Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Nτροπή στον κύριο Μοσιάλο!Συνεχίζουν να τρομοκρατούν τον λαό...

Ο εν λογω κυριος, χωρις ιχνος ντροπης, ειπε στον Παπαχελα οτι αν δεν παρουμε την 5η δοση θα γινει "σταση πληρωμων" και οταν ο Παπαχελας επεμενε να του πει τι σημαινει αυτο στην πραξη, απαντησε "δεν θα μπορουμε να πληρωσουμε μισθους και συνταξεις"! Αισχος! σε ποιον νομιζει οτι απευθυνεται? Ολοι ξερουν πλεον τι σημαινει...
σταση πληρωμων! Σημαινει οτι δεν πληρωνονται οι πιστωτες και καμμια σχεση δεν εχει αυτο με τους μισθους και τις συνταξεις. Ξεδιαντροπα ψευδονται και τρομοκρατουν τον κοσμο για να περασουν το μεσοπροθεσμο, αλλα την καραμελλα δεν την τρωει πλεον ο κοσμος και μονο αηδια προκαλουν οι χειρισμοι τους.

1 σχόλιο:

  1. Ερώτηση τώρα. Ο κ. Παπαχελάς, ο έγκριτος αυτός δημοσιογράφος, γιατί δεν τον ρώτησε αμέσως αν αυτό πράγματι αληθεύει? Αν όντως τα χρήματα θα πάνε για μισθούς και συντάξεις ή για τις πληρωμές των πιστωτών μας. Αλλά γιατί να φέρει σε δύσκολη θέση τον Μόσιαλο να ομολογήσει την αλήθεια. Αλήτες-ρουφιάνοι-δημοσιογράφοι.Παίζετε το παιγνίδι της κυβέρνησης, τρομοκρατείτε τον κοσμάκη για να μπορέσουν να του περάσουν το χαλινάρι ευκολότερα. Ντροπή σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή