Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

Aποκάλυψη:Αποδικοποίηση pcychedelic trance psy,goa!Σατανικά μηνύματα και τραγούδια για ποιον;;;Illuminati music


Όπως πάνω έτσι και κάτω! Στάση baphomet... Δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης της σατανικής λατρείας μέσω της συγκεκριμένης μουσικής!


Ο παντεπόπτης οφθαλμός μέσα στη πυραμίδα (illuminati) πρωταγωνιστεί όπως πάντα!
Η πυραμίδα γυρισμένη προς τα κάτω δείχνει την σατανική φύση!
Δείτε την συνέχεια...





Το δέντρο της Καμπάλα τι δουλειά έχει εκεί αν όλα είναι "καθαρά" όπως λένε; Λατρεία δαιμόνων με το άκουσμα και μόνο υποσυνείδητα της μουσικής !!!


Η πυραμίδα των ιλλουμινάτι με τον παντεπόπτη οφθαλμό... Είναι ξεκάθαρο τώρα με τι έχουμε να κάνουμε...


Ο παντεπόπτης οφθαλμός σε σπείρα...Οι ψυχές γίνονται έρμαιά του!


Αστρική προβολή μέσω της μουσικής στους θεούς τους (δαίμονες); Πέφτουν σε έκσταση και προβάλονται αστρικά ''τρέφοντας'' με ενέργεια τους εκάστοτε "θεούς" τους... Το θέμα είναι πολύ σοβαρό!



Είναι ξεκάθαρο ποιόν τρέφει η εν λόγω ντι τζέι με τις τελετές - συναυλίες της... Κάνει και τα κέρατα βέβαια προσφέροντας την ''ευλογία'' της ...


Να και ο δαίμονας που θα τιμήσουν στη συναυλία!!!


Εδώ τι να να πρωτο-πεί κάνεις... Μόνο το μασονικό πάτωμα λείπει !!! Ο μονόκερος, το λιοντάρι, οι 2 πυλώνες με τον ήλιο και το φεγγάρι αλλά ''μασόνικ σταϊλ'', πάνω οι δράκοι εντολείς τους... Χαμός!!!


Ο παντεπόπτης οφθαλμός ''ρουφάει'' την ενέργεια απευθείας απ'τον εγκέφαλο !!!


Η Πεντάλφα προς τα κάτω δείχνει την σατανική της φύση ...


Το φίδι πάνω από τον άνθρωπο! Κάτι δεν πάει καλά με αυτή τη μουσική...



Το μάτι της Ίσιδας στο κέντρο...


Και εδω Τα "νύχια" του κθούλου που δεν θα μπορούσαν να μην είναι, για καλύτερο ''κλέψιμο'' της ενέργειας...!!!


Το πλήθος εκστασιασμένο μεταδίδει την ενέργεια του στον Κθούλου (βλέπε τα ''νύχια'' του)


Ανάποδες πεντάλφες , τα νύχια του κθούλου και το ποτάμι ενέργειας των "δούλων" ...!

Να ο θεός τους.... το κέρατο !!!




Και η μαγεία στο κόλπο φυσικά... Κάτω αριστερά ο παντεπόπτης οφθαλμός!


Ο παντεπόπτης οφθαλμός , η πεντάλφα , ο κθούλου και το φίδι στο ρούφιγμα της ψυχικής σου ενέργειας!!!


Εδώ τα σχόλια είναι περιττά! ''Θαυμαστε'' την εικόνα που μιλάει από μόνη της!




Η Πεντάλφα τι δουλειά έχει στο εξώφυλλο;




Ο δράκος, το φίδι, το ερπετό-εντολέας τους, ασκεί επιρροή ....


Το μυστικό των 13ων κρυστάλλινων κρανίων... Εδώ θέλει ψάξιμο!

Έκσταση και ενέργεια...




Ακολουθούν μερικές εικόνες με τον παντεπόπτη...





Αφύπνιση Συνείδησης
afipnisoy.blogspot.com

49 σχόλια:

  1. χαχαχα,ε οχι ρε παιδια...
    ψαχτειτε λιγο,ειπαμε να τα χωνουμε στους μασωνους ,μη λεμε και τριχες ομως...
    ακου τα νυχια του "κθουλου" στο ταβανι,χαχαχαχα...
    αυτο ειναι αγνοια παιδες,εκτιθεστε...
    πηγεντε πρωτα σε κανα παρτακι και μετα σχηματιζετε και αποψη.
    καμια σχεση παντως,καντε ρεπορταζ,οχι μονταζ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Το ονομα μου ειναι Καρολος Καντουνης και ειμαι ελληνας εβραιος ηλικιας 29.
    Ο λογος που γραφω ειναι οτι για κακη τυχη του κυριου που ανεβασε το post, τυχαινει να ασχολουμε ενεργα και επαγγελματκα με την μουσικη goa-trance-psytrance η οπως θελουν καποιοι να τη λενε. θα ηθελα να ξεκαθαρισω καποια πραγματα διοτι πιστευω οτι μπορω απο πρωτο χερι να γνωριζω κατι παραπανω για λογους θρησκευτικους αλλα και για αλλους.
    Δεν εχω να φοβηθω αλλα και να κρυψω πως εχω βρεθει 4 φορες σε μασωνικες στοες στην ελλαδα και εχω παρει μερος σε συνεδριες, αλλα αποχωρισα απο αυτες διοτι δεν ειχαν καμια σχεση με τα θεματα και την ουσια του ιουδαισμου η οποια ειναι η θρησκεια μου αλλα και η καταγωγη μου.
    Πρωτον η μασωνια δεν εχει να κανει με την εβραικη θρησκεια και με καμια αλλη θρησκεια, και τουλαχιστον στην Ελλαδα δεν υπαρχει κανενας ελληνας εβραιος που να ειναι μελος καποιας μασωνικης στοας. Οι μασωνοι ειναι κατα το πληστον αθεοι και τις περισοτερες φορες οι μασωνικες στοες εχουν μελη απο διαφορετικες θρησκειες. Σε καμια περιπτωση τα μελη των στοων δεν μιλανε για την θρησκειες τους. Κοινωτητες εβραιων υπαρχουν στην Ελλαδα και μαλιστα αρκετες, δεν εχουν ομως καμια σχεση με μασωνους. Οταν μαζευομαστε σε καποια εβραικη συναγωγη η σε καμια συγκεντρωση μιλαμε και σχολιαζουμε πραγματα οπως σχολιαζει καποιος που παει για καφε η για φαγητο με καποιους φιλους του. Αυτα για εμενα, των ιουδαισμο αλλα και την μασωνια που την θεωρω ασχημο πραγμα.
    Ερχομαι στο θεμα της μουσικης. Καταρχην οι φωτογραφιες και τα flyers που εχουν ποσταριστει προερχονται απο παρτυ που εχουν γινει σε αθηνα και θεσσαλονικη. Ναι, ειναι γεγονος πως η Ελλαδα εχει τεραστιο κοινο στο χωρο αυτης της μουσικης και γινονται απο τα τελη του 90 μεγαλα παρτυ με 100 εως 3000 κοσμο. Υπαρχουν επισης αρκετοι και μαλιστα πολυ ταλαντουχοι ελληνες καλλιτεχνες που γραφουν psytrance με μεγαλη αναγνωριση στο εξωτερικο. Και απ’οτι ξερω αυτοι δεν ειναι εβραιοι ουτε μασωνοι. Οι καλλιτεχνες που ερχονται στη Ελλαδα και παιζουν ειναι κατα 75% ισραηλινοι, διοτι αυτη η μουσικη ξεκινησε να γινεται μοδα στην Goa της Ινδιας αλλα ανθησε μουσικα και αρτιστικα με μουσικες παραγωγες ισραηλινων καλλιτεχνων και αργοτερα με Ελληνων (uplifting psychedelic trance). Οι διοργανωτες αυτων των παρτυ επισης ειναι ελληνες ορθοδοξοι, απλοι ανθρωποι που αγαπουν αυτη την μουσικη και εχουν ηλικια 20-35 ετων ο μεγαλυτερος. Δεν ανηκουν σε καμια μασωνικη στοα, αλλα ουτε σε κανα συνδεσμο οργανομενων φιλαλθων....ας σοβαρευτουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το αποτελεσμα τωρα αυτων των πολυχρωμων σχεδιων και ζωγραφιων αλλα και του indor-fluo design που βλεπουμε σε covers των cd’s, σε αφισες και αλλα πολλα δεν εχει να κανει με τπτ αλλο παρα μονο με το παντρεμα 2 θρησκειων αλλα και 2 κουλτουρων.
    Καταρχας αυτη η μουσικη ειναι ψυχεδελικη (psychedelic trance, psytrance), εκει λοιπον δικαιολογουν την εμφανηση τους τα πολυχρωμα fractals, τα μανηταρια με τα πολλα ματια και τα ισοσκελη τριγωνα, που αλλοι τα λενε πενταλφα ενω στη πραγματικοτητα ειναι το εβραικο αστερι σε επαναληψη. Αν παρατηρησει καποιος διαβασμενος τις φωτογραφιες θα δει πως υπαρχουν συμβολα του ινδουισμου και της εβραικης θρησκειας ταυτοχρονα σε ενα αλλα και παραπανω artworks (τα chakra με το Αum πχ. στην φωτο που κανει μια κοπελα yoga, το δενδρο της kabalah με τα magen david πχ. στο cd των Astral Projection). Μια μουσικη που κατα μερος ειναι ισραηλινη και ξεκινησε απο την Γκοα της Ινδιας, τι πιο απλο να εχει τα στοιχεια των 2 αυτων θρησκειων!!!
    Αν πας στην Πλακα η στο Μοναστηρακι να αγορασεις ενα cd με ζειμπεκικα και ελληνικα τραγουδια θα εχει background τo Ναο του Παρθενωνα αν δεν κανω λαθος!!! Μηπως θα επρεπε να ειχε τον Ιησου και την Παναγια του Σουμελα? Ε? Ελληνες που σας αλλαξαν 12 μαθητες απο το Ισραηλ την θρησκεια σας ? Τι δουλεια εχουν οι Ελληνες με μια θρησκεια της μεσης ανατολης? Εγω ναι εχω γιατι η μητερα μου ειναι εβραια και ειμαι εβραιος. Εσυ ομως που ειχες τους 12 Θεους σου και μια Αρχαια Ιστορια που εδωσε Φως σε ολα τα εθνη? Τι δουλεια εχεις με τον ορθοδοξο χριστιανισμο? Στην Ελλαδα ερχονται οι τουριστες για να δουν τους αρχαιους σου ναους (Ολυμπια, Αθηνα, Δελφους και αλλα πολλα), οχι την μητροπολη και τους ορθοδοξους ναους.
    Επανερχομαι στην μουσικη και την psychedelic trance…
    Σαν κατοχος δισκογραφικης εταιριας που ειμαι (η οποια εχει εδρα την Ελλαδα), μπορω να παραδεχτω πως εχω τυπωσει cds που εχουν εβραικα συμβολα διοτι η μουσικη μας ειναι καθαρα ισραηλιτικης προελευσης. Δεν εχουμε βαλει ουτε τα νιχια του κυριου κθουλου, ουτε κανα διαβολο που να χορευει με κανα τραγο φιλο του χερι χερι. Ναι, εχουμε βαλει και τον Shiva, Bakti, Kali ακομα και εβραικα ονοματα σε κοματια μας και συλογες μας. Το κανουμε αυτο γιατι η μουσικη αυτη σας το ξαναλεω...ειναι απο το ισραηλ και την ινδια.
    Οι περισσοτεροι καλλιτεχνες μας ειναι ελληνες οι οποιοι εχουν πολλους θαυμαστες στο ισραηλ αλλα και ανα την ευρωπη. Θαυμαστες που το 80% αυτων ειναι νεολαια.
    Οι καλλιτεχνες που εχουμε στη δισκογραφικη μας ειναι κατα 70% ελληνες ορθοδοξοι 20% ισραιληνοι και ελληνες εβραιοι και 10% ολυμπιακοι, παναθηναικοι και χανουμια.
    Ας σοβαρευτουμε λεω εγω...
    Το psychedelic trance δεν εχει καμια μα καμια σχεση με την μασωνια. Αν ειχε θα ηταν η μονη μουσικη που θα ακουγοταν σε ολο τον πλανητη, θα την ακουγες στο ραδιο, τηλεοραση κτλ και θα την εκαναν μοδα παντου οι μασωνοι με το ζορι οπως σου κανουν πληση εγκεφαλου καθε μερα με τοσα πραγματα που ακους, βλεπεις και πιστευεις. Μαθε επισης πως τα psytrance parties τα κλεινει και τα κυνηγαει η αστυνομια. Αν ηταν μασωνοι απο πισω οχι μονο αστυνομια δεν θα παταγε παρτυ...αλλα θα ειχαμε παρτυ καθε μερα ολη μερα. Oι καλλιτεχνες φτιαχνουν τραγουδια αφιλοκερδος και οι δισκογραφικες βαζουν χρηματα ακομα και απο την τσεπη τους για να τυπωσουν cd μονο και μονο επειδη αυτη την μουσικη την λατρευουν.
    Τελος η dj Sofia X που εχει μπει η φωτογραφια απο καποια αφισα σε αυτο το ποστ δεν ειναι μασωνος η του διαολου καλτσα απ’οτι ξερω, ειναι ελληνιδα ορθοδοξη απο την θεσσαλονικη. Ακομα το ιδιο ισχυει για την φωτο με τοv Duvded & Erez απο τους Infected Mushroom. Ας κατεβασει τη φωτογραφιες ο κατοχος αυτου του blog γιατι μπορει να μπλεξει ευκολα με μυνησεις.
    Φιλικα,
    Καρολος Καντουνης
    Eutuchia Music – Greece, Israel (www.eutuchia.org)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η SofiaX ειναι απο την Αθηνα, λαθος δικο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Onomazome Virtzinia kai ilikrina,eleos edo ego pou dn ksero tosa gia trance goa klp koitaga to blog kai tis fotos kai elega ma ti sto diaolo kapnize kai ta eide ta nixia tou kthulu?
    oute ego dn ta vlepo me tosi sigouria opos isxirizete oti iparxoun, pou zografizo kai tetiou idous artwork. gia na sovareftoume ligaki mou fenete.
    ksipnise kathe anideos elinas, emathe 10 pramata kai to pezei kai filosofos.
    mas pane 100 pramata skata se afti ti xora opote as ta xosoume mazi kai se alous.

    opote tha simfoniso me ton filo mou ton Sanga na sovarefteite ligo.
    anikste kai diavaste kana vivlio apo to na ksefilizete san xazogomenes sto komotirio, periodika tipou strange kai mystery. pou oloi aftoi exoun kanei 100 bafous prin grapsoun ena anrthro i theloun klisime se kliniki kai valte ligi gnosi sti glava sas

    to oti mathata 5 pramata dn sas kanei padognostes. oute sotous sta miala i san anthropoi. i imimathia eine xeiroteri apo tin amathia parte to xabari

    kai valte epitelous ligo astral projection na akousete bas kai katharisei to mialo sas, gt eksetias atomon san kai sas o kosmos paei kata diaolou.

    opios thelei na mou ta xosei as to ksana skeftei gt epidi kapia atoma akoume i grafoume tetia mousiki dn simenei oti dn kseroume ti leme

    kai ilikrina dn exei noima kan na sxoliazoume gt polu apla DN MATHENETE zoa.

    V.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υπάρχει περιθώριο αμφισβήτησης της σατανικής λατρείας μέσω της συγκεκριμένης μουσικής!
    ειπε ο τύπος.
    Νομίζω όμως οτι ο καρλος τον εβαλε στην θεση του χαιρομαι που βγηκε και τα ειπε καποιος που ειναι μεσα σε αυτη την μουσικη και τα ξερει καλητερα απο καποιον που επιασε 2 flyer και σχηματισε αποψη.
    Και γω ακουω αυτο το ειδος μουσικης και δεν λατρευω κανενα μεθιστοφελη και ειμαι χριστιανος ορθοδοξος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ! ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΩΦΥΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΕΥΓΕ Κ ΠΑΛΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ!!! ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΚΩΔΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΙΚΟΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΝΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ, ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΥΣΙΚΑ ΤΩΝ ΟΣΩΝ ΛΕΝΕ! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΡΟΒΑΤΑ!!! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΛΕΝΕ ΠΩΣ ΕΧΕΙΝ ΩΣ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΥΠΟΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΧΑΖΟ ΒΡΗΤΕ;; ΕΛΕΟΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλησπέρα,

    Θα μου επιτρέψεις να σου απαντήσω στο post αυτό που αφορά την Trance μουσική και θα ξεκινήσω λέγοντας οτι αυτά που έχουν υπωθεί είναι ό,τι νάναι.

    Έχεις πέσει έξω.

    Γενικά μέχει απασχολήσει το όλο θέμα με τα υποσυνήδητα μυνήματα στη μουσική, τους συμβολισμούς που χρησιμοποιούν σε κάτι βίντεο της καριόλας της Rihana κλπ κλπ. και σύν τούτου έχω ασχοληθεί πολύ με όλα τα NWO (Έχω βγάλει και τραγούδι ονόματι ”Resist the NWO”), Conspiracy, Reptilians, David Icke, και βάλε, θέματα -άν και πρώτη φορά διάβασα για τα νύχια του Κθούλου εδώ- οπότε μπορώ να καταλάβω απόλυτα το κίνητρο με το οποίο πόσταρες αυτό το λανθασμένο και άθλιο blog post.

    Είμαι γνωστός ως Ion Vader, το όνομά μου όμως είναι Ίων Σολούνιας.
    Είμαι ελληνονορβηγός και είμαι ένας απο αυτούς που παράγουν αυτή τη μουσική την οποία εγώ αγαπάω και εσύ προσβάλεις. Σου μιλάω ώς ”καλιτέχνης” (το βάζω σε εισαγωγικά γιατί η συγκεκριμένη λέξη μου θυμίζει κάτι σιχαμένους ψευτοκουλτουροέντεχνους) που γράφω αυτή τη μουσική και γνωρίζω πολλούς στον ίδιο χώρο, πολλοί απο τους οποίους είναι φίλοι μου.
    Θα ήθελα να αρχίσω τα μπινελίκια τώρα, αλλά σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να μιλάει και να εκφράζεται ελεύθερα ακόμα κιαν έχει λάθος, άσε που είναι ανούσιο να αρχίσουμε να βριζόμαστε για διαφορές απόψεων. Έχω όμως τη υποχρέωση να πώ κάποια πράγματα γιατί έχεις προσβάλει εμένα, τους φίλους μου και τη μουσική μου και υπάρχουν όρια!!!

    Λοιπόν.

    Ούτε σατανιστής είμαι, ούτε μασόνος, ούτε shapeshifting reptile, ούτε χριστιανός ούτε τίποτα. Είμαι απλά εγώ και ο μόνος λόγος για τον οποίο γράφω Σαϊκεντέλικ είναι επειδή ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ. Ούτε τον σατανά προσκυνάω, ούτε τον Κθούλου.
    Δέν έρχεται να μου μιλήσει ο Baphomet όταν γράφω μελωδίες στο piano roll, ούτε βλέπω οράματα με τα νύχια του Κθούλου όταν προγραμματίζω το automation στη λεϊζερόμποτα. Δέν κάνω καμία τελετή στο όνομα του σατανά πρίν ανοίξω το Cubase και δέν μου ασκεί καμία επιρροή ο ερπετοεντολέας όταν αποφασίζω να φτιάξω ένα fx channel track.

    Όλοι μας γράφουμε Trance γιατί μας αρέσει, γιατί περνάμε καλά κάνοντας αυτό που κάνουμε και φυσικά βγάζουμε προς τα έξω τη δημιουργηκότητά μας, αντί να καθόμαστε στη καφετέρια με το μέτριο Capuccino στο χέρι και να δαχτυλοδεικτούμε τους άλλους. Αυτό θέλω να το ξεκαθαρίσω όχι μόνο σε σένα αλλα και σε όλους όσους νομίζουν κάτι παραπάνω για εμάς.

    Όσον αφορά τα σύμβολα, προσωπικά δέν κάνω χρήση κανενός απο αυτά που έχεις αναφέρει στα εξώφυλλά μου. Ο λόγος για τον οποίο χρησιμοποιούνται κάποιοι Ινδουιστικής και Εβραϊκής προελεύσεως συμβολισμοί είναι οτι το μουσικό αυτό ρεύμα προέρχεται απο εκείνα τα μέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Απο τη Goa της Ινδίας η ομώνυμη Goa Trance, και απο το Ισραήλ η Nitzhonot (Νιτς Χο Νότ διαβάζεται).
    Οπότε λογικά τα βρίσκω τα ντεκόρ με τις Καμπάλες και Το Σίβα. Το μάτι συμβολίζει γνώση και πνευματική διορατικότητα, άν και οι illumiati δυστυχώς τόχουν πάρει για δικό τους, ακριβώς όπως και ο Χίτλερ με τον ρωμαϊκό αετό. Κάτι που θέλω να τονίσω είναι οτι ένα σύμβολο απο μόνο του δέν έχει καμία ισχύη και αξία. Η χρήση του, του δίνει νόημα.
    Α! Και η πεντάλφα σημαίνει Αρμονία (αν δέν απατώμαι είναι του Πυθαγόρα του Σάμιου).

    Θα σου πρότεινα να πάς μια φορά σένα Live για να δείς οτι το πλήθος είναι χαμογελαστό, όλοι χορεύουν και απολαμβάνουν τα ντάπα ντούπα και τα πιτσίου και δεν μεταδίδει κανείς την ενέργειά του στον Κθούλου. Εμένα τουλάχιστον, όταν πάω δε μου ρουφάει κανείς τη ψυχική μου ενέργεια και δέ πέφτω σε έκσταση για να προβληθώ αστρικά και να ταίσω ενεργειακά τους θεούς μου.

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    Ζούμε σε μια απο τις δυσκολότερες εποχές για τους εαυτούς μας, την Πατριδα μας και όλον τον πλανήτη και το επαναστατικό κλίμα συνδιασμένο με την οργή και την αγανάκτηση είναι πλέον εμφανές παντού. Τα γαμολαμόγια που κυβερνάνε τόχουνε γαμήσει όσο δε πάει και έπρεπε δυστυχώς να φτάσουν ώς εδώ τα πράγματα για να αρχίσει να καταλαβαίνει ο κόσμος τί γίνεται. Παρ΄ όλα αυτά όμως, δέ πρέπει να ξεπερνάμε τα όρια και να τα κάνουμε όλα illuminati.
    Έλεος δηλαδή, άμα είναι έτσι τότε να μυνήσουμε την ReFx και τη G-Sonique που φτιάχνουν τα VST με τα οποία γράφουμε Psy.

    Ion Vader

    www.eutuchia.org
    www.sita-records.com
    www.soundcloud.com/ionvader
    www.misantrof.net

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!Ion Vader λες οτι να ναι!!!! οτι σε συμφερει εννοειται!!! το παιζεις ξερολας και δεν εχεις ιδεα... αν εχεις εισαι βαλτός... θυμησου μονο οτι μιλας με ατομα που ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ και γνωριζουν τους συμβολισμους που υπαρχουν στο ποστ... δηλαδι το οπως πανω ετσι κατω (μπαφομετ) ή η πυραμιδα με το ματι των ιλλουμινατι ειναι καλα;;;; χαχαχαχαχαχα! εχεις ολυ γελιο!!!! Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΣΑΣ ΚΑΘΙΚΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!!! ΑΚΟΥΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι να πει κανεις... Οι απόψεις είναι σαν τις κ..., όλοι έχουν από μία. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ζώα. Άκου εκεί ρε, νύχια του Κθούλου και τρίχες από τα αποτέτοια του σατάνιστερ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΖΩΟ ΚΡΑΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΟΥ! ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΘΟΥΛΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΕΙΣ... ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΓΕΛΟΙΕ ΓΙΑ ΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΟΥ http://epanastasi-gr.blogspot.com/2011/08/0-u2-utu-cthulhu.html

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΜΑΣΑΣ ΠΑΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ... ΖΩΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μπράβο παιδιά, φοβερό το θέμα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. πω πω καλά έλεος τι να pw.h χαρά των "ηλθιων" έγινε το internet να ποστάρουν ότι μαλακια τους κατεβει..αντί να κοιτάτε την νέα τάξη που έρχεται και η χωρα είναι σε δύσκολες καταστάσεις τα βάζετε με την μουσική..και την trance που είναι από μελωδικές και χαρούμενες μουσικές που υπάρχουν..δηλ για τους μεταλλάδες ρε ελεεινοί τι θα πείτε δηλ είναι όλοι τους σατανιστές και τέτοια..δεν το ήξερα ότι υπάρχουν ακόμα βλάκες που πιστεύουν σε σατανικές μουσικές και τετιαία,,να που υπάρχουν τελικά!..το κακό είναι μέσα στον κάθε άνθρωπο και στις πράξεις του σε αλλον πιο πολυ σε αλλον λιγο και σε αλους καθολου και όχι στην μουσική και στα flyer...ξυπνήστε εσείς ζώα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ανωνυμε που κραζεις μαλλον εισαι 200 κιλα αγαμητος με προεκτασεις του χεριου σου το ποντικι και το πληκτρολογιο..αν εχω πεσει εξω τοτε θα εισαι απλα κομπλεξαρα του κερατα..ζωο σαν τη μανα σου κανενα κακιασμενη αδελφαρα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Kalhspera... (Stamatis)

    O Ion Vader sta eipe toso 3eka8ara k alh8ina, p krinontas apo to comment-apanthsh s bloger, den h3eres p n breis to -x- k to -a- sto plhktrologio gia n xleuaseis tn upar3h tou allounou... Nmzeis pws esy t 3ereis ola? Nmzeis pws mporeis n deixneis atoma k n t prosbaleis xwris n ta exeis dei pote s? Poios m leei oti esy den eisai kanas erpetomorfos maswnos p prospa8eis n prokaleseis diataraxh me tn uposthri3h arxaiwn sumbolwn k probalwntas ta wste n gnwstikopoih8oun ws ena wraio paketo eikonwn... Mia eikona xilies le3eis? To comment s diavasa k m phre o upnos, skata prwtotupia exeis k h giagia m 3erei n psaxnei sto google k n xrhsimopoiei word pad... Psa3e n breis dikia s zwh mann, amesa, k meta asxolhsou me anwteres upar3eis k mu8ologies, pou aneka8en uphrxan stn an8rwpothta. Ka8e epoxh allazei fonto... O satanismos einai nea moda k tn uio8etoun amuala 15xrona metala p zoun panw apo to dwmatio ths mamas ts... K sy pas n ton breis se Trance party? M 8umizeis kamenous dhmosiografus tou mega k tou ant1 p gurnagane sta club a8hnas telh dekaetias 1980 k p akusan gia ts d-devils k phgan n ereunhsoun tn katagellia usterikhs manas gt fovotan mn akusei duo notes to paidi ths k kokkinhsoun ta matia t, enw t 4 paketa tsigara p ekane ka8hmerina mesth mapa t afhnan to palikaraki ths anepafo... Auton tn kairo vlepw X-Files k eimai ligo sumpa8htikos panw stis apospseis s( k gia n mn pare3hgoumaste dikaiwma s einai opws k dikaiwma m apo tn stigmh p to postareis dhmosia n grafume tis apopseis mas ) alla dwse ligo nohma k mn sthrizesai se 2 sumbolakia p ta briskeis k se tetradio zwgrafikhs Carioca... Psa3e documenta k reportaz, apodei3eis k fwtografies k oxi gigantia skeletina xeria MADE IN CHINA, oute fwtismous "Nuxia" ( poios mlkas einai o k8oulou??? ) apo ta smoke machine k ta strobe lights... K meta ela n prosbaleis tn psuxosun8esh k tn upar3h tou ka8enos... An eimastan sporoi tou satana den 8a kunhgousame n spudasoume, k den 8a xaname ta sabbatobrada gia n dulevoume k fusika den 8a asxoloumastan m tis mlkies s k n apantame, 8asun 3aplwmenos sto patwma me mia musthria sxhmatismenh 5alfa k ane3hghta fusika fainomena...

    Cheers

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΔΕΝ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΜΗΝ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Wraia akuro, an k twra egrapses, oi fotos se sena ta xaza sxolia se xazus uposthriktes s... Stamatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Koita stoxeueis kapou p to belhnekes einai aprwsito, k perneis sbarna kosmo k kosmaki... Exw dei ar8ra gia to poso satanikes einai gatoules ti m les twra... Mporei n exeis kapoia pro8esh alla den einai h swsth... Kaneis san n eides UFO k n mn se pisteuei kaneis, k apla ka8sesai sto dwmatio s me monadiko fws tn o8onh s psaxnontas tn alh8eia... Full ellhniko k protwtupo k oxi amerikano-seira, toxun kanei xiliades alloi k polu polu kalutera, k isws naxa k tn eukairia n kanw k ousiastiko dialogo me autous,gt apoti fainetai monos s katastrefeis to blog k osoi uposthrizoun ta legomena s... Den se pairnei kaneis sta sobara m auton tn tropo... Epanastasi-gr, epanastatwse gia to mellon s k mias k 8es nasai k sto dhmosio fws k gia to mellon ths patridas s p eisai k eimaste h neolaia k stamata n xwrizeis k n dixotomeis enan hdh gamhmeno lao m tis koultouromlkies s...

    Stamatis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Carolos Cantounis Σε ευχαριστώ που με επιβεβαίωσες πλήρως.Πως σε βάλανε στην Στοά?Το γνωρίζεις οτί σχεδόν εξ'ολοκλήρου όλα τα τελετουργικά βασίζουνται στην Καμπαλά,την εβραική τελετή μαύρης μαγείας?Τι έχεις να πείς για τον εκτελεστικό ρόλο των μασόνων στην Σιωνιστική αντζέντα για την υποδούλωση της ανθρωπότητας.Τι έχεις να πείς για τα αίσχη που κάνει το "κράτος" σου στην Παλαιστίνη?Τι έχεις να μας πείς για τους Ρότσθιλντ,Ροκεφέλερ,Κίσσινγκερ και Σόρρος??Περιμένω με αγωνία την απάντησή σου...Χ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και για όλους τους άσχετους εδώ μέσα που λένε ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.Βρείτε μας στο fcbk να κάνουμε ότι ανάλυση θέλετε και να μάθετε τίποτα παραπάνω.Η ινδουιστική θρησκεία βασίζεται εξ'ολοκλήρου σε πίστη σε δαίμονες.Και εγώ πήγαινα σε πάρτυ αλλά η αλήθεια είναι αλήθεια όσο κι αν μας πονάει.Βρείτε μας στις σελίδες μας.Χ.Τ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. gia sas paidia eida to plog kai emeina malakas giati einai pragmata edw pou dn stekoun kserw atoma apo ton xoro auto opws o Ion Vader kai Carlos poio panw pou milisan pollu swsta ta paidia kai eipan pragmata pou dn ta skeftike o athrwpos pou ekane to blog auto..thelo na se rwthsw kati prosopika den mou les exeis dei ta video ths rihanna lady gaga jay z kanye west kai allous??pou olla tous t video clip sxedon mesa exoun uposunidita munimata opws les kai esu??e??kai mplouzes kai genika skinothesies twn video clip tous pou ama ta koitakseis prosektika tha deis pragmata pou dn ta perimenes kai tha meineis??opws bahometh pentalfta to mati kai alla polla??kserw arketa pragmata gia illuminati masonous elohix nefelim skulls & bones kai tetoia exw psaksei to themma kai to psaxnw edw kai 3 xronia kai gia to gnwsto NWO pou theloun na mas kanoun ollous ena kratos kai ta sxetika trela pragmata pou ginontai panw ston kosmo...koita ligo paraekso ti ginete sthn pop mousikh kai hip hop exoun vgei dhmosia kai exoun dhlosei pos exoun poulisei thn psuxh tous ston diavolo gia ta lefta?exeis akousei kanenan tetoio apo ton xoro ths trace/goa trance kai lupa na t kanei auto??opws polla kommatia ths lady gaga ama ta giriseis anapoda to 99% apo auta milame gia t vaal kai to diavolo genika kai alla polla kommatia opws kai to eminem kai tou 2 pac kiolas...pou meta apo ligo kairo katalavan ti ekanan kai arxisan na xrewnoun tous illuminati opws sto hail mary tou 2 pac pou sthn arxh leei kiluminati...alla meta to apotelesma tous einai dhsfimisei katigories dhkastiria gia diaforous logous fulakisei kai akoma kai thanato opws tou 2 pac tou easy E to michael jackson koitata ligo auta psaksou ligo kai kane ena blog pou tha exeis pio polla stoixeia gia na katigoriseis ena eidos mousikhs...kai ksexastika na po me olla po eida akoma kai to onoma mou me niko kai eimai xristianos orthodoksos kai akouw apo mikros psyckedelic trance kai psytrance kai genika auto to eidos mousikhs..kai kserw atoma apo ton xoro ths gt kaiegw asxoloume me thn mousikh alla oxi me psy goa kai genika auto to eidos kai kanw k egw paragogi..alla stirizo auto to eidos gt mou aresei pollu kai einai fovero gt se anevazei kai autoi oi anthrwpoi vazoun ta dynata tous gia na thn fteiaksoun...epeidh uparxoun ena 2 duskografikes pou mporei na einai etsi opws les dn einai anagkh na katigoreis ollous tous kallitexnes kai na tous prosvaleis kai na tous dhsfimizeis me auton ton tropo...na ste olloi sas kala...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εγώ ένα ξέρω, μην λέτε μπούρδες για πράγματα που δεν ξέρετε. Καλή η συνωμοσιολογία αλλά εδώ γίνεται της trance το κάγκελο, της έχετε αλλάξει τα φώτα χωρίς καλά-καλά να ξέρετε τι είναι. Μας έχετε πει κατά καιρούς τελειωμένους, πρεζάκια, whatever. Τώρα θα μας πείτε και δαιμονολάτρες; Έλεος... Ασχοληθείτε με τον ΓΑΠ και αφήστε μας εμάς για όταν λυθούν όλα τα υπόλοιπα "προβλήματα"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ANONYMIA = DILIA
    Giati KRIVESE, "Ανώνυμος είπε"... .
    Anthropo pou fovate na pei tis gnomes tou anoixta ke IPEFTINA den mborei kaneis na parei sta sovara.
    K. Aandahl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Όποιος θέλει τα στοιχεία μου μπορεί να τα έχει, η ανωνυμία στο παραπάνω σχόλιο έγινε χάριν ευκολίας. (Βρες κάτι άλλο να κράξεις.)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. to blog auto einai oti na nai gemato me malakies diladi eleos ka8este kai krinete thn mousikh nixia akouw mpaxometh akouw kai pipes diafores auto pou 8a pw twra paei se auton pou exei to post !! PALIKARI MOU KALO DIAVASE VIVLIA ANOIKSE TA MATIA SOU KAI DES TI GINETE GYRO AI STO DIAOLO NA POUME EDW H ELLADA KAIGETE 8ELOUN NA MAS GAMHSOUN EKS OLOKLIROU NA MAS AFANHSOUN MESA APO PROSOPOU GHS TA MOUNOPANA OI AMERIKANOI KAI OLLOI OI POLITIKOI TO DNT KAI H EOK KAI ESEI EKSIPNE KA8ESE KAI LES GIA THN PSY MOUSIKH KAI SATANISTIKA KAI OTI PROISPA8OUN NA PERASOUN KA8ESTOS ? EISE TELIOS ASXETOS ME OLLA KATALAVES !? ANOIKSTE RE TA GAMO MATIA SAS KAI PROS TO PARON MIN ASXOLEISTE ME MALAKIES KAI KOITAXTE NA KSIPNISETE OLLOI SAS EDW MESA NA KANOUME KATI GIA THN IDIA MAS THN XWRA POU 8ELOUN TA ARXIDIA O PAPANNDREOU KAI KATI MOUNOPANA TOU DNT KAI OI SKATO AMERIKANOI NA MAS AFANHSOUN ANTE NA POUME H XWRAS MAS KEGETE KAI OLLOI EDW THS PSOLHS TOUS TON XAVA KSIPNISTE RE GIATI SE 10 XRONIA APO TWRA AMA DN KSIPNISETE H ELLADITSA MAS ME THN MEGALH ISTORIA DN 8A YPARXEI !! KSIPNATE REEEEEEEEEEEEEEEE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. masonoi eiste pio panw .... zwa ksypnate!!!!!!!!! mprabo epanastash gia to post! kwlomasonoi kai eyraioi erxetai h wra sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Διονύσης , Κέρκυρα9 Νοεμβρίου 2011 στις 10:39 μ.μ.

    Επαναστατες διχως αιτια, η επανασταση ξεκιναει με το να βαζουμε ταμπελες στα ειδη μουσικης? δλδ ο σατανιστης δεν ακουει τπτ αλλο εκτος απο psychedlic? ολη μερα ειναι σε παρτυ και χτυπιεται και λατρευει τον σατανα? (αντε να ακουει και λιγο ντεθ μεταλ ε?)Δεν εχετε με τι να ασχολιθητε και πιασατε τα θρησκευτικα? Αρα και οι μεταλαδες σατανιστες με το βαψιμο σαν καρναβαλοι αρα να ακουμε ψαλμοδιες τις εκλησιας γιατι και τα τσιφτετελια του διαβολου ειναι αφου χτυπιουνται σαν δαιμονισμενοι, ρε φιλε να σε ρωτισω κατι? την Ελενη Λουκα τι την εχεις? Εκτος απο πορτρετο που σιγουρα την εχεις.
    ΤΟ Μονο που βλεπω ειναι οτι καταπατητε ανθρωπινα δικαιοματα καθως το δικαιομα στην επιλογη το εχετε κανει να εχουμε μια μονο επιλογη αυτη που θα μας υποδιξετε εσεις ωστε να μην σχολειαστουμε αρνητικα. Μονο σαν αστειο μπορω να δω το εν λογο κειμενο του επισης αστειου αρθογραφου που θα μας πει και σατανιστες βγαζοντας πορισμα απο κατι flyer που ο καρλος εξηγισε τον λογο υπαρξης τους και τι αποικονιζουν αλλα δεν περιμενω απο ελληνα να βγει και να πει συγνωμη η το περνω πισω γτ δυστιχως για μενα και την χωρα μου οτι καλητερο εχω να δειξω ως ελληνας το εδειξα πριν τοσο καιρο που μονο τα μνημια αυτου του πολιτισμου μπορω να δω τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΓΙΔΙ ΑΠ ΤΗΝ ΚΕΡΚΥΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. δλδ ο σατανιστης δεν ακουει τπτ αλλο εκτος απο psychedlic? ολη μερα ειναι σε παρτυ και χτυπιεται και λατρευει τον σατανα? (αντε να ακουει και λιγο ντεθ μεταλ ε?)Δεν εχετε με τι να ασχολιθητε και πιασατε τα θρησκευτικα?

    ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΤΙ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΛΕΣ ΡΕ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ! ΘΥΜΑ! ΠΡΟΒΑΤΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Alex ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΙΠΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΖΟΜΠΙ, ΟΤΙ ΕΓΙΝΕΣ ΚΑΙ ΣΥ, ΑΝ ΟΧΙ ΕΣΥ Ο ΥΠΟΛΟΙΠΟΣ ΚΟΣΜΟΣ!!! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!! ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΜΑΣ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Διονύσης , Κέρκυρα ... ΜΑΣΟΝΟΣ Ε;;; ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΤΑ ΛΕΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καρολος Καντουνης ΕΣΥ ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ εβραιος ;;; ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΕΙΣ Ε;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΔΩ ΜΑΣΟΝΟΙ! ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ!!!! ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΓΙΑ ΣΕΝΑ... ΑΝ Ο ΑΝΤΙΣΙΜΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΙΜΑ, Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Virtzinia κανε μου μπεεεεεεεε μασόνα εβραία... ζωο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Proton dn eime masonos
    defteron dn eime evraia (kai oxi dn exo tpt me tous ebraious) oute ta vazo mati tous opos merikoi merikoi onomata dn leme ANONIME
    kai triton re touvlo tou kerata pou to mono pou ksereis eine na krazeis ti zori travas ?
    eleftheria apopseon dn exoume? i eise apo aftous pou kimoude me mia svastiga tipomeni pano se maksilari ?
    gia sovarepsou ligo kai kita na vreis na kaneis kai ala pramata apo to na krazeis
    ego apadisa se ena block to opio theoro gelio os prosegisi gt polu apla akouo trance kai polu apla ola afta pou eipe to pedi dn adiprosopevoun to idos aftis tis mousikis... esi tora ti se epiase kai krazeis xoris na sou gteo? sou ethika tpt?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΕ ΚΡΑΖΩ ΒΟΥΡΛΟ ΓΙΑΤΙ ΝΑΙ, ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΕΤΡΕΨΕΣ ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΣΟΥ... ΕΣΥ ΜΟΥ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ... ΤΟ ΚΡΑΞΙΜΟ ΟΛΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ!
    ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΣΟΥ...

    ti sto diaolo kapnize kai ta eide ta nixia tou kthulu?

    ΕΣΥ ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΠΝΙΖΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΡΩ... ΑΛΛΑ ΜΑΛΛΟΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ Η ΧΟΥΝΤΑ... ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΑ ΤΗΝ ΧΛΕΥΑΖΕΙΣ...ΖΩΟ , ΠΟΥ ΘΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Πόσο τραγικοί και απαίδευτοι είστε...
    Καταρχάς γιατι απαντάει συνέχεια ο ίδιος εναντία σε ολους τους φιλους της trance;
    Σε κεράτωσε η γυναίκα σου με κανένα raver ρε μαστορα;
    Έπαθες καμια νιλα περίεργη σε κανένα παρτυ;
    Τέτοιο κομπλεξισμο σε ενήλικα δε βλέπει συχνά κανείς.
    Για καλη μου τύχη που και που παρακολουθούσα το συγκεκριμένο blog,αλλά τώρα που εκτεθηκατε και κατάλαβα τον τρόπο που προσέγγιζετε τα θέματα σας,ποιος ξέρεις τι φούμαρα μας πουλάτε και για τα αλλά θέματα...
    Πραγματικά δεν έχετε ιδέα εδω μέσα έτσι;
    και κραζετε και ανθρώπους που σας μιλάνε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ,όμορφα και εμπεριστατωμένα...
    Ασε που με αυτά που λέει το blog εχω περα, θα αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα του τα θέματα πλέον...
    Ρε μπας και οι μασωνοι είναι τίποτα οικολόγοι ακτιβιστές,και στις στοές μεγαλωνουν Παντα;
    Μου φυτεψατε την αμφιβολία για όλα τώρα εσείς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. vagelis da εισαι για τον πεο ''ανθρωπε''! οι ανθρωποι σου μιλανε με στoιχεια και συ μιλας με κλανιες απ'το στομα σου! εισαι αξιος της τυχης σου και λυπαμαι γι 'αυτο! δυστυχως οι ΕΛΛΗΝΕΣ εγιναν προβατα και υπερασπιζονται , οχι ολοι ευτυχως, το μαντρι τους... βλεπε εσενα...!μοκο τωρα! Η γυναικα σου ειναι σπιτι τωρα η..... ;-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. και κραζετε και ανθρώπους που σας μιλάνε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ,όμορφα και εμπεριστατωμένα...;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ! ΤΥΦΛΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ; ΔΕΙΤΕ ΣΧΟΛΙΑ...

    μη λεμε και τριχες ομως...
    ακου τα νυχια του "κθουλου" στο ταβανι,χαχαχαχα...

    ma ti sto diaolo kapnize kai ta eide ta nixia tou kthulu?

    ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ!

    Οι απόψεις είναι σαν τις κ..., όλοι έχουν από μία. ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ζώα.

    h χαρά των "ηλθιων" έγινε το internet να ποστάρουν ότι μαλακια τους κατεβει

    ξυπνήστε εσείς ζώα!!

    μαλλον εισαι 200 κιλα αγαμητος με προεκτασεις του χεριου σου το ποντικι και το πληκτρολογιο..αν εχω πεσει εξω τοτε θα εισαι απλα κομπλεξαρα του κερατα..ζωο σαν τη μανα σου κανενα κακιασμενη αδελφαρα..

    stamata n xwrizeis k n dixotomeis enan hdh gamhmeno lao m tis koultouromlkies s...

    μην λέτε μπούρδες για πράγματα που δεν ξέρετε

    PALIKARI MOU KALO DIAVASE VIVLIA ANOIKSE TA MATIA SOU KAI DES TI GINETE GYRO AI STO DIAOLO NA POUME

    ΑΡΑ ΄΄ΦΙΛΕ'' VAGELIS ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ....(και κραζετε και ανθρώπους που σας μιλάνε ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ,όμορφα και εμπεριστατωμένα...) ΤΙ ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ!!!! ΛΕΣ Κ ΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΖΩΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΨΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Anwnimos pou eripes man gia to pedci mou sorry kiolas alla to pedi mou otan me to kalo geni8ei kai ama kanw pedi dn kserw ti 8a akouei mexri tote kai ti 8a akougete mexri tote ok ? : )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Όταν βλέπω κάτι τέτοιες ιστοσελίδες, χαίρομαι υπερβολικά που δεν είμαι διαδικτυακά κοινωνικοποιημένος πλεον.Γλιτώνω τον εαυτό μου από πολλαπλά εγκεφαλικά επεισόδια...
    Παρ'όλα αυτά:

    Είναι γεγονός ότι κάποια παρακλάδια της λεγόμενης σύγχρονης dark psy-trance, προκαλούν αρνητικότητα και σύγχυση στους ακροατές ειδικά όταν αυτοί έχουν καταναλώσει ψυχο-ενεργές ουσίες, λόγω της υπερβολικά χαώδους δομής της μουσικής...και της κακοτεχνίας της...

    Από την άλλη υπάρχει και η άλλη "psychedelic trance"...αυτή που είναι η πιο δημοφιλής εδώ και αρκετά χρόνια και που μοιάζει να είναι πιο κοντά στην ΠΟΠ και όχι σε καλλικατζάρια, κτουλου και λοιπά.
    Είναι τόσο κοντά στην ποπ, όσο και στα ελαφρολαικά με μπιτ (με ή χωρίς τα λόγια)...ΚΑΜΙΑ ΠΑΓΑΝΙΛΑ..κανένα ρούφηγμα ενέργειας.

    Και για να τελειώνουμε με τις μαλακίες, όταν ο άλλος είναι απλά καύτης και απλά πάει στα πάρτυ, δεν έχει καμία ενέργεια να στείλει σε κανένα δαίμονα...γιατί πολύ απλά δεν το πιστεύει.
    Το μόνο που πιστεύει αντε να ναι το γήπεδο που θα πάει αύριο.

    Άιντε να πούμε έχετε εκλογικεύσει τα πάντα, μπούλη blogger, αποκρυφολάγνε.
    Είσαι ή βαλτός του κερατά ή κάτω από 20 χρονών και έχεις δει το αρραιβαλς.

    Η τεχνική της μισής αλήθειας που και καλά βάλλεσαι κατά, κάνει πάρτυ εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΙΔΗ Ή ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΙΔΙΑ! ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΔΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. spec/crmbll αντε και μαμησου ρε τρομπαριμπα βλακ@κο μασονε μπαστ2ρδε πουτ#ν@ς γι$

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Σε ΟΛΟΥΣ τους ανωνυμους τους γαμω την μανα χαλανε με μλκς και καλα την απαντιση στις πιπες του μαλακα που ανεβασε αυτο το 8εμα ο καραγιοζης που στοιχηματιζω οτι ειναι απο τον ιδιο που το ανεβασε για να ληξει το θεμα τωρα μιλατε ολοι ανωνυμα και παρτε τα @@ μου σκατογυφτοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. http://www.youtube.com/watch?v=80-yryGJzS8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. magkes eite to 8elete eite oxi OLES oi mousikes xrhshmopoioun auta ta symvola oxi gia na perasoun 8rhskeies k tetoia alla gia na meinoun sto kefali tou ka8enos logw ths arxitektonikhs domhs tous k ths xrhshs tous apo polles etairies yposynhdhta… etsi xrhsimopoiei o kallitexnhs kati to opoio yparxei sto kefali mas apo prin gia na proselkisei ton akroath…. oxi mono sthn psy alla se OLA ta eidh mousikhs…… ME LIGA LOGIA MARKETING!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. re paidia sovarefteite ligo.....katarxas vlepw n milate edw pera gia tn kthulhu sinexeia.....o opoios EINAI PSEFTIKOS!!!!!proerxete apo to myalo enos syggrafea tou Lovecraft o opoios exei grapsei to my8istorima The Necronomicon...kata deuteron o Baphomet pou les dn ein kan daimonas alla paganistiki 8eotita....an deis tn apokwdikopoiisi tou onomatos Baphomet vgainei i elliniki le3i sophia....Dld latrevane tn arxaioelliniki 8ea sophia...o pantepoptis ofthalmos pali vgainei apo to mati tou Ra stin arxaia Aigypto gi'auto k ein mesa se pyramida....t oti ti pentalfa pali symvolizei ton teleio an8wpo...auton pou ein se apolyti galini me ta 4 stoixeia mesa tou alla k me tn psyxi tou pou ein t 5o stoixeio....to fidi twra proerxete apo polly palia peripou sta 40.000 xronia prin opou oi an8wpoi eixan tin legomeni ophiolatreia....twra an kapioi koble3ikoi pseftoxristianoi 8eloun n krazoun k n aporiptoun otidipote ein e3w apo tn 8riskeia tous na pane na kaoun me tous omoious tous....to oti kapia symvola exoun metatrapei se symvola misan8rwpismou k tromolagneias apo kapia a8lia atoma opws o xitler me tn swastiga dn exoun kamia sxesi me to ali8ino noima twn symvolwn....wraies oi 8ewries synomwsias alla kapou eiparxei k ena orio (orio geliotitas)....a kai autos pou eftia3e to blog auto n psaxtei kalytera gt dn exei apodei3eis g auta pou leei....

    Sygnwmi gia tin anwnimia alla dn exw kapio logariasmo gia na fainomai....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή