και δεν είναι το μνημόνιο η αιτία αυτής της κατάστασης. Η αιτία είναι τα άχρηστα μοσχάρια που ψηφίζουν τα πιο άχρηστα μοσχάρια που εκλέγονται απο τη μεταπολίτευση και μετά κοιτώντας μόνο το στενό ιδιωτικό τους συμφέρον σε οποιανδήποτε έκφανσή του. Το μνημόνιο είναι το αποτέλεσμα 40 σχεδόν ετών μιας απάτης που λέγεται ελληνική δημοκρατία, ελληνικό κοινοβούλιο και ελληνική κοινωνία τελικά. Ανοίξτε τα στραβά σας και δείτε που μας οδήγησαν σαν λαό οι επιλογές μας. Είμαστε απο τα λίγα έθνη που είναι τόσο περήφανα για τους προγόνους τους ( κι έχουμε κάθε λόγο να είμαστε) και απο τα λίγα έθνη που πρέπει να ντρεπόμαστε γιατί μόνοι μας βγάλαμε τα μάτια μας. Ψευτογκλαμουριά και ωχαδερφισμός έδωσαν την ευκαιρία στις τρόικες και σε κάθε είδους εξωγενή παράγοντα να εκμεταλλευτεί την έλλειψη ικανότητας, πρωτοβουλίας, ήθους, πατριωτισμού και κοινωνικής ευαισθησίας όλων των κυβερνήσεων που πέρασαν απο αυτήν την χώρα. Η αιτία που φτάσαμε ως εδώ είναι τα πρόβατα που γέμιζαν τους δρόμους σε κάθε πολιτική συγκέντρωση κομμάτων που μόνο τα συμφέροντα του λαού και της χώρας στο συνολό τους δεν εξυπηρέτησαν.

    Όπως βλέπεις η αλήθεια έχει 2 όψεις, ο καθένας την μεταφράζει ανάλογα με το τι θέλει να πιστεύει οτι είναι αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. file mou oli pou sou fonazoun ehoun dikio,dioti to ena efero to allo kai i katalixi einai auti.as agapousame tin hora mas tous sinanthropous mas tous eautous mas,as vlepame to mellon mera apo to ti malakia theloume i goustaroume na agorasoume,giati mas emathan na theoroume san mellon teties mikroprepies akai akoma hirotera.
    ama loipon den imastan tetioi den tha ftaname edo,na anehomaste ladomata,na anehomaste teties katastasis,kai eos autou dioti kanenas telika den niazete mas kapelosan san isiha mosharia pou imaste me to mnimonio kai tora peroumeni o enas pote tha xipnisi o diplanos tous gia na arhizi o kathis na fonazi epidi fonazi o diplanos tou.o diplanos dld ine i kalipsi gia na fonaxi,gia na min ton malosoun ton malako ellina epidi fonazi theli na ehi kalipsi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πολλοί Νομίζουν πως το Μνημόνιο τα φταίει όλα.
    Γιατί δεν βάζουν λίγο το μυαλό σε λειτουργία,
    και να σκεφτούν τι έγινε ξαφνικά και μας θυμήθηκε
    το ΔΝΤ; Δεν προηγήθηκε τίποτα δεν φταίει κανένας;
    Όταν οι Λουκουμάδες που μας κυβερνούν τα έκανα μπάχαλο.
    Χόρτασαν βόλτες στην υφήλιο με όλα πληρωμένα από τα κορόιδα
    τους Έλληνες. Αλλά και το μνημόνιο ποιος το έφερε;
    Ποιος πριν γίνει Πρωθυπουργός το συζητούσε; Ποιοι ψήφιζαν
    χωρίς να διαβάσουν σαν αντάλλαγμα τους υπουργικούς θώκους;
    Δεν ξημέρωσε μια μέρα και το ΔΝΤ μας χτύπησε την Πόρτα
    και είπε γεια ΉΡΘΑ. Οι Χιώτες λένε πριν μιλήσεις να βουτάς
    την γλώσσα σου στο μυαλό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. http://www.youtube.com/watch?v=-73Ke8j8vXU&feature=uploademail

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στην παραπάνω διεύθυνση ακούστε τι ακριβώς λέει η Κανέλλη, και αυτό γιατί το ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ GR, ψεύδεται ασύστολα και παρουσιάζει μισά πράγματα όπως αυτό το εξυπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή