Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

25 δις κόστος για τους Λάθρο.....Μη δυσανασχετείς, Μη διαμαρτύρεσαι, Μην αντιδράσεις, έχεις Δημοκρατία...


Επειδή τα ΜΜΕ με τον ΣοσιαλιστικόΑριστεριστικό μανδύα δεν μας τα λένε την πραγματικότητα για να δούμε μερικά πρακτικά πράγματα:

Κατ' αρχήν να στοιχειοθετήσουμε γιατί ΌΛΟΙ που μπήκαν και συνεχίζουν να μπαίνουν στην Ελλάδα είναι...
ΛΑΘΡΟμετανάστες και όχι μετανάστες:
Όταν κάποτε χώρες με βαριά βιομηχανία όπως η Γερμανία η Γαλλία η Αμερική κτλ χρειάστηκαν εργατικό δυναμικό, έβγαζαν ανακοινώσεις ζητώντας εργάτες για να καλύψουν θέσεις.
Όταν π.χ η Bosch χρειαζόταν 500 εργάτες, έβγαζε ανακοίνωση και ζητούσε 500 άτομα. Τα γραφεία που έκαναν αυτήν την δουλειά στην Ελλάδα έπρεπε μεταξύ άλλων να μαζέψουν βιογραφικά που περιελάμβαναν πρωτίστως υγειονομικές εξετάσεις, ποινικά μητρώα, πιστοποιητικά φρονημάτων, μορφωτικό επίπεδο, τεχνικές γνώσεις κτλ. Τα γραφεία αυτά έστελναν τα βιογραφικά στην Γερμανία και από εκεί επιλέγαν τα άτομα. Όταν αυτά τα άτομα εμφανιζόντουσαν στην Γερμανία οι αρχές τους περνούσαν ξανά από υγειονομικό έλεγχο, και αν τύχαινε να μην ήταν αληθή τα υγειονομικά χαρτιά που είχαν προσκομιστεί από τα γραφεία στην Ελλάδα τους βάζανε λουκέτο. Αυτή λοιπόν ήταν η διαδικασία των οικονομικών μεταναστών, τους καλούσαν διότι υπήρχε ανάγκη εργατικού δυναμικού και με την εγγραφή τους στα εργατικά μητρώα τους έδιναν σπίτι και η Γερμανική αστυνομία ήξερε το κάθε τους βήμα.

Στην Ελλάδα ουδέποτε κανείς κάλεσε κανέναν, διότι πολύ απλά δεν παράγουμε τίποτα δεν εξάγουμε τίποτα (να ναι καλά ο Ανδρέας που μερίμνησε), μπήκανε ΛΑΘΡΑΙΑ ΟΛΟΙ, οπότε είναι ΛΑΘΡΟμετανάστες ΟΛΟΙ.

Τώρα περί νόμιμων μεταναστών: εφόσον δεν τους κάλεσε κανείς, μπήκαν στην Ελλάδα παράνομα το να τους δώσει η ΝΔ ή το Πασόκ με την στήριξη της αριστεράς και του Λάος χαρτιά για ψηφαλάκια (και όχι μόνο...) δεν τους κάνει νόμιμους, νόμιμοι θα ήταν αν τους είχε καλέσει για εργασία κάποια βιομηχανία και ίσχυε ότι ισχύει στην Αυστραλία, να υπάρχει ο εγγυητής πολίτης για τον μετανάστη ο οποίος θα είναι υπεύθυνος για τις πράξεις του αν αυτός δεν είναι νομοταγής, όπως ίσχυε άλλωστε και στην Αρχαία Αθήνα.

Τώρα σε αυτούς που παπαγαλίζουν ότι η Ελλάδα παίρνει χρήματα από την Ε.Ε. για τους μετανάστες, μπορούνε να μας πούμε αν η Ε.Ε. μας δίνει τον χρόνο 20 με 25 ΔΙΣ που μας στοιχίζουν οι ΛΑΘΡΟμετανάστες;;;

Φυσικά και όχι, ίσα ίσα που μας δανείζουν με βαμπιρικά επιτόκια και από πάνω, δίνοντας και το "αζημίωτο" σε αυτούς που βοηθούν την κατάσταση...!!!



Ερώτηση: οι ΛΑΘΡΟμετανάστες μας στοιχίζουν περί των 20-25 ΔΙΣ τον χρόνο, εμείς αυτά τα χρήματα τα καλύπτουμε από τις εξαγωγές μας άρα και από την εργασία των ΛΑΘΡΟμεταναστών;
ΟΧΙ βέβαια εφόσον δεν παράγουμε ΤΙΠΟΤΑ άρα δεν εξάγουμε ΤΙΠΟΤΑ!!! αυτό συνεπάγεται ότι τα αυτά τα 20-25 ΔΙΣ τον χρόνο ΤΑ ΔΑΝΕΙΖΟΜΑΣΤΕ και μάλιστα με βαμπιρικά επιτόκια, αυτό σημαίνει ότι την νύφη θα την πληρώσουμε ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ διότι βάσει της δανειακής σύμβασης που υπέγραψε ο Παπανδρέου παρέα με τον Καρατζαφέρη και με πλάτες τον Σαμαρά και της αριστεράς, αν δεν ξεπληρώσουμε (που αποκλείεται εφόσον δεν παράγουμε τίποτα και δεν εξάγουμε τίποτα) τους έχουμε δώσει την δικαιοδοσία να κατάσχουν εδάφη, τα δικά μας εδάφη και όχι εδάφη στο Πακιστάν στην Αλβανία στο Μπαγκλαντές στο Αφγανιστάν ή στην Αφρική!!!



Και κλείνοντας για όσους δεν ξέρουν τον έμμεσο ρόλο του Σαμαρά του Καρατζαφέρη και της Αριστεράς οι οποίοι στηρίζουν αλλά με "επιστημονικό" τρόπο το μνημόνιο και την δανειακή σύμβαση, δείτε τον Σαμαρά που α) ενώ φωνάζει υπερψήφισε εξ αρχής τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ενώ θα μπορούσε να ρίξει τον Παπανδρέου και μετά να ψηφίσει Παπούλια και β) στις Νομαρχιακές εκλογές ενώ ο λαός ήταν δυσαρεστημένος με την υπογραφή του μνημονίου και της δανειακής σύμβασης, και θα μπορούσε να πάρει όλους τους ψήφους είπε με δήθεν καθαρότητα ανδρός "εμείς θα τιμήσουμε την υπογραφή της Ελλάδας στο μνημόνιο"...
ΜΑΥΡΟΣ ΓΑΤΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου