Κυριακή 19 Ιουνίου 2011

Σφραγίζουν νεογνά στα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ για να μην….χαθούν!!!


Δεν πρόκειται για κάποιο άνοστο αστείο.Μετά από την εγκατάσταση τσιπ RFID στα ζώα ήρθε και στην Ελλάδα τσιπ για…μωρά! Σύμφωνα με ανακοίνωση του ομίλου ΥΓΕΙΑ σε συνεργασία με τη θυγατρική εταιρεία του Ομίλου της MIG, Singular Logic, τα μαιευτήρια ΜΗΤΕΡΑ και ΛΗΤΩ προχώρησαν σε εγκατάσταση συστήματος ηλεκτρονικής ταυτότητας…νεογνών! Το σύστημα περιλαμβάνει βραχιόλι το οποίο διαθέτει ενσωματωμένη ηλεκτρονική ταυτότητα (RFID), που πληροφορεί...
για την ακριβή –ανά πάσα στιγμή- θέση  του μωρού. Το σύστημα είναι συνδεδεμένο με το κεντρικό σύστημα διαχείρισης βρεφών των εν λόγω μαιευτηρίων τα οποία ισχυρίζονται πως εκπέμπει…μηδενική ακτινοβολία. Ωστόσο δεν χρειάζεται να έχουμε εξαιρετικές γνώσεις κυματικής και δικτύων για να αντιληφθούμε πως ο κίνδυνος να κάνουν τον εγκέφαλο του νεογέννητου παιδιού μας…σουρωτήρι από την ακτινοβολία είναι ορατός όπως επίσης και την ψυχοβλαβή εξοικείωση του ανθρώπου με την χρήση RFID τσιπ στο σώμα του από την γέννηση του.


Μαρ.09, 2011
Φαίνεται πως κάποιοι κύκλοι βιάζονται πολύ να μας εξοικειώσουν με την ηλεκτρονική ταυτοποίηση και τον ηλεκτρονικό έλεγχο από την γέννηση μας και είναι προφανές πως το επόμενο βήμα είναι η εμφύτευση στο δεξί χέρι ή το μέτωπο όπως γράφει και η θεόπνευστη Αποκάλυψη. Και εδώ θα πρέπει να σταθούμε και στο ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων: Εγώ και εσείς μπορούμε να αρνηθούμε την χρήση RFID τσιπ και την παρακολούθηση μας από τέτοιου είδους ηλεκτρονικά μέσα(ακόμα). Ένα νεογέννητο όμως δεν μπορεί να το κάνει αυτό. Είναι ένα πλάσμα που μόλις ήρθε σε αυτόν τον κόσμο και αδυνατεί να πει την γνώμη του ή να αντιδράσει περιμένοντας από εμάς,τους ενήλικες, να υπερασπιστούμε την ζωή του και τα δικαιώματα του έως ότου φτάσει στην ηλικία που θα μπορεί να το πράξει μόνο του. Έχουμε λοιπόν εγώ και εσείς και όλοι μας χρέος να αντιδράσουμε σε αυτήν την πρωτοβουλία του ομίλου ΥΓΕΙΑ προς χάρη και ωφέλεια όχι μόνο της δικής μας ψυχής και ελευθερίας αλλά και των μελλοντικών γενεών.
Καλούμε όλους τους Χριστιανούς αλλά και όλους τους ελεύθερους ανθρώπους να αντιδράσουν σε αυτή την ύποπτη και αντίχριστη κίνηση του ομίλου ΥΓΕΙΑ κάνοντας μποϊκοτάζ στην εν λόγο εταιρία και στα μαιευτήρια της. Διαβάστε την ανακοίνωση του ομίλου για του λόγου το αληθές:
www.elliniki-grothia.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου