Παρασκευή 17 Ιουνίου 2011

Εξω όλοι οι λαθρομετανάστες από την Ελλάδα!

Ο Έλληνας πιστεύει και αυτό το έχουν αποδείξει πλήθος δημοσκοπήσεων, ότι μεγάλη ευθύνη για την άνοδο της εγκληματικότητος οφείλεται στην μετανάστευση. Στην ανεξέλεγκτη παρουσία τριών εκατομμυρίων ξένων στην Πατρίδα μας. Τα επίσημα στοιχεία και οι επίσημες ανακοινώσεις προσπαθούν με κάθε τρόπο να αποφύγουν να θίξουν το ζήτημα. Στα βαριά αδικήματα όμως, η συμμετοχή των μεταναστών είναι πολλαπλάσια σχεδόν από αυτήν των Ελλήνων. Αυτό αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι οι μισοί σχεδόν...
βαρυποινίτες στην πατρίδα μας είναι ξένοι. Όπως ανακοινώθηκε ιδιαίτερα ανησυχητική αύξηση της εγκληματικότητας, ακόμα και σε ποσοστό 100% σε σημαντική κατηγορία κακουργημάτων καταγράφεται τις τελευταίες εβδομάδες στην Αττική, σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία της ΕΛ.ΑΣ..

Τον Ιανουάριο του 2008 σημειώθηκαν σε όλη την Αθήνα 292 ληστείες έναντι 159 τον Ιανουάριο του 2007. Επιπλέον, τον ίδιο μήνα του 2008 σημειώθηκαν στην Αττική 3.580 κλοπές και διαρρήξεις, έναντι 2.762 τον ίδιο μήνα πέρυσι, αύξηση δηλαδή της τάξης του 30%. Ειδικότερα, στις κεντρικές συνοικίες της Αθήνας (Άγιος Παντελεήμων, Κυψέλη, Πατήσια) οι κλοπές και διαρρήξεις αυξήθηκαν κατά 40%. «Συμπτωματικά» οι περιοχές αυτές έχουν πλέον μαζική παρουσία αλλοδαπών όπου μάλιστα σε αρκετά σχολεία των περιοχών αυτών, οι ξένοι είναι περισσότεροι από τους Έλληνες μαθητές!
Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για «κατάσταση δίχως προηγούμενο, αφού σε αντίστοιχες μετρήσεις τα προηγούμενα χρόνια υπήρχαν μειώσεις ή αυξήσεις της εγκληματικότητας από 5% έως 20%».
Παρ’ όλα αυτά δεν λείπουν και κάποιες ψευτοέρευνες με χαλκευμένα στοιχεία κάποιων «προοδευτικών», που μας λένε ότι για την άνοδο της εγκληματικότητος δεν φταίνε οι μετανάστες. Τι κάνουν; Συνυπολογίζουν στο σύνολο των αδικημάτων ακόμη και τα τροχαία, τις φορολογικές παραβάσεις και τις σφραγισμένες επιταγές και βγάζουν από εκεί και πέρα στατιστικές της πλάκας!
Την ίδια στιγμή, σε πολλές περιοχές των μεγάλων πόλεων της χώρας, αλλά και σε πολλά χωριά, οι κάτοικοι μόλις πέφτει ο ήλιος κλειδώνονται στα σπίτια τους.
Για «γκετοποίηση πολλών περιοχών της Αθήνας» και για «απειλή για τη δημόσια ασφάλεια» μιλούν επίσημες πηγές των αρχών Ασφαλείας. Όπως λένε μάλιστα, «τα στοιχεία αυτά ανάγκασαν το νέο αρχηγό της ΕΛ.ΑΣ., να σημάνει συναγερμό, αφού πλέον η έξαρση του εγκλήματος σπάει όλα τα ρεκόρ.

Η κατάσταση παρουσιάζεται δραματική στις κεντρικές συνοικίες της Αθήνας, όπου οι κακοποιοί οργιάζουν. Στο κέντρο της Αθήνας σημειώθηκαν τον Ιανουάριο του 2008 1.721 κλοπές και διαρρήξεις (δηλαδή οι μισές ολόκληρης της Αττικής), έναντι 1.236 τον αντίστοιχο μήνα του 2007. Οι κεντρικές συνοικίες της πρωτεύουσας όπου παρατηρούνται τα περισσότερα κρούσματα είναι η Ακρόπολη, η Νέα Σμύρνη, η Ομόνοια και ο Άγιος Παντελεήμων. Ειδικότερα για τον Άγιο Παντελεήμονα υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι πρόκειται ίσως για την περιοχή με το μεγαλύτερο πρόβλημα, καθώς εκεί σημειώνονται, εκτός από ληστείες, κλοπές και διαρρήξεις, πολλές αιματηρές επιθέσεις, κυρίως μεταξύ αλλοδαπών. Στον Άγιο Παντελεήμονα διαμένουν περίπου 100.000 κάτοικοι και στο Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής υπηρετούν συνολικά πέντε αστυνομικοί.

Το 2015, οι ξένοι στην Πατρίδα μας θα έχουν ξεπεράσει τα 6.000.000 σύμφωνα με την επίσημη έκθεση του ΟΗΕ. Ο Ελληνισμός χάνεται και η κοινωνία μας έχει μεταβληθεί κυριολεκτικά σε μία ζούγκλα. Τα Εθνικά Δίκαια ξεπουλιούνται και το κράτος διαλύεται. Θα τους αφήσεις να συνεχίσουν να καταστρέφουν την αγαπημένη μας Ελλάδα; Δώσε μας την Δύναμη να τους ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ.

ΗΡΘΑΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΡΩΤΗΣΟΥΝ .. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΩΤΗΣΟΥΜΕ..!! ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΑΠ΄ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ..!!
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου