Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Το κλίμα αλλάζει εδώ και 4,5 δις χρόνια




Εγώ ζούσα μόνο πριν 150 εκατ. χρόνια, και ήταν 2,5 βαθμοί πιο ζεστά από σήμερα. Το λέει... και το ΕΜΠ:


"Η τρέχουσα κινδυνολογία για την υπερθέρμανση του πλανήτη αποτελεί μια ελάχιστα εύλογη υπόθεση. Είκοσι χρόνια επανάληψης και κλιμάκωσης των ισχυρισμών δεν την καθιστά πιο εύλογη. Το αντίθετο μάλιστα, η αποτυχία να στοιχειοθετηθεί η υπόθεση για 20 χρόνια την κάνει ακόμη λιγότερο εύλογη, και σε αυτό συμβάλλουν και τα στοιχεία από το Climategate και τις άλλες περιπτώσεις κατάφωρης εξαπάτησης. 

Εν τω μεταξύ, και ενώ αποφεύγω να κάνω προβλέψεις για αλλαγή κατά δέκατα του βαθμού στις παγκόσμιες μέσες θερμοκρασίες,  είμαι πρόθυμος να δηλώσω ότι δεν είναι στον ορίζοντα πρωτοφανείς κλιματικές καταστροφές, αν και σε αρκετές χιλιάδες χρόνια μπορεί να επιστρέψουμε σε μια εποχή παγετώνων.

Κανένα από τα κλιματικά μοντέλα δεν αναγνωρίζει ούτε περιγράφει τις φυσικές διακυμάνσεις του κλίματος."

Μετά τον Σταυρό Αλεξανδρή, και ο Δημήτρης Κουτσογιάννης...  Άντε λίγη σοβαρότητα επί τέλους στην χώρα μου...


Το Climategate, δεν είναι συνωμοσία. Είναι καταγεγραμμένη ανταλλαγή emails, υπαρκτών επιστημόνων που πληρωνόταν για να κάνουν έρευνα, αλλά προσπαθούσαν να αποδείξουν μόνο την μια πλευρά,  να αποκρύψουν την άλλη, και δεν έκρυβαν την ενόχλησή τους, όταν τα δεδομένα υποστήριζαν την άλλη πλευρά, και φαίνονται να προσπαθούν να κουκουλώσουν την άλλη πλευρά που μάλλον ήταν και είναι η πραγματικότητα. Τα αποτελέσματα μοντέλων ΔΕΝ είναι στοιχεία. Είναι κατασκευάσματα: Τα στοιχεία δείχνουν ότι αυτό που μας περιγράφουν σαν ανθρωπογενές φαινόμενο του θερμοκηπίου είναι μεταψυχροπολεμική εφεύρεση του 1985, σουηδικής έμπνευσης, γερμανικής μεθόδευσης και Θατσερικής αποδοχής (για να προωθήσει πυρηνικά και να ξεφορτωθεί τις απεργίες των ανθρακωρύχων). Οι πορδές αγελάδας, όταν μετριούνται, πληρώνονται. Αν κάνουν κακό στον Πλανήτη, πληρώνονται περισσότερο.

archaeopteryxgr.blogspot.com
newworldorder-wakeup.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου