Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ευτυχώς υπάρχουν ακόμη Έλληνες!


arkadi_auΤίμησαν το Αρκάδι στην μακρυνή Αυστραλία
Ο κόσμος καταχειροκρότησε το μικρό, εφηβικό και μεγάλο χορευτικό συγκρότημα της Παγκρήτιας Ένωσης που λάμπρυναν το χορό με την παρουσία τους τα οποία απαρτίζονται από παιδιά της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς.Την 145η επέτειο του ολοκαυτώματος της Ιεράς Μονής Αρκαδίου τίμησε...
η Παγκρήτια Ένωση Μελβούρνης - Αυστραλίας στο "Κρητικό Χωριό" της Μελβούρνης.
Ο κόσμος καταχειροκρότησε το μικρό, εφηβικό και μεγάλο χορευτικό συγκρότημα της Παγκρήτιας Ένωσης που λάμπρυναν το χορό με την παρουσία τους τα οποία απαρτίζονται από παιδιά της δεύτερης, τρίτης και τέταρτης γενιάς.
Το καλλιτεχνικό μέρος της βραδιάς κάλυψαν οι καλλιτέχνες από την Κρήτη Ηλίας Χορευτάκης (Βιολί - τραγούδι), ο Νίκος Βρουλάκης, (Λαούτο) και ο Βασίλης Νικολουδάκης (Κιθάρα ).
Την επόμενη μέρα στην κατάμεστη εκκλησία της Παναγίας στην Ιερά Μονή του ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ τελέστηκε Δοξολογία από τον πατέρα Σπυρίδωνα Μπόνια, ενώ ακολούθησε η επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο των Ηρώων για το ολοκαύτωμα της Ιεράς Μονής Αρκαδίου.
Οι εκδηλώσεις για το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΡΚΑΔΙΑ συμπεριλάμβαναν εκτός από την Πανηγυρική Χοροεσπερίδα, Δοξολογία, Επιμνημόσυνη Δέηση, και ένα Σεμινάριο Κρητικού Χορού, Παραδοσιακή Κρητική Παρέα, Παροικιακό Πρωτάθλημα Τένις, Διάλεξη για τον Νίκο Καζαντζάκη, Βραδιά Κινηματογράφου, Μνημόσυνο για τους Τέσσερις Μάρτυρες και μια εκδήλωση της νεολαίας.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου