Σάββατο 4 Ιουνίου 2011

Θολοκουρτοθυριάρηδες τι θα γίνει με τους λαθρομετανάστες η κατάσταση έχει ξεφύγει για τα καλά!


Όλο αυτό τον καιρό ασχολούμαστε με τις συγκεντρώσεις των αγανακτισμένων πολιτών και έχουμε αφήσει στην ησυχία τους τους λαθρομετανάστες. Παιδιά, το 6ο διαμέρισμα της Αθήνας έχει ΠΕΘΑΝΕΙ. Δεν υπάρχουν Έλληνες κάτοικοι παρά μόνον μερικοί ηλικιωμένοι. Όλοι οι άλλοι είναι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ! Οι ηλίθιοι που μας κυβερνούν πώς θέλουν να επιστρέψουν οι Ελληνες στο κέντρο με αυτές τις συνθήκες; Γίνονται καταγγελίες και κανείς δεν λαμβάνει...
κανένα μέτρο. Το τι γίνεται στον κήπο του Εθνικού Μουσείου δεν περιγράφεται. Κυρία Μπιρμπίλη που φιλοδοξείς να αναπλάσεις το κέντρο της Αθήνας αν δεν ΦΥΓΟΥΝ οι ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΟΙ από την ΕΛΛΑΔΑ και όχι μόνο από το κέντρο άδικα θα ξοδέψεις τα κονδύλια αυτά γιατί θα καταστραφούν από αυτούς που δεν διστάζουν να αφοδεύσουν ή να ουρήσουν εν μέσει οδώ και μπροστά σε κόσμο! Κυρία Μπιρμπίλη, κ. Άννα Νταλάρα σας προσκαλώ μία μέρα να έρθετε ινκόγνιτο να επισκεφθείτε την περιοχή γιατί είμαι βέβαιη ότι δεν ξέρετε να τη βρείτε ούτε στο GOOGLE! Ή μήπως δεν έρχεστε επειδή φοβάστε καμιά μαχαιριά από λαθρομετανάστες; Οι Έλληνες το πολύ πολύ να σας ρίξουν κανένα γιαουρτάκι να στρώσετε επιδερμίδα! Ελάτε να δείτε τα αποτελέσματα της πολυποτισμικότητας που ευαγγελίζεστε!
ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ .ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΝΟΙΚΙΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.ΩΣ ΠΟΤΕ ΟΜΩΣ?ΥΣΤΕΡΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΨΗΦΙΖΕΙ Χ.Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή