Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Καν' το όπως στη Ζιμπάμπουε...


thumb
Της Τζένης Κ.
Λοιπόν. Σύμφωνα με τον ΟΟΣΑ, στο έβγα του 2011 θα έχουμε ύφεση της τάξεως του 6,1% και το ΑΕΠ θα συρρικνωθεί κατά 3%. Τα πράγματα δηλαδή είναι χειρότερα κι από τις προβλέψεις των δανειστών μας. (Που δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο...
από το να κάνουν επιεικείς προβλέψεις οι δανειστές για τους δανειζόμενους).
Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Εργασίας, η Ανεργία θα φτάσει το 22-23%. Και σε λίγο θα είναι πιο λογικοφανές το ανάποδο, δηλαδή…: «Σύμφωνα με το Ινστιτούτο Ανεργίας, η Εργασία θα φτάσει το 22-23%.
Σύμφωνα με τους ειδικούς «όσο κι αν φαίνεται παράδοξο, παρ’ όλη την οικονομική  ύφεση, θα αυξηθούν οι εξαρτήσεις, είτε αυτό αφορά νόμιμες ουσίες (καπνό, αλκοόλ, χάπια, με ή χωρίς συνταγή γιατρού) είτε παράνομες ουσίες (τα σε –ίνη).  Θα αυξηθούν και άλλες εξαρτητικές συμπεριφορές, όπως ο τζόγος, η χρήση του διαδικτύου για τυχερά παιχνίδια, ακόμα και οι διατροφικές συνθήκες με τις ακραίες εκφάνσεις, όπως η παχυσαρκία (τελικά ο Θόδωρος Πάγκαλος είχε οικονομική ύφεση πολύ πριν την εμφανίσουν οι υπόλοιποι συνδαιτημόνες του κι εμείς βιαστήκαμε να τον πούμε χοντρούλη) ή ψυχογενής ανορεξία».
Σύμφωνα με τους επιστήμονες της Ελληνικής Εταιρίας Μελέτης και Αντιμετώπισης του AIDS, υπάρχουν ήδη άστεγοι και τοξικομανείς που μολύνονται επί τούτου με τον ιό για να εισπράξουν το επίδομα των 700 ευρώ από την Πρόνοια.
Σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα «Takvim» («Το βήμα» αλλά στο τσιμέντο και στα πλακάκια που κάνει τακ- τακ) οι ελληνίδες για να αντεπεξέλθουν στα οικονομικά προβλήματα έχουν γίνει, ως επί το πλείστον, π@τ@νες. Είναι επειδή βλέπουμε και πολλά τούρκικα σήριαλ και, όσο να’ ναι, παραδειγματιζόμεθα…
Σύμφωνα… σύμφωνα… σύμφωνα…
Μία γύρα στα media της τάβλας δύναται να αποφέρει μία καλή σοδειά από δυσοίωνες διαπιστώσεις και προβλέψεις σύμφωνα με κάποιους, συνοδευμένες από κάμποσα φωνήεντα…(ωωωω! Ααααα! Ιιιιιιιι!) Πλην όμως, δεν έχουμε ακόμα φτάσει στον πάτο. Δε γίναμε ακόμα Ζιμπάμπουε. Στην περήφανη χώρα μας, οι τιμημένες γυναίκες (ωχ! τα επίθετα «περήφανος» και «τιμημένος» στην ίδια πρόταση… κακό σημάδι) δεν έφτασαν ακόμα στο σημείο να βιάζουν άνδρες όπως συμβαίνει στη μακρινή αφρικανική χώρα. (Μεταφέρουμε από το σχετικό ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας την ανατριχιαστική μαρτυρία ενός Ζιμπαμπουίνου: «Μία από τις γυναίκες έριξε νερό στο πρόσωπό μου και στη συνέχεια μου έκαναν μια ένεση, που μου προκάλεσε ισχυρή σεξουαλική επιθυμία», είπε.
«Σταμάτησαν το αυτοκίνητο και με ανάγκασαν να κάνω σεξ με κάθε μία από αυτές, αρκετές φορές, με τη χρήση προφυλακτικών. Όταν τέλειωσαν με άφησαν στη ζούγκλα εντελώς γυμνό».
«Ορισμένοι άνθρωποι συγκεντρώθηκαν και με βοήθησαν να καλέσω την αστυνομία, που με πήγε στο νοσοκομείο για να αντιμετωπίσω τις παρενέργειες του φαρμάκου που μου έδωσαν, καθώς η επιθυμία να κάνω σεξ υπήρχε ακόμη», δήλωσε.
Οι γυναίκες που θα δικαστούν αντιμετωπίζουν 17 κατηγορίες άσεμνης επίθεσης –καθώς ο νόμος της Ζιμπάμπουε δεν προβλέπει την πράξη βιασμού άνδρα από γυναίκα. )
Και γιατί παρακαλώ βίαζαν οι αδίστακτες Ζιμπαμπουίνες τους σερνικούς; Για εκδίκηση; Για τη χαρά; Όχι… Τους βίαζαν για να περισυλλέξουν το σπέρμα τους και να διενεργήσουνε τελετές που φέρνουν πλούτη…
Σπέρμα; Και πλούτη του ονείρου ανεξαρτήτως ΟΟΣΑ; Μήπως ήρθε η ώρα να πέσουμε ακόμα πιο χαμηλά;
Στη Ζιμπάμπουε αδελφές μου! Στη Ζιμπάμπουε… Και Ακούνα Ματάτα!

topontiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου