Παρασκευή 26 Αυγούστου 2011

Ο ''αξιοπουστός''...αυτοί...και τα δύο κομματά τους



Θυμάστε τι έλεγε ο «αξιόπουστος» απευθυνόμενος στον Καραμανλή για το σκάνδαλο της Ζήμενς???«Να ματώσουμε μαζί -και τα δύο κόμματά μας- για να βρούμε την αλήθεια»

Το πε και το κανε ο «αξιόπουστος»… μάτωσαν μαζί.

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Μαζί τα παντελόνιασαν (και τα δυο κόμματά τους) με τους εκατέρωθεν Τσουκάτους σε ρόλο κουβαλητή στα κομματικά τους σεντούκια…
Μαζί αποφάσισαν (και τα δύο κόμματά τους) να εγκαινιάσουν την πολιτική συναίνεση χθες, στέλνοντας στο κρεβάτι του Προκρούστη το δημόσιο πανεπιστήμιο, κουρελιάζοντας συναινετικά (και τα δυο κόμματά τους) το Ελληνικό Σύνταγμα.
Μαζί χορογράφησαν (και τα δύο κόμματά τους) πως το «δώρο» της πολιτικής συναίνεσης στο νομοσχέδιο Bilderberg, θα συνοδευόταν από το «αντίδωρο» συγχωροχάρτι της κοινοβουλευτικής απαλλαγής αυτών που κατά τα άλλα «θα μάτωναν και τα δυο κόμματά τους» για ν αναζητήσουν την αλήθεια. 

Και την έθαψαν την αλήθεια. Και τα δύο κόμματά τους.

Μαζί ξεφτιλίστηκαν (και τα δυο κόμματά τους) προσφέροντας την ασυλία της διερευνητικής απαλλαγής στους Γερμανούς Ευρωκράτορες, και τώρα προς τιμήν (και των δύο κομμάτων τους), οι Γερμανοί εισβολείς βάζουν και πάλι την μπότα της ντροπής στην Ελλάδα, όχι για να επενδύσουν αλλά για να πλιατσικολογήσουν το δημόσιο πλούτο, την ενέργεια, τις στρατηγικές υποδομές, την αξιοπρέπειά μας. 

Και απαιτούν έναν απόλυτο «παράδεισο» ασυδοσίας για να μπορούν να ασελγούν ανενόχλητοι χωρίς νομικούς και ηθικούς φραγμούς...

Γι αυτό το χάλι…
Γι αυτόν τον εθνικό και πολιτικό ξεπεσμό…
Γι αυτόν τον πρωτοφανή ραγιαδισμό…
Γι αυτή την απίστευτη κοροϊδία σε βάρος ολόκληρης της Ελληνικής κοινωνίας…
Οι υπεύθυνοι είναι εδώ.
Είναι παρόντες. Είναι θρασύτατοι. Είναι ξετσίπωτοι. Είναι αδίστακτοι στο εθνοκτόνο έργο που εργολαβικά έχουν αναλάβει.

Είναι αυτοί και τα δυο κόμματά τους, που χωρίς τσίπα, χωρίς το παραμικρό αίσθημα ευθύνης υποκρίνονται πως μοχθούν για τη «σωτηρία» της πατρίδας και την οδηγούν καθημερινά στην απαξίωση και την καταστροφή.

Είναι αυτοί και τα δύο κόμματά τους που παίζουν μπιλιάρδο στην πλάτη σου, που ερωτοτροπούν με την ψήφο σου, που καπηλεύονται την ανοχή και πρωτίστως την αφέλειά σου.

Συνέχισε να τους ανέχεσαι, αυτούς και τα δυο κόμματά τους.
"Έσωσαν" την πατρίδα σου…
"Έσωσαν" την αξιοπρέπειά σου…
Αύριο θα "σώσουν" και το μέλλον των παιδιών σου…
Συνέχισε…
 
ellinikoforum.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου