Τρίτη 24 Ιανουαρίου 2012

Αυτόκλητοι μαλάκες 'η ένα ακόμα κατασκεύασματων τραπεζοβιομηχανών οι Παπαδημιοφρουροί???Μεγάλη ιντερνετική λούμπα ηλεκτρόνικής ψηφοφορίας


Ομάδα εξωκοινοβουλευτικών ψυχοπαθών, δηλώνει έτοιμη να στρατολογηθεί και να υπηρετήσει τον εγκάθετο της διατραπεζικής δικτατορίας. Διαβάστε:

=== ΟΤΑΝ Η ΠΟΥΣΤΙ@ ΕΧΕΙ ΦΑΝΤΑΣΙΑ…

 === Τότε περιστατικά όπως αυτά που περιγράφει το σημερινό «ΒΗΜΑ», δεν αποτελούν παρά μονάχα μια απλή πρόγευση της δυσωδίας στην οποία είναι αποφασισμένοι να καταφύγουν προκειμένου να σκεπάσουν όσο γίνεται το μέγεθος της δικής τους πολιτικής και αντεθνικής βρωμιάς...
 === γράφει ο Reporto
 === Επώνυμη κι ανώνυμη (ναι και ανώνυμη αφού τόση είναι η ξεφτίλα τους) κλακαδορία από το διεθνές στερέωμα, αφού επιστράτευσε το μάξιμουμ της εθνικής της συνείδησης, και με πόνο ψυχής για τα δεινά που περνά σήμερα ο τόπος, καλεί το δοτό πρωθυπουργό να μετασχηματίσει το δοτό θίασο προκειμένου να ολοκληρώσει απερίσπαστος το έργο του.

 === Την ίδια στιγμή που ένα νέο κύμα φιλελληνισμού απ όλο τον κόσμο σηκώνει ψηλά τις αξίες και τις σημαίες τις οποίες μια χούφτα δοσίλογων πέταξαν στο καλάθι των αχρήστων, οι δοτοί και οι μηχανισμοί τους, επιχειρούν να νεκραναστήσουν ένα νέο κύμα γενιτσαρισμού πρόθυμο να χειροκροτήσει το εθνοκτόνο έργο τους.

 === Τα χρόνια κυλούν αλλά κάποιες «αξίες» παραμένουν αναλλοίωτες μέσα στο χρόνο.
—- Όλα τα γουρούνια έχουν την ίδια μούρη…
—- Όλες οι δικτατορίες έχουν τον ίδιο πισινό…
—- Όταν η μούρη κάποιων έχει τέτοια εκπληκτική ομοιότητα με τον πισινό τους, τότε καραγκιοζιλίκια σαν αυτό που ακολουθεί, πάντα θα έχουν την αξία τους δίπλα στο καλαθάκι με τα σκατόχαρτα της ιστορίας…

Το site της ντροπής είναι αυτό: www.copetition.com
Τα ονόματα της ξεδιαντροπιάς θα τα βρείτε ΕΔΩ.

Φτύστε τους …να μη τους ματιάσετε!!! Άξιος ο μισθός τους.
Και το δημοσίευμα που μας γνωστοποιεί την «αξιοθαύμαστη» διεθνή πρωτοβουλία αλά Τσαουσέσκου είναι το ακόλουθο…
Εκκληση για κυβερνητική ανανέωση.
Οσοι έχουν υπογράψει ελπίζουν ότι η ανανέωση του υπουργικού Συμβουλίου θ΄αποτελέσει πρόκριμα για μια αλλαγή της πολιτικής ζωής του τόπου.
Με τίτλο «Εκκληση για κυβερνητική ανανέωση» ξεκίνησε από τις 8 Ιανουαρίου μια καμπάνια στο διεθνές portal www.copetition.com από έλληνες πολίτες και μέχρι τη Δευτέρα το μεσημέρι την έχουν υπογράψει περισσότερα από 790 άτομα.
Οπως επισημαίνεται στο εισαγωγικό κείμενο της καμπάνιας : «Όσοι υπογράφουμε το κείμενο αυτό, εκφράζουμε την αγωνία μας για τη πορεία της χώρας μας. Πιστεύουμε ότι ο σοβαρός κίνδυνος χρεοκοπίας και εξόδου από την Ευρωζώνη επιβάλλει ν΄αναλάβει απερίσπαστος ο Πρωθυπουργός τις απαραίτητες πρωτοβουλίες.
»Θεωρούμε ότι η παρούσα σύνθεση της κυβέρνησης δεν εγγυάται την αποφυγή των παραπάνω κινδύνων, διότι τα κόμματα που συμμετέχουν δίνουν προτεραιότητα στις εκλογικές τους επιδιώξεις..
»Πρέπει ο Πρωθυπουργός να επιλέξει ελεύθερα, το ταχύτερο δυνατό, τους συνεργάτες με τους οποίους θα πραγματοποιήσει αποτελεσματικά το έργο που του έχει ανατεθεί. Με δεδομένη τη κρισιμότητα των περιστάσεων, αναμένουμε ότι η Βουλή θ’ ανταποκριθεί στις προσδοκίες όλων μας.
»Τέλος ελπίζουμε ότι η ανανέωση του υπουργικού Συμβουλίου θ΄αποτελέσει πρόκριμα για μια αλλαγή της πολιτικής ζωής του τόπου μας και θ’ αναδείξει νέες προοπτικές για το μέλλον. »
Αναρτήθηκε από ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΦΟΡΟΥΜ
tsoutsouneros.arvanitis.eu

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου