Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Ξεσκονίζοντας το άγαλμα του Στάλιν...

Ήθελα κάποια στιγμή να γράψω δυο λόγια για το ΚΚΕ, και παράλληλα να ευχαριστήσω την ανώτερη δύναμη που με βοήθησε να δω τι παιχνίδι παίζει αυτό το κόμμα και να στραφώ αλλού.

Το ΚΚΕ είναι ένα κόμμα που από την εποχή που ανέβηκε ο Ζαχαριάδης έως σήμερα εξυπηρετεί...
συμφέροντα και έχει αποκτήσει την θέση που θέλει και απλά διαφωνεί με τους πάντες και τα πάντα.

Όπως γνωρίζουμε οι βουλευτές του ΚΚΕ δίνουν τους βουλευτικούς μισθούς τους στο κόμμα,μήπως όμως θα ήτανε πιο ''αριστερό'' αυτά τα λεφτά να δίνονται σε φτωχιές οικογένειες; στην ενίσχυση των....
συσσιτίων ίσως; σε κόσμο τέλος πάντων που αποδεδειγμένα δεν μπορεί να αγοράσει γάλα στα παιδιά του. Αλλά φυσικά και δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο καθώς από την μία τσέπη τα βάζουν και από την άλλη τα βγάζουν, ποιος μπορεί να τους ελέγξει άλλωστε;

Διάβασα εχθές πως η τυποεκδοτική τους απ' όπου βγαίνει ο ριζοσπάστης μπήκε στο άρθρο 99, και θέλω να ρωτήσω,πως κυρία Παπαρήγα θα σώσετε την χώρα από την στιγμή που χρεοκοπείτε εσείς οι ίδιοι; Με τι μούτρα στέλνετε πεσκέσια στους απεργούς του άλτερ και της χαλυβουργικής, ενώ εσείς οι ίδιοι πετάτε στον δρόμο εργαζόμενους του 902 και του ριζοσπάστη,ενώ εσείς οι ίδιοι τάζετε στον κόσμο 1.500 ευρώ κατώτερο μισθό, αλλά από την στιγμή που ξέρετε πως δεν θα κυβερνήσετε πότε και το δηλώνετε και ευθαρσώς(Το ΚΚΕ δεν είναι κόμμα για να κυβερνήσει όπως είχε πει και η συντρόφισσα Αλέκα) έχετε κάθε δικαίωμα να μιλάτε για πράσινα άλογα και λαγούς με πετραχήλια.

Ένα άλλο πολιτικό κόμπλεξ που έχει το ΚΚΕ είναι το ότι μόνο αυτοί και το ΠΑΜΕ έχουνε το δικαίωμα να αγωνίζονται και κανείς άλλος!

Όποιος δεν είναι οργανωμένος στην ελίτ τους είναι προβοκάτορας, πράκτορας του FBI, οπορτουνιστής και μέρος του συστήματος.

Με κορυφαία γεγονότα τον Δεκέμβρη του '08 και το κίνημα των αγανακτισμένων όπου σύμφωνα με την κυρία παπαρήγα ήτανε προβοκατόρικες ενέργειες για να αποπροσανατολίσουν τον λαό απο την πραγματική ταξική πάλη που φυσικά μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν οργανωθείς στο ΠΑΜΕ!

Εγώ θυμάμαι στην μεγάλη συγκέντρωση που έγινε όταν ψηφίζανε στην βουλή( δεν θυμάμαι τι, έχω χάσει το μέτρημα να σας πω την αλήθεια) έτρεξε το ΚΚΕ να περιφρούρηση την συγκέντρωση μη τυχόν γίνει κανένα ντου και τους πάρουνε όλους φαλάγγι εκεί μέσα, για να μπορέσει μετά ο αγαπητός μου Άδωνις να δηλώσει με ένα χαμόγελο μέχρι τα αυτιά πως ''Όλοι μέσα στην βουλή ήμασταν τρομαγμένοι από τον όγκο του κόσμου, μέχρι που ήρθε το ΚΚΕ και ησυχάσαμε''.

Αλλά τι περιμένουμε από ένα κόμμα που θεοποιεί τους εγκληματίες Στάλιν και Ζαχαριαδή, καπηλεύεται μορφές αντίστασης όπως ο Βελουχιώτης και ο Θεοδωράκης ενώ τους έχει αφορίσει πρώτα ως προδότες, από ένα κόμμα που ονειρεύεται μια Ελλάδα σαν την Β.Κορέα και την Κούβα, από ένα κόμμα που υπακούει στον Γενικό του γραμματέα λες και είναι ο Φύρερ.

Κύριοι του ΚΚΕ έχετε γίνει πιο γραφικοί και από την Σαντορίνη, δεν έχετε να προσφέρεται τίποτα ουσιαστικό στην σημερινή εποχή.

Και επειδή έχω κατά καιρούς ακούσει πως ''Ας βάλουν την Κανέλλη Γενική Γραμματέα και θα πάρουνε πολύ μεγάλο ποσοστό'', έτυχε ένας φίλος μου που είναι ΚΚΕ να μου απαντήσει με τον καλύτερο τρόπο ''Και η Κανέλλη να μπει, εμείς υπακούμε στο καταταστατικό της 3ης διεθνούς''.

Και για να κλείσω θέλω να σας γράψω μια φράση που είπε ο Δημήτρης Μητροπάνος σε μια συνέντευξη του που διάβασα πρόσφατα:

''Είμαι ΚΚΕ, αλλά ήμουν με κοντά παντελονάκια και κοντεύω να δω τα ραδίκια ανάποδα, και ακόμα ακούω πως η πλουτοκρατία πρέπει να πληρώσει...''.

Έως τότε βάλτε τους κνίτες να μοιράζουν τον ριζοσπάστη λες και είστε μάρτυρες του Ιεχωβά, και μην φοβάστε με 13% δεν μπορείς να κάνεις κυβέρνηση....

Ένας αριστερός που σας σιχάθηκε.....
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου