Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Ψάχνουν να βρουν έξοδο για την διέξοδο;


thumb
Της Μιχαλούς
Άρχισαν τα όργανα για το Λουκάκο…Από την μία έφαγε πόρτα από τον Σαμαρά για τη σύγκληση του Συμβουλίου των Πολιτικών Αρχηγών υπό τον Κάρολο Παπούλια, και από την άλλη οι δημοσκοπήσεις, δείχνουν...
καθαρά τη ραγδαία πτώση της δημοτικότητας του … Η τελευταία δημοσκόπηση της VPRC που δημοσιεύεται στο περιοδικό «Επίκαιρα»,δείχνει ότι το 65% των Ελλήνων εμφανίζεται να μην του έχει καμία εμπιστοσύνη!!!
Τελειώνει λοιπόν και ο βίος της  Κυβέρνησης Παπαδήμου…Δεν μπορεί να πράξει όσα υποσχέθηκε αλλά ούτε μπορεί να επιζήσει εως και το Πάσχα …Το τοπίο βέβαια θα ξεκαθαριστεί μετά  και την συνάντηση του με τον Σαμαρά σήμερα στις 6:30 το απόγευμα.
Ωστόσο με φρούδες ελπίδες ζει το Μέγαρο Μαξίμου αφήνοντας να διαρρέει δεξιά και αριστερά ότι θα βρεθεί κάποια λύση στη συνάντηση Παπαδήμου-Σαμαρά, μιας και το κόστος για όποιο κόμμα ρίξει την κυβέρνηση θα είναι πολύ μεγάλο… Αλλά τα τελευταία χρόνια οι εκτιμήσεις τους είναι συνεχώς όλο και ποιο άστοχες και μάλον το έχουν καταλάβει για τα καλά.
Τους φοβίζει κυρίως το γεγονός ότι ο Γιωργάκης θα εγκλωβιστεί στις γρήγορες αποφάσεις για την διαδοχή του  ή και όχι (!) , καθώς όσο νωρίτερα γίνουν οι εκλογές, τόσο δυσκολεύει η ανάδειξη του νέου προέδρου με εκλογές από τη βάση.
Ξέρουν καλά ότι  τα διαλυτικά φαινόμενα στο ΠΑΣΟΚ  δίνουν και παίρνουν... Οι δελφίνοι κονταροχτυπιούνται μεταξύ τους στη μάχη της διαδοχής ενώ δεν λείπουν και οι προσπάθειες διαφοροποιήσης τους από το Μνημόνιο!!!  Τρέχουν κακήν κακώς να απαλλάξουν δηλαδή εαυτούς από την κατηγορία ότι συνέργησαν στην υποδούλωση της Ελλάδος στους δανειστές … Με αποτέλεσμα οι κωλοτούμπες να δίνουν και να παίρνουν.
Αφήσανε τα ηνία στη ΝΔ η οποία είναι και ο ρυθμιστής των εξελίξεων…

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου