Δευτέρα 2 Μαΐου 2011

Η αδιαφορία των Ελλήνων ανάβει πράσινο για πιο σκληρά μέτρα


Ο κάθε λογικός άνθρωπος θα περίμενε μια τέτοια μέρα όπως η σημερινή, οι Έλληνες να συμμετέχουμε σε εκδηλώσεις και να διαμαρτυρόμαστε για τα πιο άθλια κυβερνητικά μέτρα που παίρνονται εις βάρος των ασθενέστερων εισοδηματικά τάξεων και υπέρ των εμπόρων του χρήματος, με τους γνωστούς – άγνωστους να επενδύουν μέσω των CDS στην ολοκληρωτική οικονομική καταστροφή...
του οικονομικού και κοινωνικού ιστού της πατρίδας μας.
Δυστυχώς αποδεικνύεται πλέον ότι, οι νεοέλληνες έχουμε αποκοπεί από το DNA μας.
Σε κατάσταση αφασίας ζουμε και ουσιαστικά αποδεχόμαστε με τον πιο παθητικό και επικίνδυνο τρόπο, το μαύρο μέλλον για τα παιδιά μας.
Αποχαυνωμένοι οι νεοέλληνες περιμένουμε από τους διπλανούς μας να επαναστατήσουν γι μάς και αδιαμαρτύρητα ακούμε και βλέπουμε, εντελώς άνευρα, ότι μας σερβίρουν καθημερινά οι επαγγελματίες εισαγόμενοι επικοινωνιολόγοι του Πρωθυπουργού και της κυβέρνησης, ακόμη και με μηνύματα για την Εργατική Πρωτομαγιά όπως τα σημερινά!
Χωρίς να επαναστατεί στοιχειωδώς η συνείδηση των νεοελλήνων δεχόμαστε ότι μας σερβίρουν για τροφή όπως τα πρόβατα της Λαμπρής και πολλοί μάλιστα τα μηρυκάζουμε αυτά στη συνέχεια, όπως για τα περί σωτηρίας της πατρίδας μας.
Έτσι ανενόχλητοι οι άθλιοι, από έναν ηλίθιο λαό συνεχίζουν να ποντάρουν στα παράγωγα για την καταστροφή της χώρας μας με τη συνεχή εκτόξευση στα ύψη των spreads.
Κρίμα για την Ελλαδίτσα μας, κρίμα για το μέλλον των παιδιών μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου