Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2011

Συνελήφθη σε βίλα στην Ανάβυσσο ο Μάκης Ψωμιάδης!


Συνελήφθη σε βίλα στην Ανάβυσσο ο Μάκης Ψωμιάδης!
Συνελήφθη- όπως πρώτο μετέδωσε το Newpost.gr-  στις 16.45 σε βίλα στην Ανάβυσσο, ο Μάκης Ψωμιάδης ο οποίος καταζητούταν για σωρεία παραβάσεων και τα στημένα παιχνίδια. Ο «Μάκαρος» διέμενε... τον τελευταίο μήνα σε πολυτελή βίλα στην παραθαλάσσια περιοχή μαζί με μία φίλη του. Οι Αστυνομικές Αρχές έπειτα από συντονισμένες προσπάθεις μαζί με την βοήθεια της Αντιτρομοκρατικής παρακολούθησαν συνεχώς  τον Ψωμιάδη και τις τηλεφωνικές του επικοινωνίες  τις τελευταίες μέρες. Εν τέλει η αστυνομία πραγματοποίησε χτες αργά το βράδυ έφοδο στη βίλα και εν τέλει προέβησαν στη σύλληψή του.


H συλληψή του μάλιστα συνέπεσε με την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμούτου για υποβιβασμό της Καβάλας στην Δ' Εθνική. Πλέον ο Ψωμιάδης αναμένεται να οδηγηθεί στον ανακριτή, κάτι που έπρεπε να είχε κάνει από τον Ιούνιο. Ο πρώην αθλητικός παράγοντας καταζητείται εδώ και τρεις μήνες περίπου από τις Αρχές της Ελλάδας για το σκάνδαλο για τους στημένους αγώνες ποδοσφαίρου, όμως κάποιες πληροφορίες τον ήθελαν να βρίσκεται σε γειτονική χώρα. Η Εισαγγελία Εφετών μάλιστα απέστειλε διεθνές ένταλμα σύλληψης στις Αρμόδιες Αρχές.

Ο «Μπιγκ Μακ» κατηγορείται για συμμετοχή σε κυκλώματα παράνομου στοιχήματος. Σύμφωνα με ηχητικά ντοκουμέντα που βρέθηκαν στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ. φαίνεται να «στήνει» αγώνες καθώς και να εμπλέκεται σε υποθέσης διακίνησης αναβολικών.

Από ώρα σε ώρα σε ώρα αναμένονται και επίσημες ανακοινώσεις από την ΕΛ.ΑΣ.
 
www.newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου