Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

Οι ροδόσταυροι μασόνοι! μας απαντήσαν!Δείτε πως ξεμπροστιάστηκαν μόνοι τους!Αφιερωμένο στους νεοπαγανιστές!

ΑΝΟΙΞΤΕ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΟΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΣΤΡΑΒΩΘΕΙΤΕ!!!
ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΩΝ ΜΑΣΟΝΩΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΟΣΤ
"ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟΥΣ,ΚΑΙ  ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΣ"

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ:...



ΑΜΡΑ:ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ-->
(τα κιτρινα σχολια ειναι δικα μου...και τα λευκα ειναι οι απαντησεις και οι αποψεις των μασονων!)


Ας λύσουμε και το αίνιγμα των Σατανικών χαιρετισμών...  
Σημαίνει I LOVE YOU  




ΧΑΧΑ ΕΓΙΝΕ.....
ΚΑΙ ΤΟ Κ@ΛΟΔΑΧΤΥΛΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΣΥΜΒΟΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ ...

'Ελεος είναι τόσο δύσκολο να το καταλάβουμε επιτέλους, πως ο χριστιανισμός είναι η Νέα Τάξη Πραγμάτων?  Πως αγκαλιασμένοι με το ανύπαρκτο ανύπαρκτο Ιησού Χριστό, δεν μπορούμε να νικήσουμε την Παγκοσμιοποίηση, γιατί η Απάτη του εβραίου Γεσουχά είναι η βάση της Παγκοσμιοποίησης?
Πίσω ξανά στο Μάτριξ και την Ολική Επαναφορά.



ΑΦΟΥ ΡΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΕΣ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΤΕ ΤΟΝΝ ΧΡΙΣΤΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ...ΣΑΣ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ..ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ!
ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΟ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟ ΥΦΑΚΙ ΜΕ ΜΠΟΛΙΚΗ ΔΩΣΗ ΜΗΣΟΥΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ(ΕΝΑΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΣΑΝ Κ ΕΜΑΣ)ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΖΕΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ..ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΜΑΣΟΝΟΙ ΕΙΣΤΕ...
ΑΦΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΤΟΣΟ ΜΗΣΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ...ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΣΠΑΖΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΒΡΑΙΚΗ ΜΑΓΕΙΑ ΣΑΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ??(KAMΠAAΛA)
ΤΟ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ:
 

 Είναι γεγονός, πως αυτή την εγκληματική, κακουργηματική, διεφθαρμένη, και παρανοϊκή νοοτροπία, που προωθείται, από τους ακόλουθους του Σιωνισμού, παγκόσμια, και επί εκατοντάδων ετών όπου, επιμένουν ύπουλα και καταφάνερα να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Κυριαρχία, ελεγχόμενη από Εβραίους, έχουν καταδικάσει πολλοί διανοούμενοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, και από την ίδια την φυλή των Ιουδαίων, που έχουν ασπαστεί τις Δημοκρατικές Ελληνικές αξίες και αρετές.


οι χριστιανοι ειναι πνευματικα εβραιοι!
Oποιος ειναι χριστιανος δεν ειναι ελληνας αλλα εβραιος..
AΠΟΚΑΛΕΙΤΕ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΕΒΡΑΙΟΥΣ??!!
ΜΙΛΑΤΕ ΕΣΕΙΣ????ΠΟΥ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΑ ΕΧΕΤΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΥ ΔΑΥΙΔ???!!
ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΩΣ ΠΑΡΑΚΛΑΔΙ ΤΩΝ ΤΕΚΤΟΝΩΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ-ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΡΟΘΤΣΙΛΝΤ ΚΙΣΙΝΓΚΕΡ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ??


Και ο Μπαφομέτ και ο Πάνας συμβολίζει την Κατσίκα, τον Αιγόκερο, τον Κρόνο, (εσωτερικά), τη Μητέρα Φύση κυριολεκτικά.
'Οσοι λοιπόν έχουν γεννηθεί στο ζώδιο του Αιγόκερου, είναι Σατανάδες?    
Εκεί μας κατάντησε ο εβραιοχριστιανισμός...
Καιρός λοιπόν να ξυπνήσουμε και να απαλλαχθούμε από τον πραγματικό "Σατανά", που είναι η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ...
ειδάλλως η Απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, θα παραμείνει ένα ανεκπλήρωτο όνειρο θερινής νυκτός...
'Οσο εμείς κοιμόμαστε τον ύπνο του δικαίου, οι βάρβαροι ακονίζουν τα μαχαίρια και τα πιρούνια τους...
Υ.Γ. Αν παρατηρήσουμε τον συμβολισμό του Μπαφομέτ (διότι για συμβολισμό πρόκειται και όχι για καμιά λατρεία οντότητας  , αυτά ανήκουν μόνο στη σφαίρα της φαντασίας των Ελληνοχριστιανόπουλων), φέρει το Κυρήκειο του Ερμή, ως ένας από τα πολλά σύμβολά του.  Αυτό τι σημαίνει, πως ο Ιποκράτης ήταν Σατανιστής?     Τέτοιου είδους παρανοϊκούς συλλογισμούς, κάνουν, που ανήκουν μόνο στο χώρο των ψυχώσεων, των ιδεοληψιών και της αμορφωσιάς.  Με αυτή τη νοοτροπία δεν μπορούμε ούτε 'Ελληνες να λεγόμαστε, ούτε να φέρουμε εντός μας τον καρπό μιας Αλλαγμένης Νοοτροπίας, μιας Φωτισμένης Νοοτροπίας που θα σώσει την χώρα μας, από την Καταστροφή, και μέσω της χώρας μας, όλο το κόσμο.



ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑ ΘΕΟ ΣΑΣ ΕΝΑΝ ΠΑΡΤΟΥΖ@ΒΙΟ ΚΕΡΑΤΑ ΣΚ@ΤΟΦΑΤΣΑ ΥΛΙΣΤΗ ΣΤΟ ΦΟΥΛ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΣΧΟΛΙΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..
ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΜΟΝΟ ΠΩΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ...
ΕΥΓΕ...ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΝ ΜΩΛΟΧ ,ΣΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΩΡΟ..ΜΗΝ ΜΕΙΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ..


ΟΡΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ SITE ΤΟΥΣ..

Σύμφωνα με τους Σατανιστές ισχύουν τα εξής:«Το σύμβολο Μπαφομετ χρησιμοποιήθηκε από τους ιππότες Templar (Ναΐτες) για να αντιπροσωπεύσει τον Σατανά. Μέσω των εποχών αυτό το σύμβολο έχει κληθεί με πολλά διαφορετικά ονόματα. Μεταξύ αυτών είναι: Η αίγα Mendes (Goat of Mendes) του Eliphaς της αρχαίας ελληνικής μυθολογίας κ.α.
Το σημάδι του Baphomet: Αυτός ο όρος μπορεί να είχε προέλθει από δύο ελληνικές λέξεις, baphe και metis, που σημαίνει «την απόκτησή της γνώσης.» Στη αναγέννησή των απόκρυφων μελετών του 19ου αιώνα, μια παρόμοιά γνωστή απεικόνιση είναι αυτή που παρουσιάζει ο τράγος του Mendes υπό την μορφή μιας φτερωτής ανθρωπόμορφης αίγας με δυο στήθια και ενός φανό στο κεφάλι του μεταξύ των κεράτων. Αυτή η εικόνα προέρχεται από το 1854 στο βιβλίο του Eliphas Levi "Dogme et Rituel de la Haute Magie". O Ελιφας Λεβι θεώρησε το Μπαφομετ μια απεικόνιση του απόλυτου, με την συμβολική σημασία και εξήγησε λεπτομερώς το συμβολισμό του στο σχέδιο που χρησίμευσε, ως την κυρία πρόσοψή του κερασφόρου.
«Σε αυτό το βιβλίο ο Λέβι σχολίασε τις χειρονομίες της φιγούρας και της πεντακτίνου στο μέτωπο του τράγου.
Ο Τράγος στο μέτωπο του έχει το σημάδι της πεντάλφας με την μια άκρη στην κορυφή, ένα σύμβολο του φωτός. Τα δυο χέρια του σχηματίζουν το σημάδι της ερμητικής αρχής,"αυτό που υπάρχει χαμηλότερα είναι σαν αυτό που υπάρχει ψηλότερα". Το ένα χέρι στρέφεται ψηλά και δείχνει την άσπρη σελήνη του Xέσεντ, το άλλο στρέφεται χαμηλά και δείχνει την μαύρη σελήνη του Γκεβούρα. Αυτό το σημάδι εκφράζει την τέλεια αρμονία του Ελέους και της Δικαιοσύνης. Το ένα χέρι του είναι γυναικείο και το άλλο αρσενικό.
Η Φλόγα της νόησης, που λάμπει ανάμεσά στα κέρατά του είναι το μαγικό φως της συμπαντικης ισορροπίας, συμβολίζει την εικόνα της ψυχής που έχει ανυψωθεί πέρα από την Ύλη και λάμπει πέρα από αυτήν.
Το πρόσωπο του τράγου συμβολίζει τον Υλικό κόσμο, την υπευθυνότητά, τις αμαρτίες άλλα πολλές φορές και τον φόβο.
Η Ράβδος που στέκεται όρθια αντί για τα γενετικά όργανά συμβολίζει την Αθανασία, την ζωτική ουσία και την αιωνία Ζωή, και καλύπτεται με το ύδωρ, ο ήμι κύκλος επάνω από την ατμόσφαιρα.
Η Ανθρωπότητα αντιπροσωπεύεται από τα δυο στήθη και τα ανδρόγυνα χέρια, η οποία καταφεύγει στην αινιγματική προσωπικότητά της απόκρυφης επιστήμης.
Το μπαφομετ και ο Τράγος του Μένδη είναι εξολοκλήρου ένα σύμβολο το οποίο επιδιώκει να κλείσει μέσα του όλη την Σοφία της ερμητικής αρχής. Ο ένας βραχίονας του είναι θηλυκός, και ο άλλος αρσενικός, οι επιγραφές Solve και Coagula που έχουν πάνω τους αντιπροσωπεύουν την κίνησή και την στασιμότητά».
Για μια πλήρη εξήγηση του Baphomet. Ο Eliphas Levi, του οποίου το πραγματικό όνομα ήταν Abbe Alphonse Louis Constant, ήταν ένας μυημένος καβαλιστής. Ο Eliphas Levi ήταν ο συντάκτης διάφορων φιλοσοφικών και μαγικών εργασιών. Ήταν μέλος του Fratres Lucis (αδελφοί του φωτός) . Ο Eliphas Levi, που έφτιαξε την αίγα Mendes, με τη ονομασία «Baphomet» ως σύνθεση τριών συντμήσεων: Tem. Oph. Ab, αντιπροσωπεύοντας τα λατινικά abhas pacis hominum omnium Templi,» που σημαίνει: (ο Θεός) ο ναός της ειρήνης μεταξύ όλων των ατόμων. «Ο Levi το αισθάνθηκε αυτό ότι είναι μια αναφορά στο ναό του βασιλιά Σολομώντα, ο οποίος θεώρησε είχε το μόνο σκοπό, την ειρήνη στον κόσμο.
Το Baphomet που εξελίσσεται κατά τη διάρκεια αυτωντων αιώνων. Η ευρύτατα γνωστή αντιπροσώπευση του Baphomet είναι το σχέδιο μέχρι το 19ο αιώνα. Ο Levi συνδύασε τις εικόνες της κάρτας Ταρό του διαβόλου και του Τράγου που λατρεύτηκαν στην πόλη Mendes στην αρχαία Αίγυπτο. Είναι ασαφές οτι οι αρχαίες αιγυπτιακές γυναίκες είχαν την επαφή με την αίγα κατά τη διάρκεια των θρησκευτικών ιεροτελεστιών για τη γονιμότητα.
Ο Levi στο διάσημο σχέδιο Baphomet απεικονίζει μια αρσενική/θηλυκή εικόνα που αντιπροσωπεύει τη δυϊστική φύση της ζωής.
Ο Τράγος Μένδες του Levi είναι πολύ παρόμοιος με τον αιγυπτιακό Θεό Akhenaton, ο οποίος είναι και αρσενικό και θηλυκό (αντιπροσωπεύει επίσης και το Οφηδιακο Ρεύμα).
Η απεικόνισή του συνδυάζει την αίγα και τον διάβολο των μαγισσών των Sabbats, του Θεού του Ναού και του διαβόλου στις κάρτες Ταρό, κατά την άποψη του Levi, αυτή η εικόνα αντιπροσώπεύει τη δύναμη του κόσμου απεικονίζοντας τις Θετικές και Αρνητικές επιρροές.
Ο Eliphas Levi θεώρησε το Baphomet μια απεικόνιση του απόλυτου με συμβολική μορφή. Σύμφωνα με το συντάκτη Michael Howard, ο Levi βάσισε την απεικόνιση του Baphomet ότι είναι μια μορφή του γενειοφόρου κερασφόρου με τα θηλυκά στήθη, τα φτερά και τα πόδια τη αίγας, κάθεται και τα πόδια του είναι σε θέση που μοιάζει με τα αγάλματα του κελτικού Θεού αρσενικών ελαφιών (Κερνουρος), του κερασφόρου, που βρίσκεται σε Gaul (στην Γαλλία).» Επίσης μοιάζει με ένα κλασικό θιβετιανό έργο Narjolpaπου που καθετε σε σταση διαλογισμού.
Ο Joseph Fort Newton αρχίζοντας από το 1886, εξέδωσε τη μελέτη του των μυστηρίων μαγικού, μια αφομοίωση των γραφών του Eliphas Levi.» Ο Αλβέρτος Pike ήταν ένα κορυφαίος τέκτονας όχι όμως με της εβραϊκή έννοιά της μασονίας - και συνδέεται με τα μέλος του ιπποτικού τάγματος των Ναϊτών . Ο Levi ήταν μια πρωταρχική πηγή για Baphomet και από τη σύνδεση σε δύο του σχέδια, έκανε τις 2 ακμές να δείχνουν προς τα πάνω, το αστέρι αυτό είναι ένα σύμβολο της σκοτεινής πλευράς.
Τα μέλη του ιπποτικού τάγματος των Ναϊτών ήταν ρωμαϊκοί Καθολικοί και χρησιμοποίησαν συγχρόνως την εικόνα baphemetis-Sophia! Το Sophia είναι η θεά της φρόνησης από την ελληνική και πυθαγόρεια παράδοση που συνδέεται με την γνώση.
Ακόμα συνδέεται με το ύδωρ - όπως στη Βαβυλωνιακή και Εβραϊκή γλώσσα η λέξη Bahu «τα ύδατα».
Πολλοί από τα μέλη του ιπποτικού τάγματος των Ναϊτών ήταν οπαδοί της θεάς Sophia η οποία αντιστοιχεί στην επανεγκαθίδρυση της θηλυκή πτυχής της θεότητας που ήταν φορολογημένη από την εκκλησία. Πρέπει να αναφερθεί ότι ο προστάτης τους, ST Bernard Clairvaux, ήταν αρμόδιος για την ονομασία της βασίλισσας του ουρανού.
Ο εβραϊκός κώδικας που αντικαθιστά το πρώτο γράμμα της αλφαβήτου με το τελευταίο, και το δεύτερο με το προτελευταίο, et ainsi de suite και τα λοιπά. Όταν το Baphomet εφαρμόζεται σε αυτόν τον κώδικα, παράγει την ελληνική λέξη Sophia, η οποία είναι μεταφρασμένη στα αγγλικά ως φρόνηση, νους. Η ελληνική λέξη Sophia παρουσιάζεται.
Αν και γράφεται στα εβραϊκά διαβάζει ως ελληνική λέξη Sophia που μεταφράζει «την φρόνηση» στα αγγλικά. Του οποίου η φρόνηση εμφανίζεται πάντα σε σχέση με αυτήν την λέξη εάν χρησιμοποιείτε η Sophia, ή Baphe Metis. Όπως και ο αναγραμματισμός του φτερωτού φιδιού Όφι (Ophis - Sophi - Sophia).
Η προέλευση της "αίγας Μενδες" μπορεί επίσης να ερευνηθεί πίσω, στην αρχαία Αίγυπτο. Οι αίγες και οι κριοί λατρεύτηκαν σε πολλές πόλεις σε όλη την Αίγυπτο και εκατοντάδες χρόνια πριν. Η αίγα είναι συνώνυμη με τον Σατανά. Τα κέρατα αντιπροσωπεύουν την κερασφόρο συμβολισμένη γονιμότητα των Κερασφόρων θεών σε πολλούς διαφορετικούς Αρχαίους πολιτισμούς και χρόνους, όπως ο Πάνας της Αρχαίας ελληνικής Μυθολογίας. Η αίγα ως σύμβολο της γονιμότητας και εστίαση των θρησκευτικών ιεροτελεστιών χρονολογούνται επίσης πίσω στην Αρχαία Σουμερια και Βαβυλώνα.
Ο Ptah είναι ο αιγυπτιακός Θεός της Μαγείας, της γνώσης και της φρόνησης (ένα συνώνυμο του Σατανά) * έγινε * η αίγα, και παρουσιάζετε μερικές φορές ως ένας κριός στην πόλη "Μενδες" όπου λατρεύτηκε υπό αυτήν τη μορφή. Η αίγα/ο κριός Mendes αντιπροσώπευσε το "BA" που ήταν η Αρχαία αιγυπτιακή λέξη για τη "ψυχή." Ο Ptah θεωρήθηκε μεγάλος μάγος και "Λόρδος του Φιδιού"
Η κερασφόρος αίγα είναι επίσης άμεσα συμβολο του Βαβυλωνιακού θεού Ενικι (Σαταν). Ο αστερισμός της κερασφόρου αίγας (Αιγόκερος) είναι ο χρόνος του χειμερινού Ηλιοστασίου, γνωστός ως "νότια πύλη του ήλιου."
Η αίγα ήταν γνωστή στους πρόωρους χρόνους της Βαβυλώνας ως Θεός "ΕΑ" (Ενκι/Σαταν). Ea ήταν γνωστό όπως αυτούς επίσης και δωρητές της γνώσης και του πολιτισμού στην ανθρωπότητα. Αντιπροσωπευόμενος ως φίδι, κατέληξε στο κήπο της Εδέμ ως φίδι στο δέντρο της Ζωής, που ενθαρρύνει την εκμάθηση και τη γνώση παρά την άγνοια, παρόμοιο με το Φίδι Λάδων της Ελληνικής μυθολογίας που φύλαγε τα φρούτα της Αθανασίας και της Θέωσης.

Η AΝΕΣΤΡΑΜΕΝΗ ΠΕΝΤΑΛΦΑ:

Ο ποιο γνωστός συμβολισμός της Πεντάλφας από την Αρχαιότητά είναι αυτή της ορθής, με τις τρεις ακμές προς τα πάνω και τις δυο προς τα κάτω, που αντιπροσωπεύει τον "Άνθρωπο" και την υπεροχή του πνεύματος.
Από αυτήν την οπτική γωνία η Ανεστραμμένη πεντάλφα αντιπροσωπεύει: τον "θάνατο του ανθρωπίνου ορού" και την υπεροχή των Παθών.
Τα πρώτα δείγματά της πεντάκτινου ειναι αυτά της ορθής και χρονολογούνται 6000 χρόνια πΧ. Η ορθή πεντάλφα είναι σύμβολο της Αφροδίτης. Η Ανεστραμμένη πεντάλφα είναι σύμβολο που εκδηλώνει την σκοτεινή πλευρά του Σύμπαντος, την σκοτεινή πλευρά της Αφροδίτης και των υπολοίπων σφαιρών.
Η αρχαιότερη ερμηνεία που γνωρίζουμε για την λειτουργία της πεντάλφας είναι αυτή της ορθής το 2700 πΧ, η οποία περιέχει τα τέσσερα σημεία του ορίζοντα μαζί με το πέμπτο σημείο που δείχνει προς τα πάνω (που ήταν ο ουρανός) και που δείχνει στον ουρανό. Η ανεστραμμένη πεντάλφα (Baphomet) από αυτήν την οπτική γωνία λειτουργεί ως "επίθεσή για την πτώση των ουρανών", αφού αναστέλλει την λειτουργία της ορθής. Το Μπαφομετ είναι εξολοκλήρου ένα σύμβολο που κλίνει μέσα του όλη την γνώση της Χαοσοφίας. Ο Πλάτωνας επίσης χαρακτήριζε την ορθή Πεντάλφα ως "σύμβολο των Ουρανών", η ανεστραμμένη πεντάλφα σε αντίθεση με την ορθή είναι σύμβολο του "Σκότους". Οι τέσσερις πάνω ακμές του Μπαφομετ αντιστοιχούνε στα τέσσερά στοιχεία (και στα τέσσερά σημεία του ορίζοντά), και η κάτω ακμή αντιστοιχεί στο Πνεύμα. Από αυτήν την πλευρά μπορεί να εκτιμηθεί ότι η υπάρχει η λεγομένη πνευματική Κατάδυσης, με την έννοιά ότι το πνεύμα αντί να στραφεί στους ουρανούς, στρέφεται στην Γη και και στον Κάτω Κόσμο, απ οπού περνάει ταξίδι της μύησης του στα μυστικά της μαύρης μαγικής γνώσης, (κατάδυση στο σκότος της Νύχτας).
Αυτή η διεργασία κατεβάζει τα φορτία από το σύμπαν προς τα κάτω στην Γη μέσω της ενέργειας του Οφιδιακου Ρεύματος που διοχετεύεται στα ενεργειακά κέντρα συνειδήσεως με φορά προς τα κάτω, απ οπού αφυπνίζονται περισσότερα ποσά ενέργειάς, εξαιτίας της κλίσης τους που έχουν στον γενικό ορισμό της θηριανθρωπίας, ένα τέτοιο παράδειγμα είναι και η Sabbatic Goat του Eliphas Levi. Οι διεργασίες μπορούν να ξεκινήσουν από το σημείο της αβύσσου, διότι αυτή είναι η ενεργειακή αντιστοιχία του ορίζοντα από αρχαιοτάτους χρόνους, η οποία βρίσκετε ανάμεσά στην αλήθειά και τον θάνατο (λυκόφως).
Σύμφωνα με τις μυστικές διδασκαλίες που εφαρμοζόντουσαν στους έσω ναούς της Αιγυπτιακής θρησκείας, εκτιμήθηκαν πολλά αρχαία σύμβολά και ιερογλυφικά, ένα από αυτά ήταν και η ορθή πεντάλφα που την χρησιμοποιούσαν για να προσωποποιήσουν την έννοιά του"Διδάσκω". Αργότερα η ερμηνεία της πιθανών να είχε αλλοιωθεί και να εκτιμήθηκε ως σύμβολο της "πόρνης της Βαβυλώνας" γι αυτό και τώρα οι μύστες της αιγυπτιακής μαγείας δεν χρησιμοποιούν καθόλου την πεντάλφα. Για την ανεστραμμένη πεντάλφα είναι άγνωστο εάν υπήρχε μια ερμηνεία στους έσω ναούς της Αιγυπτιακής θρησκείας, η λογική μας λέει ότι εάν η ορθή αντιπροσωπεύει αποκλειστικά την ερμηνεία του ρήματος "διδάσκω", τότε η ανεστραμμένη πεντάλφα (Μπάφομετ) μπορεί να εκτιμηθεί ως σύμβολο του ρήματος "Μαθαίνω", για την απόκτησή της γνώσης. Από αυτήν την οπτική γωνία ο Σατανάς δεν είναι σύμβολο που έχει σκοπό να διδάξει τους μύστες, άλλα να τους αφήσει ελεύθερους να αποκτήσουν την γνώση μέσω του "μαθαίνω".

Παραδοχή Νότη για τον εωσφόρο ;
Τι να πω?  Ευτυχώς που υπάρχουν ψυχίατροι...    Κρίμα πραγματικά κρίμα, για αυτήν τη νοητική τους κατάντια...
Α ρε Νότη...  'Αραγε γιατί είναι τόσο δύσκολο να καταλάβουν...
Ας είναι καλά ο εβραιοχριστιανισμός...




ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΝΟΤΗ..ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΗΓΕΤΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΖΕΤΕ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ ΤΗ ΠΥΡΑΜΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΣΟΝΑ ΠΑΝΤΕΠΟΠΤΗ ΟΦΘΑΛΜΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΑΣ ΩΡΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ 666!




Η χριστιανόπληκτη παράνοια όπως βλέπουμε, έχει προσβάλλει τραγικά την Κοινωνία μας, έτσι ώστε να γίνονται παπαγαλάκια, απατεώνες, κακοήθεις, συκοφάντες, θεωρώντας πως έτσι κηρύσσουν Ελληνισμό.
Είναι επιτακτική ανάγκη, τα Ελληνοχριστιανόπουλα, να μαθητεύσουν στον Ελληνικό Εσωτερισμό, στην Αυθεντική Εσωτερική Ελληνική Σοφία και Φιλοσοφία, έτσι ώστε να σταματήσουν να είναι θύματα της παγκοσμιοποητικής προπαγάνδας του εβραιοχριστιανισμού, κατά της Αυτόχθονης Ελληνικής μας παράδοσης, κατά του Ελληνικού Διαφωτισμού, κατά του Αυθεντικού Ελληνισμού.


να σταματήσουν να είναι θύματα της παγκοσμιοποητικής προπαγάνδας του εβραιοχριστιανισμού, κατά της Αυτόχθονης Ελληνικής μας παράδοσης, κατά του Ελληνικού Διαφωτισμού, κατά του Αυθεντικού Ελληνισμού.??
Α ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΡΧΟΜΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ!
ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΣΦΑΖΕ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΣΥΓΡΩΝΟΙ ΗΡΩΕΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΧΡΙΣΤΙΑΝΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ,ΜΠΟΡΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΣΑΤΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ,ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ!!!


'Ολες οι θρησκείες είναι ανεκτές, σεβαστές, και αποδεκτές, ως δικαίωμα του καθενός να θρησκεύεται όπως επιθυμεί, είναι όμως Ιερό μας καθήκον, να κυνηγήσουμε τις μισάνθρωπες και μισαλλόδοξες σέκτες, όπως οι εβραιογενείς θρησκείες, τις οποίες οφείλουμε να εξαλείψουμε από τον πολιτισμένο κόσμο.  Ας ξαναγυρίσουν πίσω στον τόπο που τις γέννησε, και ας αφήσουν τον υπόλοιπο πολιτισμένο κόσμο ελεύθερο, να επιλέξει.


ΟΛΕΣ ΟΙ ΘΡΗΣΚΙΕΣ ΛΕΤΕ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΛΑΤΡΕΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΥ...ΧΜΜ..ΛΟΓΙΚΟ ΤΟ ΒΡΙΣΚΩ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΕΜΙΟΣ ΤΗΣ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑΣ(ΑΣΧΕΤΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΛΕΟΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΛΕΠΕ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΟΥΝ!)


Παρατηρήσαμε λοιπόν, πως ενώ κάποια blogs, ελληνοχριστιανόπουλων, δημιούργησαν τις τελευταίες μέρες, αρθρογραφία εναντίον του έργου της ΑΜΡΑ, όπου δεκάδες άλλες ιστοσελίδες και blogs αντέγραψαν παπαγαλίζοντας τους αρχικούς εμπνευστές των παρακάτω δύο μηνυμάτων
δέχτηκαν μία σημαντική αντίδραση, από τους ίδιους τους αναγνώστες τους, από Νοήμονες συνανθρώπους μας, και αυτό είναι ένα σημαντικό γεγονός, ένα μεγάλο κέρδος για τον τόπο μας, μία πραγματική Ελπίδα, πως τελικά, όλα έχουν ήδη δρομολογηθεί να αλλάξουν και μάλιστα πολύ σύντομα θα γίνουμε μάρτυρες, μιας μεγάλης Παγκόσμιας Κοινωνικής αλλαγής, που προσμένουμε όλοι μας, αρχίζοντας από τον τόπο μας.
Τα παραπάνω δύο blogs λοιπόν προσπάθησαν να αμαυρώσουν το έργο της ΑΜΡΑ, προσπάθησαν να μας συνδέσουμε με τον Σατανισμό και τη Νέα Τάξη πραγμάτων, πως δηλαδή είμαστε συνυπεύθυνοι για την εφαρμογή μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας που εξαθλιώνει τους λαούς της Γης.
Γιατί άραγε να έχει γίνει αυτή η κίνηση, ΤΩΡΑ, από μία κεκαλυμμένη "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", που κρύβεται πίσω από επαναστατικά μηνύματα, ενάντια της Παγκοσμιοποίησης και της Νέας Τάξης Πραγμάτων?
Πρόκειται για παραπληροφόρηση, αμορφωσιά, ή απλή πολιτική σκοπιμότητα?


ΔΕ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΟ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΩ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ...ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΕΣ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΠΛΟΥΣΙΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΙΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΤΟΑ...ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΡΚΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΡΑΤΕ ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΑΓΑΘΟΕΡΓΙΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΛΑΣΠΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ..ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΣΑΣ..ΚΙΝΗΤΡΑ ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΝΕΤΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ ΑΦΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΦΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΛΕΤΕ:



ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΙΓΜΕΣ ΧΑΛΑΡΩΣΗΣ ΒΛΕΠΟΝΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΓΕΛΟΙΑ ΤΟΥΣ ΣΧΟΛΙΑ...
ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΘΥΜΙΖΟΥΝ Ο.Ε.Α. ΟΜΑΔΑ ΕΨΙΛΟΝ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΟΠΩΣ ΚΕΡΑΜΥΔΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΟΠΩΣ ΓΚΙΟΛΒΑΣ,ΤΖΑΝΗ ΚΑΙ ΦΟΥΡΑΚΗΣ(ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΚΕ ΤΟ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΑΤΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΟΝΟΙ)!


Το πιο τραγικό ακόμα, είναι πως πίσω υποτίθεται από μία "αθώα" θρησκεία, (όπως προωθείται  Cheesy) πίσω από έναν "χριστιανισμό", να κρύβεται μία Χουντική νοοτροπία "Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών", πίσω από μια υποτιθέμενη Ελληνικής νοοτροπίας "χρηστότητα", να κρύβεται μία κακουργηματική εβραϊκή νοοτροπία, κατάλυσης της Αληθινής Δημοκρατίας, και επιβολής μιας Παγκόσμιας Δικτατορίας, όπως με χαρά περιμένουν όλοι οι εβραιοχριστιανοί, στις μέρες της Δευτέρας Παρουσίας, να έρθει ο Γεσουχάς τους, να πάρει την Παγκόσμια Κυβέρνηση εγκαθιδρώντας στην Εξουσία, Μόνο εβραίους όμως... 1  Cheesy


Τα Ελληνοχριστιανόπουλα, κατά της Παγκοσμιοποίησης υποτίθεται, και της κατά της Νέας Τάξης Πραγμάτων, προσκυνούν, ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, τον Μεσσία της Σιών (Γεσουχά), που υποτίθεται θα φέρει μία παγκόσμια Δικτατορία, και δεν το ξέρουν?  Cheesy


Είναι δυνατόν, να υπάρχει τέτοια α-νοησία?  Και όμως είναι...
Αυτή όμως η α-νοησία, έχει αποβεί πλέον επικίνδυνη, διότι όποιος δεν είναι Γνώστης, όποιος δεν είναι Κύριος του νου του και των σκέψεων του, καταντά ένας δούλος, ένα γρανάζι, ενός εβραϊκού2 Μάτριξ.


Γιατί λοιπόν, να αναρωτιόμαστε, που πήγαν τα Ανθρώπινα Δικαιώματά μας?
Γιατί λοιπόν, να αναρωτιόμαστε, για χαράτσια, μειώσεις μισθών, τα πάθη του Χριστού, Grin στην καθημερινότητα μας?


Εφόσον επιλέγουμε να συνεχίζουμε να πιστεύουμε πως ο ανύπαρκτος Εβραίος Μεσσίας Δικτάτορας Γεσουχά, θα σώσει τον κόσμο, επβάλλοντας μία Παγκόσμια Σιωνιστική Δικτατορία, καλά να πάθουμε, και είναι μόνο η αρχή... 


Ας κατανοήσουμε λοιπόν, πως η Δύναμη της Αλλαγής, η Δύναμη να Σωθεί όλος ο Κόσμος, δεν είναι στα χέρια των κάποιων Ελίτ, αλλά στα χέρια των Λαών να ξυπνήσουν.


'Εχουμε τεράστια Δύναμη, να αλλάξουμε τα πάντα, αλλά πρώτιστα χρειάζεται να επέλθει η Κατανόηση, η Μεταστοιχείωση, η Αληθινή Μετάνοια, (να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης μας) και ύστερα θα επέλθει ο Ορθός Αγώνας, που θα οδηγήσει στην Αληθινή Σωτηρία μας, και στο χτίσιμο ενός Πραγματικό Παραδείσου, ενός Ελληνικών Αξιών και Αρχών Κοινωνίας.



Είναι γεγονός, πως αυτή την εγκληματική, κακουργηματική, διεφθαρμένη, και παρανοϊκή νοοτροπία, που προωθείται, από τους ακόλουθους του Σιωνισμού, παγκόσμια, και επί εκατοντάδων ετών όπου, επιμένουν ύπουλα και καταφάνερα να επιβάλλουν μία Παγκόσμια Κυριαρχία, ελεγχόμενη από Εβραίους, έχουν καταδικάσει πολλοί διανοούμενοι, φιλόσοφοι, επιστήμονες, και από την ίδια την φυλή των Ιουδαίων, που έχουν ασπαστεί τις Δημοκρατικές Ελληνικές αξίες και αρετές.

Η εβραιοχριστιανική Βίβλος λοιπόν, το παραποιημένο να εξυπηρετεί τα εβραϊκά συμφέροντα αρχικά Ελληνικό Γνωστικό-Φιλοσοφικό-Εσωτερικό κείμενο, είναι το Αληθινό Δόγμα της Σιών, τα Αυθεντικά Πρωτόκολλα της Σιών, αιτία για μία επί εκατοντάδων ετών βία, εγκληματικότητα, κτηνωδία, και δουλεία (υλική και πνευματική).

Καταδικάζουμε όμως εγκληματικές νοοτροπίες, μιας Παγκόσμιας Κυριαρχίας όλου του Κόσμου, μέσα από μία Παρανοϊκή θρησκευτική Σέκτα, όπως ο εβραϊσμός, μέσω ενός Διεστραμμένου Προπαγανδιστικού βιβλίου, όπως είναι το ευαγγέλιο των εβραιοχριστιανών, όπου πραγματικά, δεν πρόκειται για μία προώθηση Πνευματικότητας και θρησκείας, αλλά για ένα Πολιτικό σύγγραμα, μιας Παγκόσμιας Κυριαρχίας, υποδούλωσης, εξαθλίωσης και εν' τέλει καταστροφής, όλων των εθνοτήτων της Γης.

Η Βίβλος του Ελληνοχριστιανισμού, δεν προωθεί καμιά θρησκεία και θρησκευτικότητα, ας το χωνέψουμε βαθιά μέσα μας, αλλά είναι ο Νούμερο 1, προαγωγός, μιας Παγκόσμιας Κυβέρνησης, μιας Παγκόσμιας σκλαβιάς, μιας Παγκόσμιας Εξαθλίωσης, ενός Παγκόσμιου Βαμπιρισμού, μιας Παγκόσμιας 'Ιωσης, που εμφανίζεται συμβολικά, ως το Πνεύμα του Αντιχρίστου.


[Δεν πρέπει να ξεχάσουμε ποτέ πως ο ανύπαρκτος Γεσουχά, που ποτέ δεν σταυρώθηκε είναι ΕΒΡΑΙΟΣ] Cheesy Cheesy




ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΕΡΩΤΩ...ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΔΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ..ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΚΑΙ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ!!!
ΚΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΧΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΗΡΞΕ ΜΟΝΟ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΕΒΛΑΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ???!!
ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ....ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΩΣΕΤΕ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..


ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΠΟΚΟΡΥΦΩΜΑ...ΝΤΑΡΑΝ......ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ...ΤΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΡΩΤΕ ΑΠΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΣΤΟΑΣ...:


Μέχρι τότε, ο κλοιός θα γίνεται όλο και πιο σφικτός, μέχρι να επιλέξουμε την Αληθινή Φώτιση.


Μέχρι να γίνουμε Αληθινοί Πεφωτισμένοι, Αληθινοί 'ΕΛ-ληνες, Αυθεντικοί Ιλουμινάτοι...  Cheesy 


'Αιντε τα πρώτα 100 χρόνια είναι δύσκολα, ύστερα κατανοούμε...
'Αιντε να προχωράμε, γιατί οι βάρβαροι ετοιμάζονται για μεγάλο πλιάτσικο, και είναι επιτακτική ανάγκη πλέον η Φώτισή μας....  Cheesy



ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΕΩΣΦΟΡΙΚΗ ΤΟΥΣ ΛΑΤΡΕΙΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΠΟΥΣ 


ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΕΝΟΥΝ ΟΤΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΙΛΟΥΜΙΝΑΤΙ,ΝΑΙ ΚΑΛΑ ΕΙΔΑΤΕ..ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΥΘΗΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΗΝ ΑΛ ΚΑΙΝΤΑ!!!!
ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,
ΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ,

ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ,
ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ / SAY NO TO GLOBALIZATION
ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ,ΤΗ ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ,

ΤΗ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ
ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΩΝ,
ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ
 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΘΥΣΙΑ ΣΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ ΤΟΥΣ....
ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΡΟΔΟΣΤΑΥΡΟ..ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΚΠΟΡΕΥΕΤΑΙ  ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΟΑ..

ΠΑΡΤΕ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΠΕΙΣΑ...

ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ ΜΑΣΟΝΑΚΙΑ...ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΣΤΗΚΑΤΕ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ...!!
ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΟΝΟΙ ΑΠ'ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
ΟΧΙΣ ΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ
ΟΧΙ ΣΤΗ ΠΑΝΘΡΗΣΚΕΙΑ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΣΙΠΑΡΙΣΜΑ-ΚΑΡΤΑ ΠΟΛΙΤΗ
ΟΧΙ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΠΛΕ ΑΚΤΙΝΑ
ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΛΕΣΧΕΣ!!!






anti-neotaksites.blogspot.com

36 σχόλια:

  1. Ελλάς ,ελλήνων χριστιανών όλοι οι άλλοι τον πούλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σωστο σχολιο για εναν "Χριστιανο" !!!!
      Οι πεποιθησεις σου μπορω να πω οτι ειναι απολυτως ρατσιστικες!!! Σε μια πολυεθνικη χωρα της ανεξιθρησκειας τετοιες πεποιθησεις θεωρουνται ηλιθιες.
      Με αυτην τη λογικη ολοι οι Ελληνες προσφυγες στην Γερμανια,Αγγλια,Αυστραλια,ΗΠΑ θα πρεπει να διωχθουν και να καουνε ζωντανοι.Ο εθνικισμος ειναι πολυ καλο προσον που αξιζει να θρεφτει στον καθενα απο εμας και να αναπτυχθει απο μικρη ηλικια.Αλλα η ελειψη μορφωσης πλεον καθιστα τον εθνικισμο επικυνδινη φανατιστικη ιδεα.
      Χρηστος 17.

      Διαγραφή
    2. Σωστο σχολιο για εναν "Χριστιανο" !!!!
      Οι πεποιθησεις σου μπορω να πω οτι ειναι απολυτως ρατσιστικες!!! Σε μια πολυεθνικη χωρα της ανεξιθρησκειας τετοιες πεποιθησεις θεωρουνται ηλιθιες.
      Με αυτην τη λογικη ολοι οι Ελληνες προσφυγες στην Γερμανια,Αγγλια,Αυστραλια,ΗΠΑ θα πρεπει να διωχθουν και να καουνε ζωντανοι.Ο εθνικισμος ειναι πολυ καλο προσον που αξιζει να θρεφτει στον καθενα απο εμας και να αναπτυχθει απο μικρη ηλικια.Αλλα η ελειψη μορφωσης πλεον καθιστα τον εθνικισμο επικυνδινη φανατιστικη ιδεα.
      Χρηστος 17.

      Διαγραφή
  2. Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ.
    ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΕΝΑ ΧΤΥΠΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ.
    ΑΡΤΣΙ ΜΠΟΥΡΤΖΙ ΚΑΙ ΛΟΥΛΑΣ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΩ ...''ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΤΑΣ ΓΡΑΦΑΣ''...
    - ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΕΣ -
    ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΞΑΣΤΕΡΑ.
    Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΟΥΔΑΙΚΗ ΑΙΡΕΣΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟΣ.
    ΚΟΙΝΗ ΚΟΙΤΙΔΑ Η ΜΕΣΣΟΠΟΤΑΜΙΑ.
    Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ''ΟΡΘΟΣ ΛΟΓΟΣ'' ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΜΑΓΕΙΕΣ
    ΚΑΙ ΛΟΙΠΕΣ ΔΙΣΥΔΑΙΜΟΝΙΕΣ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΘΕΑΣΗΣ.
    ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ...
    ΄...ΑΜΦΟΤΕΡΟΙ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ο χριστός επέλεξε να κατεβεί στο ποιο σκοτεινό και κακο μέρος της εποχής που ηταν το ισραηλ!!!!ΔΙΟΤΗ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΈΒΓΑΖΕ ΤΟ ΚΑΤΑΡΑΜΈΝΟ ΒΙΒΛΊΟ ΤΑΛΜΟΎΔ.Αναγκαστικά πηρε εβραϊκά χαρακτηριστικά δεν μπορεις να ορισεις τον Ιησου Χριστο και γενικά οποιονδήποτε σε μια φυλή και να τον πεις πχ. Εβραίο απτήν στιγμή που η δημιουργία του δεν εγινε απο ενωση σπερματοζωαρίου με ωάριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή έχουν γραφτεί αρκετές συκοφαντίες κατά της οργάνωσης μας, οι οποίες είναι και νομικά διώξιμες, διότι δεν αντιπροσωπεύουν την πραγματικότητα, αλλά αποτελούν μία κακοήθη προπαγάνδα, καλό είναι όσοι ενδιαφέρονται για το τι πρεσβεύει πραγματικά, η ΑΜΡΑ, να απευθύνονται στο φόρουμ της ΑΜΡΑ, και να θέτουν εκεί τα ερωτήματά τους, παρά να ακολουθούν ανοήμονες δηλώσεις. Θα παραθέσουμε παρακάτω συνοπτικά, κάποια διευκρινιστικά σχόλια, ως απάντηση στις παραπάνω συκοφαντίες.

    1. 'Οσον αφορά την Πανθρησκεία.

    Στα πλαίσια της προστασίας των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, σεβόμαστε το δικαίωμα του κάθε συνανθρώπου μας, να θρησκεύεται όπως επιθυμεί. 'Οσον αφορά όμως την ΑΜΡΑ, είναι μία, Ελληνικών αρχών και αξιών, Φιλοσοφική οργάνωση, και δεν αποτελεί κάποιου άλλου τύπου θρησκειολογίας. (βλέπε http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2910.0.html )

    2. 'Οσον αφορά την Παγκοσμιοποίηση.

    Είμαστε κατά της Παγκοσμιοποίησης, κατά κάθε θρησκευτικού ή πολιτικού φασισμού, και κάθε κίνησης καταστροφής των εθνικών πολιτισμών. Μέσω της ΑΜΡΑ, προωθείται η αγνή ιδέα της Αληθινής Δημοκρατίας, καθώς και ο Πανανθρώπινος Ελληνισμός. (βλέπε http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2685.msg15735.html#msg15735 http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,320.msg15243.html#msg15243 )

    3. 'Οσον αφορά τον εβραιοχριστιανισμό.

    Στα πλαίσια του ανθρωπίνου δικαίου, και της προστασίας των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καταγγέλλουμε απάτες, διαφθορές, και εγκλήματα, και ασκούμε ακόμα και καυστική κριτική, όπου διαπιστώνουμε νοητικούς ή πνευματικούς ιούς, που δένουν, ή καταδυναστεύουν την ανθρώπινη ύπαρξη. (βλέπε
    http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2550.0.html
    http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2949.msg16561.html#msg16561
    http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2032.msg12954.html#msg12954 )

    4. 'Οσον αφορά την έννοια του "Χριστού"

    [...]Η ΙΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ λέξη ΧΡΙΣΤΟΣ, που σημαίνει ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΜΥΣΤΗΣ, λέξη που αποδίδονταν στην Ελληνική Αρχαιότητα, για κάθε άνθρωπο που τασσόταν να υπηρετήσει την Ανθρωπότητα, και να την βοηθήσει να ΣΩΘΕΙ, από την άγνοια, την αμορφωσιά, την βλακεία, και την εκμετάλλευση, κατάντησε να γίνει μία από τις μεγαλύτερες διαχρονικά απάτες, ένα κυριολεκτικά θηρίο, ένας κακοδαίμονας, που αλλοίωνε τις ανθρώπινες συνειδήσεις, και κατέστρεφε πλήθος ανθρώπους και πολιτισμούς στο διάβα του, βυθίζοντας ολάκερη την ανθρωπότητα σε ένα τραγικό πνευματικό σκοτάδι και κοινωνική εξαθλίωση.
    (βλέπε http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2431.msg14566.html#msg14566 )

    [...]Ο Αυθεντικός Χριστός, ήταν ένας ΤΙΤΛΟΣ τιμής, στα Αρχαία Ελληνικά Μυστήρια[...]Αυτή την Αυθεντική Μυητική Διδαχή, που η ΑΜΡΑ, προσπαθεί να αναστήσει από τα Θεία νάματα των Αυθεντικών Αρχαίων προγόνων μας, ως ολοκληρωμένο Μυητικό Εσωτερικό σύστημα, κάποια παιδάκια (anti-neotaxites) κυνηγούν, κυνηγούν ουσιαστικά, την Θεϊκή σπίθα, την χρηστική σπίθα, που μέσω αυτής όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει ένας μικρός "Χριστός - Ηρωας", και όχι ένας εβραϊκής νοοτροπίας αντίχριστος, όπως μας διδάσκει η μεγαλύτερη απάτη όλων των εποχών, η εβραιοχριστιανική βίβλος.

    Η ΑΜΡΑ λοιπόν Σώζει τον "Χριστό", με την αρχαιοελληνική ερμηνεία της λέξης από τους Βάρβαρους. (βλέπε http://www.amra.gr/forum/index.php/topic,2949.msg16592.html#msg16592 )

    'Οσοι έχετε περαιτέρω απορίες ή επιθυμείτε διάλογο, είσαστε ευπρόσδεκτοι να συμμετέχετε στο φόρουμ της ΑΜΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 1ον Τί σχέση έχει η ορθοδοξία με τη νέα τάξη πραγμάτων? Είδες 2-3 φωτογραφίες συναντήσεων με μαζεμένους απ'όλες τις θρησκείες και έβγαλες συμπέρασμα. Να ξέρεις ότι πολλοί παπάδες δε συμφωνούν με τον Βαρθολομαίο που τα κάνει πλακάκια με άλλους ηγέτες και προωθεί τη Ν.Τ.Π.

    2ον Οι νεοταξίτες έχουν αποκαλυφθεί. Οίκοι τραπεζών,μεγάλες οικογένειες ροκφέλερ, ροθτσαιλντ, ροδόσταυροι κτλ.

    3ον Είσαι άθεος όπως και πάρα πολύς κόσμος εφόσον έχει γίνει μόδα σήμερα. Πιστεύεις μόνο στην απιστία σου.

    4ον Ο συμβολισμός του χεριού με αντίχειρα να προεξέχει σημαίνει ''σας αγαπώ''. Όταν ο αντίχειρας όμως συγκρατεί τα 2 δάχτυλα συμβολίζει τα...κέρατα.

    5ον Παρόλο που πιστεύω στον Ένα και Μοναδικό Θεό η εκκλησία μας έχει κρύψει πολλά πράγματα ανά τους αιώνες.

    6ον Οι εξωγήινοι υπάρχουν, κάποιοι καλόβουλοι και κάποιοι όχι. Οι κακόβουλοι (κυρίως ερπετοειδείς/δρακονιανοί) αλλάξαν το DNA μας πολλές χιλιάδες χρόνια πριν και μας φέραν στη σκατο-εποχή που ζούμε τώρα. Οι 12 του Ολύμπου ήταν εξωγήινοι που απλά λόγω τεχνολογίας παρερμηνεύτηκαν ως θεοί (με μικρό θήτα όμως). Ο Δίας και ο Ποσειδώνας για παράδειγμα χρησιμοποιούσαν ηλεκτρομαγνητισμό από τις ράβδους που κρατούσαν.

    7ον και τελευταίο, το blog αυτό έχει ως σκοπό όχι να αποκαλύψει πράγματα που θα ωφελήσουν την ανθρωπότητα αλλά θέλει να βάλει σε μια διαφωνία τους αναγνώστες. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ. Δεν βλέπω συζήτηση βλέπω χάος. Βλέπω απαντήσεις που δηλώνουν μίσος, έχθρα ενώ επίσης οι δημοσιεύσεις δε γίνονται με κανένα είδος σεβασμού. Αν συνεχίσετε έτσι δε θα λύσετε τίποτα. Εξάλλου αν λυθεί κάτι από τα παραπάνω μετά με ποιον θα φαγωνόμαστε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. παιδια δεν αντεχω καθε φορα που βλεπω τετοια ετσι μου ρχεται να παρω 10 βομβες να παω στη βουλη να τους ταισω δεν αντεχω αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Το κειμενο με το Μπαφομετ ειναι δικο μου και οχι του amra.gr, το δημοσιευσα πρωτος εγω στο satanismos.com και darkside.satanismos.com, σε αυτα τα sites ημουν διαχειριστης, και εχω account στο amra.gr με ψευδονυμο Nyx και οσα αλλα ψευδονυμα δηλωσε στην καταγγελια της η Μαρινα Τοντι, αυτη δεν ειναι Εωσφοριστης διοτι δεν εχει καμια σχεση η θρησκεια μας με την οδοντοστοιχεια της Σουλας Σκαρλατου.

    Η Ορθοδοξη Ελλαδα σας απετυχε να μας ξεπαστρεψει, και τι δεν δοκιμασατε οι συνεργατες του Δημητριου Σκαρλατου (ενος υπαλληλου της στρατιωτικης επιχειρησης 401) με τα κουτια κανναβης και τους εκβιασμους, την απαγορεψη εργασιας και σχολικης εκπεδευσης, τις ενεσεις σε τελετες του Σατανα καθως μας ξεπαρθενιαζατε για να μας παρετε αιμα, επισης τις ενεσεις σε παθολογικες κληνικες για ψυχικα προβληματα αντι σε ψυχιατρικες κληνικες, μας μαθατε πως να αυνανιζομαστε αντι να κανουμε σεξ, και ολα αυτα για να αυνανιζομαστε πανω απο το κανονικο μπας και ανοιξει το εγχειρηστικο μας στοιμαχι?

    Ακομα υπαρχουμε, εσυ στην θεση μας ΟΧΙ διοτι εισαι Ορθοδοξος, αρα ενας κατωτερος.

    Και ειδατε οτι οι δυναμεις του Σατανα δεν μας βλαπτουν διοτι ειμαστε Σατανιστες και δοκιμασατε την λευκη μαγεια της καταστροφης και του θανατο, να μας ξεπαστρεψετε και με αυτη δεν τα καταφερατε και οτι αλλο κανετε, διοτι ολες οι θρησκειες της ανθρωποτητας και η λευκη μαγεια βασιζονται στον Σατανισμό.

    Προσκυνα ορθοδοξε, με βια και με οπλα μπορειτε να μας νικησετε, στην δευτερη περίπτωση όμως θα ειστε παρανομοι για φόνο, οι ακριβωπληρωμενοι δολοφονοι των Νεκρων Θεων και των Υιών τους ειστε και θα παραμενετε αποτυχημενοι.

    Ζήτω ο Σατανάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή