Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Ο θίασος του Γιώργου Παπανδρέου!!


ΓΕΛΟΙΟΙ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΟΙ
Οι μοιραίοι, φαιδροί και επικίνδυνοι πλέον για την πατρίδα!!
Ο θιασάρχης Γιωργάκης και η κομπανία του, οδηγούν τη χώρα και τον λαό σε δυσμενείς εξελίξεις με απρόβλεπτες συνέπειες για το Ελληνικό Έθνος μας.

Χθες έδωσαν ρέστα στη γελοιότητα,
στον τυχοδιωκτισμό στις παρασκηνιακές διαρροές, στις φοβερά γελοίες...

προφάσεις τους!
Τελικά τι ήθελε να κάνει ο πρωθυπουργός ; Κατάλαβε κανείς , τι αλλοπρόσαλλα λόγια και σκηνικά κωμικοτραγικά έστησαν σ' έναν ολόκληρο λαό;

Ανασχηματισμό ... αυτό ήταν το ζητούμενο , αυτό ζητούσε ο λαός έξω από τη βουλή;
Μερικοί θεατρίνοι από τον θίασο ... τον μάλωσαν και του είπαν ... "Γιωργάκη μην κυβερνάς με παρέες την Ελλάδα..". Δε μπορούσες να ξεχωρίσεις κομπάρσους από θεατρίνους όλοι στην ΙΔΙΑ σκηνή θεάτρου και όλοι είχαν κάτι να πουν! Όλοι είχαν ένα ρόλο να παίξουν και να πουν κάτι ..άλλος δυο λόγια άλλος περισσότερα ...όλο το έργο γελοίο, και αυτοί άθλιοι και μοιραίοι θεατρίνοι ...έπαιζαν τους ρόλους τους εις βάρος μιας ολόκληρης Χώρας, ενός ολόκληρου και ένδοξου έθνους όπως είναι η Ελλάδα ! Ντροπή και αίσχος σε όλους τους πολιτικούς!!
Σενάριο σκηνοθεσία ποιανού ήταν ; Φαντάζομαι όλης της Συμμορίας, Όλι Ρεν, Παπανδρέου, Παπακωνσταντίνου ,Ραγκούση, η παγκόσμια μαφία !
Να δούμε ως πότε θα μπορούν να κόβουν και εισιτήρια ...

Έλληνες Εισαγγελείς Δικαστικοί, έχετε τεράστιες ευθύνες ως προς αυτή τη σιωπή σας και την αδιαφορία σας !!Αν και τώρα δεν κινηθείτε ως ορίζει το Ελληνικό Σύνταγμα για να προστατέψετε καθως οφείλετε τον ελληνικό λαό και την Πατρίδα ,θα είστε ένοχοι συνένοχοι και υπόλογοι για τον αφανισμό του έθνους μας! Αναλάβετε τις ευθύνες σας!!
Όσοι σιωπούν είναι όλοι υπόλογοι. ΤΩΡΑ (κατά)δικάζονται και οι σιωπές…


Αναγνώστρια.


oxafies.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου