Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Συνεχίζουν τα ανδραγαθήματά τους οι απεργοί πείνας της Υπατείας

panigirismoi_ipatia
Απεργία πείνας για να μην απελαθεί, ξεκίνησε στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων, ένας 20χρονος Μαροκινός, που συνελήφθη κατηγορούμενος για απόπειρα βιασμού σε βάρος Χανιώτισσας στις Καλύβες Αποκορώνου.
Και δεν είναι καθόλου περίεργο που επέλεξε αυτό τον δρόμο, αφού το έχει...
ξανακάνει και στο παρελθόν. Πρόκειται για έναν ακόμη από τους απεργούς πείνας της περίφημης Υπατείας. Μετα τους τέσσερεις που είχαν συλληφθεί με κλοπιμαία, έρχεται ακόμη μία υπόθεση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φώς της δημοσιότητας, πριν από λίγες ημέρες μια άτυχη γυναίκα γυναίκα πήγε σε κατάστημα στην περιοχή των Καλυβών όπου εργαζόταν ο 20χρονος και σύμφωνα με την καταγγελία της, αυτός της επιτέθηκε σκίζοντάς της τα ρούχα, με προφανή σκοπό τον βιασμό και μάλιστα την έβαλε με την βία μέσα στο αυτοκίνητό της, κάθισε στο τιμόνι και στην προσπάθειά του να το οδηγήσει το έριξε σε τοίχο.
Μετά την καταγγελία της, ο 20χρονος συνελήφθη , σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα βιασμού, αλλά του ασκήθηκε ποινική δίωξη για ασέλγεια. Παράλληλα κινήθηκε η διαδικασία για την απέλασή του, όπως συμβαίνει με τους αλλοδαπούς που διαμένουν παράνομα στην χώρα και συλλαμβάνονται για διάφορα αδικήματα.
ΟΜΩΣ, αυτός θεωρεί ότι το χαρτί που πήρε από την τότε διαπραγμάτευση με την κυβέρνηση, μέσω των διαφόρων ακροαριστερών, έχει το δικαίωμα να κάνει ό,τι του γουστάρει στην χώρα.
Και κάνει ξανά απεργία πείνας, προκειμένου να μην απελαθεί. Φυσικά στο πλευρό του σπεύδουν οι γνωστοί τύπου της αριστεράς, οι οποίοι λοιπόν εσχάτως μετατρέπονται και σε υποστηρικτές βιαστών;
ΥΓ Αν λάβουμε υπόψιν μας τα ποσοστά διαλεύκανσης των διαφόρων εγκλημάτων από την ΕΛΑΣ, αναρωτιόμαστε πόσοι ίσως ακόμη να έχουν κάνει διάφορα και να μην έχουν συλληφθεί από αυτούς τους 300...

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου