Τρίτη 24 Μαΐου 2011

Γιατί Ελλήνα δεν επαναστατής;

 Ειναι πολυ δυσκολο σημερα ο Ελληνας να οργανωθει να φτιαξει κινημα να φωναξει να διεκδικησει το δικιο του.

Γιατι αραγε?

Γιατι εχει μαθει να ακολουθει τυφλα τις μαζες. Γιατι εχει μαθει οτι οτιδηποτε διαφορετικο απο αυτον πρεπει να το χλευασει. Γιατι οτι δεν ειναι στη μοδα ειναι απλα "μπαναλ". Γιατι ειναι ευκολοπιστος. Γιατι πιστευει οτι δεν τον αγγιζουν ολα αυτα, αφου δεν ειναι μεσα στο σπιτι του. Γιατι εχει μαθει...
να να τα κανει "λιμπα" οταν τον "γελανε" για ενα ευρω αλλα κανει την κοτα οταν του κλεβουν ενα δις. Γιατι εχει μαθει να φωναζει μονο στο γηπεδο και στο δρομο. Γιατι εχει μαθει να πεταει τα σκουπιδια κατω αφου καποιος υποδιεστερος απο αυτον θα τα μαζεψει. Γιατι νομιζει οτι εχοντας 5 ευρω στην ακρη θα ζησει μια ζωη χαρισαμενη. Γιατι εξω το παιζει περηφανος Ελληνας αλλα μεσα ντρεπεται να λεει τη λεξη Ελληνας γιατι επετρεψε σε κατι λαμογια πατριδοκαπηλους σαν τη Χρυση Αυγη και τον Γεωργιαδη να αποκτησουν το copyright. Γιατι ψηφηζει ΠΑΣΟΚ η ΝΔ για να βολευτει και μετα ντρεπεται να πει τι ψηφισε. Γιατι δεν εχει μαθει να κρινει. Γιατι εχει αφησει την αριστερα να θελει να φορολογισει το μεγαλο ντοπιο κεφαλαιο για να ξεχρεωσει τοκους του μεγαλου ξενου κεφαλαιου αγνοωντας οτι ειναι η ιδια τσεπη.

Μονο που η πεινα δεν εχει χρωμα και σημαια, η ανεργια δεν κοιταει τι κομμα ψηφισες, τα παιδια σου θα σε ρωτανε τι εκανες ΕΣΥ και οχι ΑΥΤΟΙ.

Δεν υπαρχει μεγαλυτερη πολιτικη σκεψη οταν σκεφτεσαι ακομματιστα.
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Ο Έλληνας έχει αγωνιστεί περισσότερο από κάθε Ευρωπαίο και έχει προδοθεί από όλους όσους πίστεψε. Ιδού ο λόγος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή