Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

Νέα επίθεση στην λαθρονταλάρα!


Νέα επίθεση στην Άννα Νταλάρα την εγκλώβισαν στο πνευματικό κέντρο του Ζωγράφου

Καθημερινό φαινόμενο τείνουν να γίνουν οι επιθέσεις εναντίον βουλευτών από πολίτες, κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας. Τελευταίο θύμα επίθεσης η υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα, που βρέθηκε σήμερα για προγραμματισμένη εκδήλωση στην περιοχή του Ζωγράφου. Συγκεντρωμένοι κινήθηκαν απειλητικά προς το μέρος της με συνέπεια...
να την εγκλωβίσουν στο Πνευματικό Κέντρο της περιοχής.

Το εξαγριομένο πλήθος πέταξε μπουκάλια, πέτρες, πλαστικά κ.α. Αμέσως στο σημείο έφτασαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις που με την βοήθειά τους η υφυπουργός συνέχισε κανονικά την ομιλία της στο Πνευματικό Κέντρο.

Μάλιστα απο την επίθεση τραυματίστηκε και ένας άνδρας της αστυνομίας, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Να σημειώσουμε πως στις 2/5 η Άννα Νταλάρα είχε παραστεί σε εκδήλωση Ποντίων στα Σούρμενα, όπου και είχε δεχτεί παρόμοια επίθεση. Τότε απευθυνόμενη στο πλήθος είχε πει: « Να είστε ήσυχοι, να σέβεστε τη Δημοκρατία. Ακούστε και αντιδράστε μετά». Οι αποδοκιμασίες τότε συνεχίστηκαν με συνέπεια να αποχωρήσει από την εκδήλωση εμφανώς ενοχλημένη.

Φωτογραφία απο το σημείο της επίθεσης

Στις 5/6 όταν και οι βουλευτές φυγαδεύτηκαν με καΐκι από την Κέρκυρα όταν τους επιτέθηκαν οι Κερκυραίοι, η Άννα Νταλάρα ήταν καλεσμένη, αλλά δεν είχε παραστεί στην εκδήλωση. Στη συνέχεια εξέφραζε τις θέσεις της, βάσει όσων της μετέφεραν όσοι ήταν παρών στο περιστατικό.

Επίθεση και στον Ροντούλη

Στόχος επίθεσης έγινε και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ Αστ. Ροντούλης στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας, σήμερα το απόγευμα, όταν δεκάδες άτομα του πέταξαν αβγά.

Για το περιστατικό υπάρχουν διάφορες αναφορές, ενώ σύμφωνα με αστυνομικούς κύκλους όσοι του επιτέθηκαν άνηκαν στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Ποιος μπορεί να ξεχάσει βέβαια την επίθεση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γ. Πεταλωτή στα ΚΑΠΗ Αργυρούπολης την περασμένη Πέμπτη. Το εξαγριωμένο πλήθος και τότε είχε πετάξει αντικείμενα, ενώ ο Γ. Πεταλωτής ανέφερε πως την επίθεση πραγματοποίησαν μέλη του ΣΥΡΙΖΑ.

http://www.newstoday.gr/

2 σχόλια:

  1. Την Δημοκρατια σ'αυτον τον τοπο, ο μονος που την σεβεται ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. Τοσο Εσεις κ. Νταλαρα, οσο και οι υπολοιποι συναδελφοι σας, ενεργειτε ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ. Αντι να κρεμασετε τους ΠΡΟΔΟΤΕΣ και τους ΚΛΕΦΤΕΣ, σας φταιει ο λαος ? Τι θελετε να σας πει ο λαος : Μπραβο κ. Νταλαρα που ξεπουλατε την γη των πατεραδων μας? Ν Τ Ρ Ο Π Η Σ Α Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑ, ΕΓΙΝΕ ΥΠΟΥΡΓΟΣ...ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ, ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή