Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2012

Τους έκανε ποδαρικό ομάδα λαθρομεταναστών...


saveannunziata_party_2
Προπηλακισμοί , σεξιστικές παρενόχλησεις σε κορίτσια , σπάσιμο μπουκαλιών , έκλεψαν ποτά που είχαμε για κατοίκους της πόλης μας. έκαναν μούσκεμα οικογένειες με σαμπάνιες οικογένειες και μικρά παιδιά ,απειλούσαν κόσμο που ήρθε να γιορτάσει την πρωτοχρονιά. Μας ανάγκασαν...
να διακόψουμε το πρόγραμμα , ανεβήκαν στην σκηνή παρενοχλούσαν την μπάντα από την Αθήνα που φέραμε. Προξένησαν ζημιές σε μηχανήματα του 7 τεχνών κ.τ.λ. ... Παρά της δραματικές μας εκκλήσεις στην Ελληνική Αστυνομία όπως λέει και Σπύρος Ρίκος μας απάντησαν.... βγάλετε πέρα μόνοι σας Τάδε Έφη Ελληνική αστυνομία!!!
Τα παραπάνω ήταν τα λόγια ενός πολίτη, που βρέθηκε σε μια δημόσια εκδήλωση για τον εορτασμό της πρωτοχρονιάς που έλαβε χώρα στην Κέρκυρα και διοργανώθηκε από μία ομάδα με τίτλο "Save Annunziata". Επρόκειτο για μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία, μακρυά από τις "στημένες" γιορτές των διάφορων δημαρχαίων και πολιτικών που μόνο αδιάφορους αφήνουν τους Έλληνες, αλλά είναι μια καλή ευκαιρία για να βγει μεροκάματο για κάποιους υμέτερους και φυσικά να ξοδευτούν μερικά από τα χρήματα που περισσεύουν στους Δήμους.
Και ενώ τα πάντα στην γιορτή ήταν σύμφωνα με τους συμμετέχοντες πολύ όμορφα, επεισόδια προκλήθηκαν στο τέλος της εκδήλωσης από μερίδα μεταναστών. Τι έκαναν αυτοί; Σύμφωνα με τις καταγγελίες των διοργανωτών της εκδήλωσης, τους προπηλάκισαν προσπαθώντας να πάρουν τα ποτά από το πρόχειρο μπαρ. Οι διοργανωτές του γκρουπ “Save Annunziata” δήλωσαν ότι αναγκάστηκαν αν διακόψουν το πρόγραμμα μία ώρα νωρίτερα λόγω προπηλακισμού από μετανάστες που προσπάθησαν να αρπάξουν ποτά και μπουκάλια σαμπάνιας τα οποία είχαν προμηθευτεί τα μέλη του γκρουπ. Ο εκ των διοργανωτών, Θεόδωρος Βίνος, εξέφρασε παράπονα απέναντι στην Αστυνομική Διεύθυνση Κέρκυρας η οποία, παρά τις κλήσεις των διοργανωτών, δεν ανταποκρίθηκε προκειμένου να τους προστατέψει από τους προπηλακισμούς των μεταναστών.
Και φυσικά δεν μπορούσαν οι ίδιοι να "περιφρουρήσουν" την εκδηλωσή τους. Εάν το έκαναν στην τελική, θα τους αποκαλούσαν "ρατσιστές" και κατά πάσα πιθανότητα θα έκαναν ρεβεγιόν σε κάποιο αστυνομικό τμήμα. Γιατί παρόλο που η αστυνομία δεν έκανε κάτι για να προστατέψει τους πολίτες - ανάμεσα στους οποίους και μικρά παιδιά - θα έτρεχε, εάν υπήρχε καταγγελία για "ρατσιστική συμπεριφορά".

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου