Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2011

Eλεος!Φτάξτε το αυτοκίνητό σας στην ... Βουλγαρία


aytobox
Το διαφημιστικό που βλέπετε ως φωτογραφικό υλικό στις οθόνες σας, διανέμεται σε πολλές πόλεις της Βορείου Ελλάδος. Διαφημίζει κάποια αλυσίδα συνεργείων στην Βουλγαρία, Η οποία καλεί τους Έλληνες να πάνε λόγω των ελκυστικών τιμών. Προφανώς κάποιος έξυπνος Βούλγαρος επιχειρηματίας, προσπαθεί...
να εκμεταλλευτεί την οικονομική κρίση στη χώρα μας, κάνοντας πολύ καλές προσφορές. Κάνοντας όμως με αυτό τον τρόπο την κρίση ακόμη χειρότερη, καθώς οι Έλληνες συνάδελφοί του, που δεν μπορούν να έχουν - για πολλούς και διάφορους λόγους - χαμηλότερες τιμές από αυτόν, οδηγούνται στην οικονομική καταστροφή.
Είναι γνωστό ότι μέχρι στιγμής, δεν είναι λίγοι αυτοί οι οποίοι ακόμη και για βενζίνη πηγαίνουν στην Βουλγαρία. Και όχι μόνο για βενζίνη, αλλά και για τα καθημερινά τους ψώνια. Λόγω και αυτού, μία στις τέσσερις εμπορικές επιχειρήσεις στις παραμεθόριες περιοχές έχουν κλείσει, ενώ ήδη έχουν μεταναστεύσει στα γειτονικά κράτη 1.500 μεταποιητικές επιχειρήσεις.
Για την κεντρική κυβέρνηση της χώρας το ζήτημα δεν υφίσταται καν, αφού κανένα μέτρο δεν έχει παρθεί για να αναχαιτισθεί η κατάσταση. Και η χώρα μας αιμορραγεί οικονομικά, όχι μόνο προς την Βουλγαρία, αλλά ακόμη και προς τα Σκόπια.

elkosmos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου