Κυριακή 5 Ιουνίου 2011

Λαικά περίπολα και αξιοκρατική δημοκρατία


20110605-121900.jpg
Γράφει ο Γιώργος Σιδηρούντιος
 Ένας ολόκληρος υπόκοσμος, πληρώνοντας ντόπιους και ξένους εγκληματίες, έκανε και θα προσπαθήσει να κάνει και άλλες προβοκάτσιες, με σκοπό να δίνει κατεύθυνση στις πολιτικές εξελίξεις και να ελέγχει τη χώρα. Υπάρχει ανάγκη περιφρούρησης της τάξης και της ασφάλειας του τόπου, ειδικά στην Αθήνα και σε κάποιες πόλεις. Κάθε γειτονιά, κάθε νόμιμος κομματικός, κοινωνικός, συνδικαλιστικός και πολιτιστικός φορέας, μπορούν να δώσουν...
εθελοντές ανθρώπους για να γίνουν μεικτά περίπολα και σύλλογοι που θα περιφρουρούν τη δημόσια ασφάλεια, στηρίζοντας τους έντιμους της κοινωνίας. Μπορεί μεν τα κόμματά μας να είναι βουτηγμένα στη διαφθορά ή την ανικανότητα, τα απλά μέλη τους όμως θέλουν να υπάρχει ασφάλεια στον τόπο και μπορούν να περιφρουρήσουν γειτονιές και πόλεις ολόκληρες. Μπορούν όλοι μαζί οι νόμιμοι άνθρωποι να σχηματίσουν μεικτές τοπικές κινήσεις περιφρούρησης και να κάνουν μαζικές προσφυγές στο νόμο για την τιμωρία κάθε παρανόμου, μεγάλου ή μικρού. Ο διεφθαρμένος υπόκοσμος βασιλεύει σε ολόκληρες περιοχές και σε ολόκληρους τομείς της οικονομίας και του κράτους. Αν οι πολίτες του τόπου δεν οργανωθούν και δεν συγκροτήσουν ομάδες περιφρούρησης, ο υπόκοσμος θα συνεχίσει να διαμορφώνει και να ελέγχει το πολιτικό σκηνικό, όπως έκανε μέχρι τώρα. Η χώρα έχει σαπίσει και έχει πέσει στα χέρια του οργανωμένου εγκλήματος, το οποίο μαζί με τις πολιτικές κινήσεις των άκρων δεν είναι τίποτα άλλο παρά μία όψη του ίδιου νομίσματος, δηλαδή όργανα κέντρων που ζητούν τη διάλυση της χώρας. Τα Λαϊκά Περίπολα μπορούν να γίνουν μία μαζική κίνηση-διώκτης για οτι παράνομο συμβαίνει. Ο καθένας μπορεί να δώσει λίγες ώρες από τη ζωή του για να συναντήσει τους γείτονες συμπατριώτες του και μαζί τους να περιφρουρήσει την νομιμότητα και ασφάλεια του τόπου. Με πρωτοβουλία των ίδιων των γειτονιών, τοπικών συλλόγων και της υπάρχουσας τοπικής αυτοδιοίκησης μπορεί να αρχίσει η οργάνωση των Λαϊκών Περιπόλων, όπου επώνυμα και με ειδική ταυτότητα θα μπορεί να συμμετέχει ο απλός έντιμος κόσμος. Δεν θα αφήσουμε την Ελλάδα να γίνει ζούγκλα. Μέχρι να περάσουμε την κρίση, πρέπει με ότι νόμιμη κομματική, λαϊκή και κρατική οργάνωση έχουμε μέχρι σήμερα να περιφρουρήσουμε την ομαλή μετάβαση στον υπερκομματισμό και να μην έχουμε φαινόμενα βίας τύπου Μέσης Ανατολής. Την ασφάλεια της χώρας πρέπει να την κρατήσει γερά στα χέρια του ο ίδιος ο απλός λαός. Όσο γρηγορότερα επικρατήσουν ο Κοινωνισμός και η Αξιοκρατία στον τόπο, τόσο πιο γρήγορα θα βγούμε από την κρίση.
Δεν υπάρχουν στον πλανήτη επάνω μόνο εχθροί της Ελλάδος, υπάρχουν και φίλοι της σε κάθε χώρα. Μία έντιμη και καθαρή πολιτική κίνηση στην Ελλάδα πολλοί θα την στηρίξουν. Εφόσον αναδείξουμε άξιους και έντιμους ηγέτες, η εικόνα μας σε όλο τον κόσμο θα φτιάξει και θα γίνει παράδειγμα. Καιρός λοιπόν ένα Πανελλήνιο κίνημα Κοινωνισμού και Αξιοκρατίας να αναβαθμίσει τη Δημοκρατία μας. Μία κίνηση καθαρών πολιτικών και ικανών της κοινωνίας από κάθε χώρο μπορεί να φτιάξει ένα νέο πολιτικό κίνημα που θα πάρει την εξουσία με νόμιμες εκλογές. Μέχρι στιγμής, το υπάρχον σύστημα των κομμάτων διχάζει το λαό και εξυπηρετεί αυτούς που επιβουλεύονται τη χώρα. Ο οικονομικός και εγκληματικός υπόκοσμος ανεβάζει και κατεβάζει κόμματα και αρχηγούς όποτε θέλει, κάνει επεισόδια, δολοφονεί και καίει ανάλογα με τα συμφέροντά του. Ας μαζευτούν επιτέλους από όλα τα κόμματα όσοι φωνάζουν ότι είναι έντιμοι, όσοι δεν έχουν μπλεχτεί σε σκάνδαλα. Ας μαζευτούν όσοι πολιτικοί δεν έχουν ιδεολογικές αγκυλώσεις και θέλουν το καλό αυτού του τόπου. Ο πρασινομπλέ και κοκκινόμαυρος αχταρμάς των ανοήτων και των λαμογίων δεν μας πάει πουθενά. Ας ξεβαφτούν από κάθε παλιό χρώμα οι έντιμοι άνθρωποι της πολιτικής. Ο κόσμος έχει πάθει σύγχυση. Έντιμοι και λαμόγια ανάμεικτοι μέσα σε κόμματα πρέπει να σταματήσουν να αγκαλιάζονται. Εφόσον δημιουργηθούν, τα μεικτά Λαϊκά Περίπολα θα είναι σε θέση να εγγυηθούν την ομαλή μας μετάβαση στην Αξιοκρατική Δημοκρατία των εντίμων και ικανών, και θα στηρίξουν τους καλύτερους και καθαρότερους Έλληνες από κάθε χώρο για να πάρουν την εξουσία και να φτιάξουν τη δικαιοσύνη. Δεν θα βγούμε από την κρίση με τα παλαιοκομματικά και παλαιοϊδεολογικά εκτρώματα. Μία νέα κίνηση εντίμων από κάθε χώρο είναι η λύση. Η χώρα χρειάζεται ριζικές αλλαγές, και πολύς κοσμάκης θα υποφέρει μέχρι να γίνουν. Η αλλαγή δεν θα έρθει με παλιές συνταγές. Η Αξιοκρατία δεν θα έρθει με ένα μόνο ή μερικά από τα γνωστά κόμματα που για δεκαετίες ούτε μία ικανή κυβέρνηση και ούτε μία ικανή αντιπολίτευση κατάφεραν να κάνουν.
Όχι στις ταραχές, όχι στις εξεγέρσεις της βίας, όχι στις δικτατορίες που βιάζουν το αίσθημα αξιοπρέπειας του πολίτη, όχι στις φαντασιώσεις για βίαιες επαναστάσεις, ναι σε μία πολιτισμένη ενωτική λύση που θα μας βγάλει από την κρίση και που θα περιφρουρήσουν όλοι οι απλοί έντιμοι πολίτες. Έρχονται δύσκολοι καιροί μπροστά μας, αλλά υπάρχουν λύσεις για όλα. Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να αρχίσουμε επιτέλους να σκεπτόμαστε Ελληνικά. 

axiocratia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου