Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου 2011

Την Τρίτη αποκλεισμός της Βουλής με ότι μέσο διαθέτουμε...να πέσουν ΤΩΡΑ

ΤΡΙΤΗ 27/9 ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ&ΕΜΕΙΣ ΧΑΡΑΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ!

Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη 27/9/2011

Η τελευταία ευκαιρία κάθε Έλληνα έχει ημερομηνία. Αποκλεισμός της Βουλής των Ελλήνων την ερχόμενη Τρίτη που θα ψηφιστεί ο φόρος για τα...

ακίνητα μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ. Με αυτοκίνητα, μηχανές, πεζοί, όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα. Δώστε τέλος στην προδοσία. Όλη η Ελλάδα ενωμένη.

Διαδώστε το μήνυμα, με κάθε μέσο η ελπίδα είναι στα χέρια κάθε ενός ξεχωριστά.

VOLCANO
ksipnistere.blogspot.com

2 σχόλια:

  1. Συμφωνω και θα ειμαι εκει.ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μουνοπανα ειναι και θα ειναι ΟΛΟΙ οσοι ειναι και θα ειναι πολιτικοι.Το συστημα ειναι και θα ολο λασπη οσο υπαρχουν προνομια για τους βουλευτες,οσο υπαρχουν τα ρουσφετια οσο ο καθενας νοιαζεται για την παρτι του και μονο.

    Ολο ακουω πτωχευση και πτωχευση βλεπω καθημερινα ανθρωπους να χανουν τις δουλειες τους [απο ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ ΦΥΣΙΚΑ ]!!!!
    Και βγαινει η ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ των δημοσιων ΤΕΜΠΕΛΙΔΩΝ[οχι ολοι γιατι ειπαρχουν και δημοσιοι που κανουν αριστα την δουλεια τους!] και αντιδρουν στα μετρα περι απολυσεων ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ με τα γελεια επειδομα ΠΑΝΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ που ξυνοσασταν με τα βολικα ωραρια και τους παχιλους μισθους! |
    Τοσα χρονια στεκοσασταν ΑΡΝΙΑ μπροστα στους ποιμενες ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΙΣΗΣ για να σας κανουν ρουσφετι και να σας "βολεψουν" εσας η καποιον κοντινο σας ενω υπαρχαν ενναλακτικες αλλα γιατι να κοπιασω λιγο μωρε δεν γαμιεται.ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΟΛΕΜΑ ΚΑΙ Ο ΚΟΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΟΣ!!
    Εγω φετος θα μπηκα στην ανωτατη εκπαιδευση και τα μονα που εχω δεδομενα ειναι
    1ον οτι με το που μπω για την εγγραφη μου θα με πλησιασουν 5-6 προκειμενου να μπω σε καποιο κομμα να παιρνω σημειωσεις και να παιρναω τα μαθηματα ΟΧΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟ ΒΟΛΕΜΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΒΓΩ ΤΟΥΒΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΗΣΤΙΜΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
    2ον οτι δεν θα βρω καθολου ευκολα δουλεια και αν βρω μπορει να ειναι κατι που δεν θα μου αρεσει αλλα ξερετε κατι ολοι απο καπου ξεκιναμε και εστω και αν δεν μου αρεσει θα δουλευω για ζησω οχι για να παρω αμαξι και λεφτα να βγαινω και μαλακιες αλλα για να εχω τα βασικα συτηση και στεγη !!
    Αμα δεν αλλαξει εξ'ολοκληρου το συστημα οτι και να κανετε δεν προκειται να βρουμε ισιο δρομο!ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΑΛΗΘΙΝΗ,ΙΣΟΤΗΤΑ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ !!!

    ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΤΑΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ!
    ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΓΕΝΕΤΗΡΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ!!!
    ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΤΗΝ ΘΕΣΠΙΣΑΝ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΝ ΓΑΜΗΣΑΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ !!

    Δημητρης 18 χρονων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή