Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

«Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της» ...Ποιο έργο;Αρχικολοτούμπα!!!

«Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της»  "Η Ευρώπη είναι σαν το τζάκι, πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξερχόμενος χθες το μεσημέρι από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο. Αναμένεται η ανοιχτή επιστολή από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ

"Η Ευρώπη είναι...
σαν το τζάκι, πολύ μακριά κρυώνεις, πολύ κοντά καίγεσαι", είπε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ εξερχόμενος χθες το μεσημέρι από το Μέγαρο Μαξίμου μετά τη συνάντηση που είχε με τον Λουκά Παπαδήμο, ερωτηθείς για το αν προτίθεται να αποστείλει στους Ευρωπαίους υπογεγραμμένη επιστολή με τις δεσμεύσεις του.
Ο Γ. Καρατζαφέρης, ερωτώμενος επίσης για τον χρόνο των εκλογών, επανέλαβε με νόημα ότι "κάθε μέρα που περνάει αντιλαμβανόμαστε πως δεν μπορούμε να λειτουργούμε μέσα σε ασφυκτικά πλαίσια. Η κυβέρνηση πρέπει να ολοκληρώσει το έργο της", ενώ εξέφρασε για άλλη μία φορά την εκτίμησή του προς το πρόσωπο του πρωθυπουργού λέγοντας χαρακτηριστικά πως "για μένα βγαίνει αβίαστα το συμπέρασμα ότι αν δεν τον είχαμε τέτοιες ώρες, έπρεπε να τον επινοήσουμε. Εχει μια πολύ καλή γνώση, άποψη και συνεργασία με την Ευρώπη, κάτι που χρειαζόμαστε πολύ αυτή την περίοδο".
Εν τω μεταξύ σήμερα, όπως είχε συμφωνήσει ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ σε συνάντηση που είχε την περασμένη Κυριακή με τους εκπροσώπους της τρόικας, αναμένεται να δημοσιευθεί στην κομματική εφημερίδα του ΛΑΟΣ, την "Α1", η ανοιχτή επιστολή του Γ. Καρατζαφέρη προς τον λαό, την οποία ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ θα κοινοποιήσει σε ξένους ηγέτες, αλλά και στους επικεφαλής της Ευρωπαϊκής Ενωσης και του ΔΝΤ.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή του κ. Καρατζαφέρη θα περιέχονται όλα εκείνα τα στοιχεία που χρειάζονται ώστε να μην υπάρχει άλλοθι για μη εκταμίευση της έκτης δόσης του δανείου προς τη χώρα μας. Θα περιγράφονται επίσης οι ακριβείς λόγοι που οδήγησαν τον ΛΑΟΣ σε συμφωνία συμμετοχής στην κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ θα γίνεται εκτενής αναφορά στις ευθύνες -τόσο της ελληνικής πλευράς όσο και της πλευράς των εταίρων μας- που οδήγησαν την κατάσταση εδώ που είναι σήμερα.
Γιώργος Πίκουλας

www.ethnos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου