Σάββατο 16 Ιουλίου 2011

Αρχιλαμόγιο

Αυτός ο (άνθρωπος) που έφτιαξε τον νόμο περί ευθύνης υπουργών , δηλαδή ότι και να κάνει , όσα και να φάει ένας υπουργός , να μην του κάνουν τίποτα , αυτή η φάτσα που έχει τρία εκατομμύρια καταθέσεις στον λογαριασμό του , και μας είπε ότι είναι χρήματα που έβγαλε σαν καθηγητής !!! ! ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΙ ότι όσοι χρωστάνε πάνω από 5.000 ευρώ θα πηγαίνουν φυλακή .
Αυτά δεν τα έκανε...
ούτε η χούντα το 67-74 ακούς Μπενι ?
Ο Παπαδόπουλος Μπενι πέθανε άφραγκος , ακούς Μπενι ?
Μπενι , εάν οι χουντικοί πέθαναν στην φυλακή για εσχάτη προδοσία , με εσάς τι πρέπει να γίνει ? θέλετε να γίνει ένα δημοψήφισμα για να αποφασίσει ο λαός για την τύχη σας ?
ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ανηθικος με ΟΛΗ τη σημασια της λεξης και σε κάθε πεδίο. Ηταν και υπερ του να εκδίδονται οι γυναικες στον εκάστοτε πολιτικο εφ'οσον ηθελαν θέση στο δημόσιο. Το θεωρουσε θεμιτο αντάλλαγμα της εκδούλευσης.
    Ανταλλασει κάθε γωνιά της πατρίδας του με την ηδονη που του δινει η ολο και μεγαλυτερη εξουσια.
    Τα πολλα λεφτα τα εχει κρύψει σε χρυσο. Αλλα δεν παυει να ειναι βλάκας. Δεν μπορει να ξεφυγει απο τον κοινο προορισμο που ειναι ο θάνατος μαζι με τους ομοιους του. Οταν κλειστουν στις υπογειες πολεις οι αφέντες του και τρεξει να χωθει εκει και αυτος, θα βρει την πορτα κλειστη. Τους προδότες τους σιχαινονται ολοι, κυριως οι ιδιοκτητες τους. Γι'αυτους οι τυποι σαν τον Μπένι αποτελουν σφουγγαροπανα. Μήπως να ξυπνησουν ολοι αυτοι οι υπηρετες και παψουν να τους σερβιρουν χωρες και λαούς στο πιάτο; Mήπως να δουν όλη την μεγάλη εικόνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή