Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Ξυπνάτε Ελληνάρες οι ανθέλληνες τα διαλύουν όλα!Μαθητές λιποθυμούν απο την πείνα ! ! !


sisitio-580x323Το ότι θα έφτανε η κατάσταση στην Ελλάδα μας να λιποθυμούν παιδιά, και μάλιστα Ελληνάκια, από την πείνα μέσα στα σχολεία και ότι θα μοίραζαν οι Δήμοι... συσσίτια στον 21ο αιώνα, ήταν κάτι που δεν το φανταζόταν πέρυσι μόλις τέτοιο καιρό ούτε ο πιο ευφάνταστος αντιδημοκράτης! Ότι θα έφτανε δηλαδή η κατάσταση...
στην Πατρίδα μας χειρότερα κι από αυτή της Αλβανίας, αποτέλεσμα της πολιτικής της Μεταπολίτευσης, του μικρού αυτού χρονικά Μεσαίωνα στην νεώτερη ιστορία της Ελλάδας... Γιατί αυτή είναι η πικρή αλήθεια, κύριοι και κυρίες της δημοκρατίας και του κΥνοβουλίου! Ότι αποτύχατε στην ασκούμενη από εσάς πολιτική, βυθίζοντας την χώρα μας στην κρίση και εξαθλιώνοντας τελείως τον Λαό μας!


Κάθε τόσο λοιπόν και μια νέα είδηση από κάποιο σχολείο της Πατρίδας μας για κάποιο παιδάκι που λιποθυμάει από ασιτία! Οι γονείς του οποίου έμειναν άνεργοι εξ αιτίας της οικονομικής πολιτικής του Τζέφρυ Παπανδρέου, αυτού του σατανικού οργάνου της Νέας Τάξης (Σιωνιστικών) Πραγμάτων, ο οποίος – ηγούμενος του επίσης Σιωνιστικού ΠΑΣΟΚ – είχε σαν μοναδικό του σκοπό την καταστροφή της ελληνικής κοινωνίας... Κατάφερε τον σκοπό του και ύστερα έκανε τάχα ότι έφυγε από την πρωθυπουργία, ενώ η πραγματικότητα είναι πως απλά αναβαθμίστηκε!
Αυτός κινεί και πάλι τα νήματα πίσω από τον αχυράνθρωπο της Μπίλντερμπεργκ Παπαδήμο, έχοντας βάλει μέσα στην Εβραιομασονική Κυβέρνηση και τους άλλους δύο βαστάζους του Συστήματος, την Νέα Δημοκρατία του Μπιλντερμπέργκιου Σαμαρά και τον ΛΑ(γ)ΟΣ του Κωλοτούμπα.

Ναι, αυτή είναι η εφιαλτική για τον Ελληνισμό πραγματικότητα! Τρία κόμματα-εφιάλτες του Έθνους, απόλυτα συνυπεύθυνα για την σημερινή μας τραγική κατάσταση... Και τολμάνε μάλιστα να τα βάζουν ακόμα και σήμερα με την Ένδοξη 21η Απριλίου, που την έκαναν Άντρες και όχι αδερφές και που βαστούσε ψηλά το Έθνος και την Πατρίδα!
Γι’ αυτόν τον λόγο κάθε ημέρα ακούγεται το μεγάλο σύνθημα «Πού είσαι, Παπαδόπουλε», το οποίο δικαιώνει χρόνια μετά τον θάνατό του τον Μεγάλο Εθνάρχη! Που, όπως είπε κάποιος καθηγητής, αργά ή γρήγορα ο τόπος μας θα γεμίσει από προτομές του και θα τον τιμάει σύσσωμο το Έθνος των Ελλήνων!
Γιατί ο Μεγάλος Επαναστάτης δεν άφησε Καθόλου Δημόσιο Χρέος, ούτε και πεινασμένα παιδιά στα σχολεία, αλλά μία οικονομία σφριγηλή και ανθεκτική, μία Ελλάδα που την σέβονταν και την εκτιμούσαν παντού στον κόσμο, λόγω της ανεξάρτητης Ελληνικής Εθνικής της πολιτικής. Και να αφήσουν οι Ψυχαροκαψήδες της «μάσας» το παραμύθι ότι την 21η Απριλίου την στήριζαν οι Αμερικάνοι και οι Ευρωπαίοι!
ίναι γνωστό, και ας το κρύβουν από τον Λαό μας, ότι οι μεν Αμερικάνοι καθ’ όλην την διάρκεια της Επταετίας είχαν σταματήσει να μας στέλνουν κάθε είδους βοήθεια, ενώ η τότε ΕΟΚ είχε παγώσει την διαδικασία ένταξης της Ελλάδας... Κι αυτά λόγω της Εθνικής Κυβερνήσεως την οποία κανένας από αυτούς τους ξένους Εβραιόδουλους της Δύσης δεν έλεγχε!!!

Γυρίζοντας στο αρχικό θέμα, αντιγράφουμε σχετικές ειδήσεις από τον υποσιτισμό των σημερινών Ελλήνων μαθητών, που προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ του Εβραίου Τζέφρυ Παπανδρέου και που στηρίζει απόλυτα η «Δεξιά» του Σαμαρά της Μπίλντερμπεργκ και οι Λαγοί-«εθνικιστές» του Κωλοτούμπα. Μια ζοφερή πραγματικότητα είναι τα όσα περιγράφει ο Α' Σύλλογος Εκπαιδευτικών Αθηνών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί σε σχολεία της πρωτεύουσας.
Σύμφωνα με ανακοίνωσή του, έχουν καταγραφεί ακόμα και κρούσματα λιποθυμίας μαθητών εξαιτίας της ασιτίας και των οικονομικών προβλημάτων, που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους.
Οι Σύλλογοι εκπαιδευτικών, γονέων και κατοίκων στην περιοχή Αμπελοκήπων-Ερυθρού-Πολυγώνου οργάνωσαν εκδήλωση διαμαρτυρίας προσφάτως στην πλατεία Πανόρμου για να διαμαρτυρηθούν για τα όσα συμβαίνουν στα σχολεία. Η ανακοίνωσή του κάνει αναφορά για αυτοκτονία άνεργου γονιού μαθητών από σχολείο της περιοχής, αλλά και κρούσματα λιποθυμίας μικρών μαθητών που έπασχαν από ασιτία σε σχολεία του 6ου Διαμερίσματος...
 «Είναι επιτακτική η ανάγκη συνεργασίας και συντονισμού όλων των σωματείων και φορέων της περιοχής για την ανάσχεση της λαίλαπας των αντιλαϊκών μέτρων» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση.Τα μέλη του Συλλόγου δεσμεύονται, επίσης, «να προωθήσουμε, με όσα μέσα διαθέτουμε, τη δημιουργία ενός δικτύου αλληλεγγύης, ώστε να αντιμετωπίζονται τα πρακτικά προβλήματα επιβίωσης των συμπολιτών μας που εξαθλιώνονται, αλλά και τα προβλήματα των νέων που σήμερα στοχοποιούνται από τους μηχανισμούς καταστολής».
Επίσης επισημαίνουν: «Καλούμε τους συναδέλφους μας και τους Συλλόγους Γονέων σε κάθε σχολικό συγκρότημα, να προχωρήσουν από κοινού σε συγκρότηση κοινών επιτροπών - πρωτοβουλιών αλληλεγγύης και να καταρτίσουν κοινά προγράμματα και πρωτοβουλίες αλληλεγγύης για τη στήριξη παιδιών και οικογενειών με σοβαρά οικονομικά προβλήματα»...
Αλλά και άλλη σχετική είδηση αναφέρει εξίσου συγκλονιστικά πράγματα, που δείχνουν το μέγεθος της προδοσίας των πολιτικών των τριών αυτών κομμάτων, που οδηγούνε τον κόσμο κατευθείαν στις αγκαλιές του Τσίπρα και της Παπαρήγα... Με τα κρούσματα ασιτίας μαθητών να αυξάνονται, μια σύγχρονη µορφή συσσιτίων, µε τη µορφή µικρογευµάτων, θα προσφέρεται από τη νέα χρονιά στα σχολεία της χώρας, σε περιοχές όπου φοιτούν µεγάλα ποσοστά παιδιών από αδύναμα οικονοµικά στρώµατα.
Όπως αναφέρεται σχετικά, οι λεπτοµέρειες του προγράµµατος σχεδιάζονται αυτές τις ηµέρες, ωστόσο σύμφωνα με τις πληροφορίες, το υπουργείο Παιδείας θα δίνει κουπόνια στους µαθητές περιοχών µε χαµηλούς οικονοµικούς και κοινωνικούς δείκτες και µε αυτά θα µπορούν να τρώνε στα κυλικεία των σχολείων...
Τα κουπόνια θα είναι των 2 ή 3 ευρώ και με αυτά ένας µαθητής θα µπορεί να φάει ένα σάντουιτς και να πιει έναν χυµό ή γάλα στο σχολείο του. Αν και αρχικά η δημοσιοποίηση των κρουσμάτων ασιτίας μαθητών σε σχολεία του κέντρου της Αθήνας, που είχαν παρατηρηθεί ήδη από τις αρχές της σχολικής χρονιάς, αντιμετωπίστηκε ως λαϊκισμός, πλέον είναι κοινό μυστικό...
Πολλοί εκπαιδευτικοί μιλούν για το φαινόμενο και κάποιοι έχουν δραστηριοποιηθεί σε σχέση με αυτό. Ωστόσο, τώρα το υπουργείο Παιδείας αποφάσισε να αντιμετωπίσει το πρόβλημα σε κεντρικό επίπεδο.
Οι δράσεις του υπουργείου Παιδείας θα ενταχθούν στα προγράµµατα των Ζωνών Εκπαιδευτικής Προτεραιότητας (ΖΕΠ) που αφορούν τη στήριξη περιοχών µε µαθητές που έχουν ανάγκη κοινωνικής και εκπαιδευτικής στήριξης.
Ήδη έχουν επιλεγεί νηπιαγωγεία και δηµοτικά στις περιοχές του Ταύρου, της πλατείας Βάθης, των Εξαρχείων, των Κάτω Πατησίων, των Αχαρνών, αλλά και σχολεία σε Μοσχάτο, Νίκαια, Ασπρόπυργο, Ζεφύρι και Αυλώνα για να ενταχθούν στο πρόγραµµα... Νοιώθουν άραγε υπερήφανοι για τα παραπάνω οι πολιτικοί της μασονοκρατίας που μας οδήγησαν ως εδώ;
Για αυτήν την κατάσταση, που μας έφερε εικόνες κατοχής στον 21ο αιώνα, που οδήγησε Έλληνες οικογενειάρχες να ψάχνουν κάτι στα σκουπίδια για να φάνε, ευθύνεται ο Σιωνιστής Τζέφρυ Παπανδρέου και οι υποτακτικοί του στο ΠΑΣΟΚ, καθώς και οι συνεργαζόμενοι στο Μνημόνιο Μασονοδημοκράτες Σαμαράς και Καρατζαφέρης.
«Όλοι μαζί στην Νέα Εποχή»! Χρέος των Ελλήνων Εθνικιστών και Πατριωτών είναι ο Πόλεμος ενάντια σε αυτό το Σύστημα εξουσίας, που υπηρετεί Εβραίους-Μασονία και η όσο γίνεται περισσότερη αποδυνάμωση της «Δεξιάς» του Μπιλντερμπέργκιου Σαμαρά και του Λαγού της Κωλοτούμπας! Ιδιαίτερα Μπράβο
Συγχαρητηρίων αξίζουν στον Σαμαρά και τον Καρατζαφέρη: Κατάφεραν να διασώσουν το ΠΑΣΟΚ την ώρα που κατέρρεε και να ανεβάσουν την Αριστερά σε ιστορικά υψηλά ποσοστά, διαλύοντας τελείως τον Πατριωτικό Χώρο... Εύγε τους! Άξιος ο Μισθός τους!...
Απολλόδωρος Θεοδώρου 

www.elora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου