Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Πατριώτη κοιμήσου,μα όταν ξυπνήσεις θα είσαι μέρος του εφιάλτη που ο ίδιος έφτιαξες!


Οι ανθέλληνες, έχουν κατακτήσει όλα τα κέντρα εξουσίας και συνάμα οργιάζουν μέσα και έξω από την πατρίδα σου, πουλώντας και ρημάζοντας ότι έχει απομείνει και ότι άγιο σου άφησαν οι προγονοί σου και εσύ κοιμάσαι.
Οι Ευρωπαίοι τυχοδιώκτες, μαζί με τους παγκόσμιους οικονομικούς εγκληματίες καταχρεώνουν με σχέδιο την πατρίδα σου, με μόνο σκοπό να πάρουν ότι πολύτιμο έχει και ότι...
πολύτιμο σου άφησαν οι γονείς και οι παππούδες σου και εσύ κοιμάσαι.

Οι μουσουλμάνοι, κατά τα άλλα πολίτες της πατρίδος σου, ολημερίς και ολονυκτίς, με την απόλυτη συνεργασία των ανθελλήνων έχουν καταργήσει είδη το κράτος σου, εμφανιζόμενοι εντός και εκτός αυτού με δική τους σημαία και ύμνο και ετοιμάζονται να κοσσοβοποιήσουν την δική σου περιοχή, με μόνο σκοπό την προσάρτηση της στους γειτονικούς βρικόλακες και εσύ κοιμάσαι.

Οι σκοπιανοί, οι φιλήσυχοι γείτονες μας, έχουν είδη με το έτσι θέλω, έχοντας από πίσω τους ως υποστηρικτές τους μεγαλύτερους εγκληματίες του πλανήτη και τους ανθέλληνες, καταργήσει την παρουσία των Ελλήνων Μακεδόνων και σε λίγο χρονικό διάστημα θα ζητήσουν εκτός από την ιστορία και την ταυτότητα μας, γη και ύδωρ και εσύ κοιμάσαι.

Οι αλβανοί, ο αθέατος εχθρός του έθνους, έχουν κατακτήσει οικονομικά το κράτος και έχουν γίνει από υπάλληλοι αφεντικά, με τα δικά σου χρήματα και επιδόματα, δημιουργώντας συγχρόνως εντός της χώρας σου το μεγαλύτερο και ποιό οργανωμένο έγκλημα, κατασπαράζοντας ότι υπάρχει στο διάβα τους και από την άλλη για το ευχαριστώ διεκδικούν και τα αρχέγονα εδάφη σου και εσύ κοιμάσαι.

Οι τούρκοι, απειλούν επίσημα και ανεπίσημα εδώ και χρόνια την χώρα σου, ότι εάν δεν τους κάνει τα χατίρια, δηλαδή, να τους παραχωρήσει τον αέρα, την γη, τα πάντα, θα τα πάρουν με το ζόρι και με το έτσι θέλω, ρεζιλεύοντας και απαξιώνοντας σε καθημερινή βάση ότι άξιο μας κληροδότησαν οι πρόγονοι μας και εσύ κοιμάσαι.

Οι λαθρομετανάστες, έχουν αλώσει και έχουν διαλύσει το εθνικό, το κοινωνικό, το ασφαλιστικό και το οικονομικό σύστημα που με τόσο κόπο έφτιαξες και έχουν καταντήσει την χώρα σου ένα ατελείωτο πορνείο, που όταν θέλουν απλά κατεβάζουν τα εσωτερικά τους ενδύματα και βιάζουν τα πάντα και τους πάντες, οσάν να βρίσκονται είδη στην δική τους επικράτεια, κάνοντας τους πολίτες αυτού του τόπου να βιώνουν για δεύτερη φορά την τουρκοκρατία και εσύ κοιμάσαι.

Οι βούλγαροι, οι ευρωπαίοι τώρα πολίτες, ακόμα διδάσκουν και αναπολούν την κατάκτηση της Μακεδονικής γης και των σφαγιασμό των πολιτών της, οσάν να μην έφτασαν τα όσα έκαναν οι κομιτατζήδες εγκληματίες σύντροφοί τους και από την άλλη μεριά, σαν ευρωπαίοι πολίτες περνάνε τα σύνορα της χώρας σου ανενόχλητοι και αφού πρώτα ρημάξουν τα ανυπεράσπιστα χωριά και τους κατοίκους αυτών, τότε επιστρέφουν σαν κύριοι μαζί με την λεία τους πίσω στο ευρωπαϊκό λημέρι τους και εσύ κοιμάσαι.

Οι γύφτοι και οι τσιγγάνοι, που ζούνε είτε νόμιμα, είτε παράνομα στην χώρα σου αποτελούν αυτήν την στιγμή τον φόβο και τον τρόμο του κάθε πολίτη και του κράτους γενικά, αγνοώντας τους νόμους, τις υποχρεώσεις και οτιδήποτε τους περιστοιχίζει, ρημάζοντας χωρίς κανέναν ενδοιασμό και χωρίς αναστολές ότι και όποιον επιθυμούν, καταπατώντας συγχρόνως τον οποιοδήποτε δημόσιο χώρο για να φτιάξουν τα μόνιμα, η τα προσωρινά τους γκέτο και εσύ κοιμάσαι.

Οι προδότες, οι εφιάλτες, οι κλέφτες και οι απατεώνες μέσα στο έθνος, τείνουν να γίνουν το μόνιμο καθεστώς και το υγιές υπόδειγμα για όλους τους νέους αυτής της χώρας, απολαμβάνοντας μάλιστα σε καθημερινή βάση εσωτερική και εξωτερική ασυλία, για αυτά που λένε και αυτά που κάνουν και εσύ κοιμάσαι.

Γκρεμίζουν με σχολαστικό τρόπο, κάθε λίγο και λιγάκι την βάση της παιδείας και της μόρφωσης του νέου, δημιουργώντας αντί για εκπαιδευτική ύλη σκουπίδια και αντί για εκπαιδευτικά ιδρύματα σκουπιδότοπους, για να μπορούν να παράγουν με αυτό τον τρόπο ανθρώπους χωρίς σκέψη και νόηση, που όταν τους ρωτάς για παράδειγμα τι έγινε το 1821, αυτοί να σου απαντούν «Μάλλον είπε ο μεταξάς το όχι» και εσύ κοιμάσαι.

Γκρεμίζουν με σχολαστικότητα όποιο νόμο μπορεί να φέρει τάξη, ισονομία, ισοπολιτεία, δικαιοσύνη και πειθαρχία στον τόπο και αντί αυτού φέρνουν νόμους που προκαλούν και επιδοτούν το χάος, για να έχουν μέσα από αυτό συνεχώς εξαρτημένους και φοβισμένους ψηφοφόρους και εσύ κοιμάσαι.

Οι προδότες και οι ανθέλληνες του τόπου ξεθωριάζουν με χειρουργικές κινήσεις εδώ και χρόνια και σε καθημερινή βάση ότι μπορεί να θυμίζει την ιστορία της χώρας σου, για να την προσφέρουν στο τέλος άχρωμη και άβουλη στον παγκόσμιο βασιλιά ως έδρανο, επάνω στο οποίο θα πατήσει για να ανακοινώσει την έναρξη της βασιλείας του, εκ της οποίας θα προέλθει επταετής δυστυχία και πόνος και εσύ κοιμάσαι.

Κοιμάσαι σε όλα και στα πάντα που γίνονται γύρω σου, κοιμάσαι γι αυτά που σε αφορούν, κοιμάσαι γι αυτά που θα χάσεις, κοιμάσαι για αυτά που είδη έχασες, κοιμάσαι στα δικαιώματα σου, κοιμάσαι απέναντι στους εχθρούς σου, κοιμάσαι την ώρα που ξηλώνουν την παιδεία σου, κοιμάσαι την ώρα που πονάει ο διπλανός σου, κοιμάσαι την ώρα που χάνονται τα παιδιά σου, κοιμάσαι όταν ματώνει η πατρίδα σου, κοιμάσαι όταν σε καλεί το καθήκον σου, κοιμάσαι και αφήνεις τα σύνορα σου αφύλακτα, κοιμάσαι όρθιος εσύ για να κοιμούνται καλά τα αφεντικά σου, κοιμάσαι εσύ και οι άλλοι σε νανουρίζουν, αλλά για άλλο σκοπό και όχι για να έχεις καλό ύπνο, αλλά για να αποκτήσεις οδυνηρό ξύπνιο.

Κοιμήσου ρε φίλε, δεν πειράζει, αλλά να ξέρεις ένα πράγμα, όταν απότομα ξυπνήσεις θα είσαι μέρος του εφιάλτη που εσύ ο ίδιος δημιούργησες.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΣΚΕΨΗ
ksipnistere.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου