Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Η Ελληνική σημαία δεν είναι η σημαία της ακροδεξιάς αλλά σύμβολο ελευθερίας !


Εχει γίνει θέμα τελευταία το γιατί επιτρέπονται Ελληνικές σημαίες στο Σύνταγμα, πολλοί έχουν μία βάση καθώς το εθνικό σύμβολο έχει βιαστεί απο τις ακροδεξιές παρατάξεις οι οποίες το ικανοποιηθήκανε για να δέρνουν μετανάστες και αριστερούς.
Σε αυτό το άρθρο θα πω καθαρά την δική μου άποψη, εξάλλου ποτέ δε συμβαδίζω με τη κοινή γνώμη και ούτε με ενδιαφέρει...
αν είμαι ή όχι αρεστός στους αναγνώστες. Ο antidrastiras δημιουργήθηκε για να εξωτερικεύσουμε εξάλλου αυτό που εμείς θέλουμε να πούμε και όχι αυτό που εσείς θέλετε να ακούσετε!
Το ρόλο των ακροδεξιών ανεγκέφαλων τον έχουμε λίγο πολύ καταλάβει, μαγκιά κλανιά και κλωτσιές στους μαύρους, όλα αυτά βέβαια κρατώντας το λάβαρο με το οποίο ο Ελληνικός λαός αποτίναξε τους Τούρκους τους Γερμανούς και έγινε ένα με το φώς του Αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού. Ολα αυτά μέχρι που οι ακροδεξιοί αποφάσισαν πως αυτό που αντιπροσωπεύει ταυτίζεται απόλυτα με τις μπουνιές που παίζουν με τους αναρχικούς και τους μετανάστες μετά το τέλος κάθε πορείας, της οποίας η αισθητική θυμίζει περισσότερο homosapiens παρά τα φωτεινά μυαλά και τους ήρωες που με αίμα και ευφυΐα άλλαξαν τόσο αυτό το κόσμο όσο και τη παγκόσμια κουλτούρα.
Αυτό που πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να καταλάβουμε είναι πως το να οικειοποιηθεί κανείς ένα σύμβολο με απώτερο σκοπό να το γαμήσει και να το καταντήσει αντικείμενο χλευασμού είναι ένα δικαίωμα που του το δίνει ο λαός και ο λαός μπορεί να του το πάρει. Κανένας τραμπούκος που εξωτερικεύει τα ψυχολογικά του προβλήματα με βία δεν έχει δικαίωμα να πάρει κάτι το οποίο όχι απλώς ανήκει στην χώρα του αλλά σε όλο τον οικουμενικό πολιτισμό και να το κάνει το λαβαράκι του.
Αυτό το γεγονός μου θυμίζει τον ξευτιλισμό του Σταυρού, ο οποίος μαζί με την ευρύτερη έννοια του Χριστιανισμού χλευάζετε απο δεκάδες γραφικούς Χριστιανούς τύπου Ελένης Λουκάς αλλά και εξίσου απο τραγόπαπες με mercedes που υμνούν τα θεία μέσα από τη γερμανική χλιδή!
Αυτό που αντιπροσωπεύει λοιπόν η Ελληνική σημαία είναι κάτι πολύ παραπάνω απο όσα περικλείονται στα ελληνικά σύνορα, όπως ο Χριστιανισμός που ανέφερα πριν ανήκει στους ταπεινούς του κόσμου έτσι και η έννοια του ελληνισμού ανήκει στον πολιτισμό και τη παγκόσμια κουλτούρα, διότι αυτοί που τόσο πολύ ενστερνίζονται και δέρνουν αλλοεθνείς στο όνομα της ελληνικής σημαίας και της Ελλάδας μάλλον δεν γνωρίζουν την άποψη των μεγάλων Ελλήνων για την Ελλάδα και τους Ελληνες, οπότε ας φρεσκάρουμε σε όλους σας τη μνήμη.

Δεν είμαι Αθηναίος ούτε Έλληνας Πολίτης Αλλά Πολίτης του Κόσμου

“Σωκράτης”

Δεν μ’ ενδιαφέρει η καταγωγή των πολιτών ούτε η φυλή στην οποία γεννήθηκαν. Τους αντιμετωπίζω όλους μ’ ένα κριτήριο: την αρετή. Για μένα, κάθε καλός ξένος είναι Έλληνας και κάθε κακός Έλληνας είναι χειρότερος από βάρβαρος.

Μέγας Αλέξανδρος

Ούτε λοιπόν να αντιδικεί κανείς πρέπει ούτε να κακοποιεί κανένα από τους ανθρώπους οτιδήποτε κι αν παθαίνει από αυτούς.
“Πλάτων”
Σε ποιό ακριβώς σημείο ταυτίζεται το ελληνικό πνεύμα με το ακροδεξιό ώστε να χαρακτηρίσει την ελληνική σημαία ακροδεξιά σημαία ;
Ποιός έδωσε το δικαίωμα το σύμβολο για το οποίο χύθηκε τόσο αίμα και πρέπει να εκφράζει κάθε Έλληνα να τυλίγεται σε ένα κασμαδόξυλο και να γίνεται όπλο ενάντια στον καθένα ;
Ο λαός ο ίδιος δίνει και αφαιρεί εξουσία, σύμβολα, εμπιστοσύνη !
Τώρα που επιτέλους βλέπουμε ποιοι είμαστε στο καθρέφτη μας ας διεκδικήσουμε όλα όσα μας ανήκουν και όλα όσα έγιναν αιτία να μας  χωρίζουν, την ελευθερία, τη δημοκρατία, τη σημαία μας !
antidrastiras.wordpress.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου